Съмнения за любовница

• 20 984
  • 380
  •   1
Отговори
# 330
Мисля, че е напуснал работа и са някъде в планината, на снежно, романтично място. Пият вино, хапват вкусотии и се наслаждават на компанията си.😉

# 331
Абе,човек не съумее ли да извлича дивиденти от всичко, което му сервира живота, значи няма опит и хъс за живот.

Така де... Вместо драми, можеше тихо и кротко да му каже: „Виж сега, мило. Знаеш, че силно тача и милея празника Свети Валентин. И тази година със сигурност няма да пропусна. На 14.02. вечерта ще празнувам и ще правя секс, та пушек ще се вдига. Има те, няма те, за мен секс ще има!“.
Пък той да си решава дали ще участва...
Ето, има позитивен вариант! Laughing

# 332
  • София
Кой прави секс в днешно време.....

# 333
Любимия ми лаф " В 22.00 секса започва, с теб или без теб " ,та така и авторката трябвало е да заяви.

# 334
Тъй кат стане, да ти покажат скалите  и ползите от изневяра, ти иде с цяло сърце да разрешиш със закон на който го може.Стига да не  е твоят партньор.И  увас може,  ако не е на твоята половина от леглото.

Темата спря да е сериозна, когато започнахме да гласуваме дали е по-неприемливо да ти изневеряват в къщи, в кола, в хотел или под някой мост. Не се напрягайте толкова сякаш става въпрос за вашия партньор.

Олее, много съм изпуснала от вчера. Кога ще ви чета.
Авторката не се ли включи с някой фийдфбак?
 С тази и още няколко теми тук, направо им се чудя на идиотите във филмовата  индустрия. Ми, дадат 1 тема и да вкарат 4-5 жени....така ще им развием сюжета, че няколко филма ще се получат.

# 335
Нека да сме добронамерени. Не искаме да заключат темата, преди авторката да сподели развръзката, нали?Simple Smile

# 336
  • София
Най- добре ние да я развържем, че авторката хич я няма...

Гласувайте Laughing

# 337
Нека да сме добронамерени. Не искаме да заключат темата, преди авторката да сподели развръзката, нали?Simple Smile

Нещо се съмнявам авторката да се върне. Но, поне можем да се вихрим в конспирации.

# 338
Четейки, най-вероятно е решила да не чака неделя за потвърждение (какво освен любовница може да доведе до нощна смяна на най-важния ден в годината?!?) и е посрещнала любимия с тиган. Сега тя е в районното, той в травматологията. Blush Хем развръзка, хем обяснение защо не пише Авторката.

# 339
Според мен четейки темата, е решила да не се мине и си е намерила любовник. Joy

# 340
Според мен четейки темата, е решила да не се мине и си е намерила любовник. Joy
Сигурно е шефа на миУто, за да му дава. “подходящите’’ смени.

# 341
Nora39, надникни моля във форума и ни осветли..
И съвети имаше и гадаехме..
Ще празнуваме ли любовта или ще пием от мъка?

# 342

Ама и врачка ли имаме тук?
Манииии, ква съм залюхана значи. Толкоз години да се чудя и блъскам  да си наредя живота, пък то имало човек наготово да ми го сервира.

# 343

Ама и врачка ли имаме тук?
Манииии, ква съм залюхана значи. Толкоз години да се чудя и блъскам  да си наредя живота, пък то имало човек наготово да ми го сервира.

Да, ето ме - здравей. Гледам на каквото пожелаеш и много познавам. Първо пращаш 5к еУро у пейпала и после асистентката ми ще се свърже с теб за по-подробно инфо.

# 344
  • Варна
Лелеее, мойта щерка каква е заспалааа. Питам я за плановете им, тя вика: А пратих го нощна, после ще му дадат компенсация и ще ни се съберат повечко дни да мръднем някъде... Тя сега де го е пратила? После да не стане, няма компенсация, защото не съм бил нощна.

Общи условия

Активация на акаунт