Съмнения за любовница

• 20 980
  • 380
  •   1
Отговори
# 360
И моят вчера беше с офиса от 11:00- 17:00, даже не ми вдигна, като му звънях. Вечерта се прибра с рози и колие. Не знам дали има любовница ? Ако има, не знам какво и е подарил ?
Роза и колие, да му е мирна главата. Поне няма да обърка на коя какво.
Моят си беше вкъщи. Сигур’ е предусетил нещо и пази поведение 😅

# 361
  • here and now
Това е сапунка, с отворен край !
Сезон 2 - догодина, като наближи празника !
Всички, отново да сме на линия ! 😉😉😉
Макак догодина?
Иде 8-ми март.

# 362
И моят вчера беше с офиса от 11:00- 17:00, даже не ми вдигна, като му звънях. Вечерта се прибра с рози и колие. Не знам дали има любовница ? Ако има, не знам какво и е подарил ?

Бонбоните ѝ е дал, след като ти си получила бижуто и цветята...

# 363
Ауу, бонбоните .. шоколада .. непростимо! Щях да му върна колието да носи и да върне сладкото.
Моят едва го изстъргах от дивана да слезе да купи тиквени семки, ама не го мързя да ходи да изрине снега пред входа. Така ме ядоса, че щях да ходя да го клепам в оплакваческата тема.

# 364
Със такъв трепет очаквах развръзката ... Авторката,  моля пиши какво е станало 🤔 😊

# 365
  • Някъде там
Тя не е влизала от както пусна темата...🤣

# 366
Това не значи ,че не чете отвън.

# 367
Ако чете, да не ни измъчва. Колко човека тръпнем да разберем има ли любовник/ца и какво се е случило.... Flushed

# 368
  • СИ

Сигурно още дебне пред фирмата...!       Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 369

Сигурно още дебне пред фирмата...!       Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ми ако още не се е прибрал от нощна...

# 370
Няма и да се прибере.

# 371
Въъх. То трепети, то страсти....начии язък им на всички телевизии за пропилените пари.
Авторката изчезна още преди няколко дни. Или прикрива следи от углавно престъпление, или се е хванала на работа да покрива кредита, който е изтеглили, следвайки всички съвети тук за ...проследяващи устройства и прочие.

# 372

Абе, на мен пък ми мина през акъла, че би трябвало да има гривна към това колие ? То е малко специфично, гледам по интернет го е поръчал, изработено в Германия, сертификат, това онова, ама....само колие ? Ше видим тая работа. Ще се разходя аз тея дни до офиса да огледам колежките, коя какво е получила за Св. Валентин. Ще хвърчи перушина в тоя кокошарник (5 са)🤪

# 373

Абе, на мен пък ми мина през акъла, че би трябвало да има гривна към това колие ? То е малко специфично, гледам по интернет го е поръчал, изработено в Германия, сертификат, това онова, ама....само колие ? Ше видим тая работа. Ще се разходя аз тея дни до офиса да огледам колежките, коя какво е получила за Св. Валентин. Ще хвърчи перушина в тоя кокошарник (5 са)🤪

Да не забравиш да снимаш. Heart Eyes

# 374
https://4sales.bg/podslushvatel-vv-flashka-3254?utm_source=faceb … HCF23qCY2dy6938a8
Може да потрябва, сега ми попадна във ФБ , гледайте и запомнете ,че може да го сметнат за реклама и да го изтрият.Ама си е баш по темата, нямах представа , че съществува.

Общи условия

Активация на акаунт