Съмнения за любовница

• 20 983
  • 380
  •   1
Отговори
# 345
Възможен хепиенд: Приятелят си е дал паролите на телефона и на каквото се сетите. Тя се е убедила, че той обича труда, не друга жена. Тайно е гледал на телефона как се котират акциите му. Шефът е разбрал грешката си и вече дава на жената да реди графиците, хем и за него едно гайле по-малко. Всички са щастливи.

# 346
И за без пари някоя мама ще фърли в казаня днеска боб или леща по традиция и ще им предскаже бъдещето на младите за 10 години напред.
Да бяхте казали по-рано да си погледна в кафето, ама там само до 5 години лимитирано и тия дребните човеци не се виждат.

# 347
Авторката не се ли появи? Има ли някаква развръзка?

П.П .Вчера я мярнах на линия

# 348
Авторката не се ли появи? Има ли някаква развръзка?

П.П .Вчера я мярнах на линия

Вчера на линия не си я мернала, защото форумът показва кога даден потребител е бил последно онлайн.

Последно активен

ср, 10 фев 2021, 14:28

# 349
Ударихте го на разследване,ама авторката ни отсвири....

# 350
Ще празнуваме ли любовта или ще пием от мъка?
След третата чаша вече е все тая. Повечето семейства днес сигурно вече са отворили бутилка, така и така, ние уж за манджата ама нали да не изветрява и в чаши отиде Wine Glass Авторката вместо да седи с тиган край вратата, да седне пред телевизора с чаша вино и да изгледа един романтичен филм, поне денят да не иде зян.

# 351
Довечера като изпрати милото може пък да се сети да драсне някой ред.
Тук е снежно и как да не си сипеш чаша червено вино..Празник е:)

# 352
Чаках някакво развитие на темата, но уви...
Така ще си умрем в очакване.

# 353
Nora39, имай милост!

# 354
  • София
Ми тя авторката що подигравки и храна отнесе, според мен се отказа от темата много преди голямата дата.

# 355
  • СИ
Какво стана? Има ли любовница или няма? Нима ще ни оставят в неведение?     

# 356
Това е сапунка, с отворен край !
Сезон 2 - догодина, като наближи празника !
Всички, отново да сме на линия ! 😉😉😉

# 357
Нищо чудно не той ,а тя да е прелюбодейката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 358
Ее, не се появи. Да кажа аз поне, нямаме любовница, с шоколад ме изненада Grinning

# 359
И моят вчера беше с офиса от 11:00- 17:00, даже не ми вдигна, като му звънях. Вечерта се прибра с рози и колие. Не знам дали има любовница ? Ако има, не знам какво и е подарил ?

Общи условия

Активация на акаунт