Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 470
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • София
За мен Pulp Byredo мирише на печени чушки в чушкопек, всяка есен, когато пека чушки се сещам за него и се чудя кой го харесва.
И на мен.
Определено. Печени чушки. Уникален, много шокиращ (за околните) аромат, но на мен това ми харесваше, докато мъжът не постави ултиматум. Smiley

Денси, хиляди благоарности за темата. Flowers Bouquet Тъкмо навреме се включвам, че съм в търсене на пролетни парфюми. Иска ми се аромат на пролетен букет, без излишна сладост или пудреност, ако ме разбирате правилно. Набелязах някои, та ще видим.

Аз сигурно ще поднося Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition 2018 и Bvlgari Eau Parfumee au The Rouge като се постопли, може и Lalique Rose Royale, но май дотам. Sad

# 241
Petit Matin за мен носи на вайба на най-първия Light Blue, преди реформулации и фланкъри. Може би има нещо и от A girl in Capri, цитрусов свежак с други думи. Нищо специално, в никакъв случай не и за тази цена. Разбирам защо Азалия и напомня препарат за тоалетна, има нещо химично наистина. Траен е, пръснах само веднъж преди обяд на ръката си и усещам все още много отчетливо аромата. Аз бих го носила, вероятно и бих го купила, но ако цената беше поне 1/5 от тази на която се продава Joy.
Неее, съжалявам, но имам Light Blue и го харесвам отново! Имам и обожавам A girl in Capri. Нищо общо с тях, освен, че в състава са посочени цитруси, а да се отбележи, че много, много обичам цитруси. Мога да тествам в момента и трите парфюма паралелно, не съм се объркала от тестване еднократно или далече във времето, за да съм изградила фалшиви спомени, и представа. Както казах, и преди, това че е MFK е обидно за Petit Matin, толкова евтино (не го приемайте за снобско, а просто е препарат) ми мирише...
За траен, траен е като всеки парфюм, който на мен ми е неприятен, но е лошо композиран или отново роля в тази ужасна проява има моята лична кожа Laughing не знам, но просто е много зле при мен! Много, много зле без да преувеличавам. Никога не бих го носила аз. Това е мнението ми и стоя зад него.

# 242
  • София
Аз харесвам Petit Matin и го нося с удоволствие. Началото му искрящо, ведро и свежо, точно като слънчево пролетно утро. Трайността му е поне 8 часа. Идеален офисен аромат, а и не само. Не е за сега, трябва му по-топло време, въпреки че го разходих миналата седмица, както и Нилските градини на Ермес.

# 243
Най- добре иди с листчето в Дъглас и попитай някой от продавач- консултантите там. Ние няма как да ти кажем кой е парфюма, аромат през екрана не усещаме.

Здравейте! Вчера в мол Сердика в София пред магазин на Douglas имаше едно лъчезарно момиче, което раздаваше рекламни лентички, напръскани с парфюм. Първоначално взех листчето и го прибрах в една от торбите, но след като се прибрах това листче ми направи огромно впечатление от аромата си. Парфюмът е мъжки, много е силен и има уникален аромат, ако не се лъжа беше в кафяво шишенце. Някой има ли идея кой е парфюмът? Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 18:14 от bubanka

# 244
Здравейте! Вчера в мол Сердика в София пред магазин на Douglas имаше едно лъчезарно момиче, което раздаваше рекламни лентички, напръскани с парфюм. Първоначално взех листчето и го прибрах в една от торбите, но след като се прибрах това листче ми направи огромно впечатление от аромата си. Парфюмът е мъжки, много е силен и има уникален аромат, ако не се лъжа беше в кафяво шишенце. Някой има ли идея кой е парфюмът? Благодаря Ви предварително!
Най- новият мъжки Армани?
https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Arman … eather-63355.html

# 245
Здравейте отново !
Прехвърлям си въпроса от старата тема...
Скрит текст:
Момичета и момчета 🤗 моля насочете ме кой парфюм да си подаря до към 50 -60 лв. Като аромати харесвам и имам
Burberry body tender
Lanvin eclat
Karl Lagerfeld for Her
Сега се чудя за някой от следните, на някои от които ароматите познавам от само реплики
Dolce Garden
Le petite robe fraiche
Elie saab le parfume
Mon Guerlain
Boucheron quatre le Nuit ..сигурно има и други, но в момента не се сещам Simple Smile
Благодаря предварително на всички 💐
И приемам предложения
Да допълня, че ми се иска парфюмът да е подходящ като за идния сезон Simple Smile Например харесвам и нося burberry body tender, Karl Lagerfeld for Her. та нещо подобноо на тези аромати искам да си взема, с най-малко риск, защото нямам възможност да тествам и "стрелям на сляпо"
Мислех за ferre in the mood for loveр но четох в стара тема че няма трайност и подобни, а например roberto cavalli paradise, че е много добър за пролет/лято.
Надявам се на препоръките Ви, за нещо нежно и приятно, но и да не остава незабялязано Simple Smile
Благодаря Ви !

# 246
  • Sofia
ani-ali, от типа който харесваш са Boucheron Quatre и CK women edp , нежни, свежи, цветни и бюджетни с добра трайност.

# 247
А пред нашия Дъглас представяха Stronger with You Absolutely
https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Stronger-with … lutely-64501.html
Мн си го бива, артемизията с ром, интересна комбинация.
Парфюм за деня: Bouquet Ideale

# 248
Scintillia, може ли да споделиш с няколко думи впечатления от Lalique Rose Royale, така и не съм го срещала за проба. Прочетох доста противоречиви отзиви за него, а ми е интересен.

Днес си поръчах без тест Prada Infusion d'Amande, за допълнително вълнение, както казва BBeLLa. Blush
Обичам бадемови аромати, дано да ми хареса.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 21:11 от silver pearl

# 249
  • by the sea
ani-ali като ти гледам вкуса ми идва да ти препоръчам Chloe, но ще надвиши бюджета ти. 
Elizabeth Arden White Tea Wild Rose  ще ти допадне според мен и не е скъпо.
Също  съм 'за' Boucheron Quatre.

# 250
Здравейте отново !
Скрит текст:
Момичета и момчета 🤗 моля насочете ме кой парфюм да си подаря до към 50 -60 лв. Като аромати харесвам и имам
Burberry body tender
Lanvin eclat
Karl Lagerfeld for Her
Сега се чудя за някой от следните, на някои от които ароматите познавам от само реплики
Dolce Garden
Le petite robe fraiche
Elie saab le parfume
Mon Guerlain
Boucheron quatre le Nuit ..сигурно има и други, но в момента не се сещам Simple Smile
И приемам предложения
Да допълня, че ми се иска парфюмът да е подходящ като за идния сезон Simple Smile Например харесвам и нося burberry body tender, Karl Lagerfeld for Her. та нещо подобноо на тези аромати искам да си взема, с най-малко риск, защото нямам възможност да тествам и "стрелям на сляпо"
Мислех за ferre in the mood for loveр но четох в стара тема че няма трайност и подобни, а например roberto cavalli paradise, че е много добър за пролет/лято.
Надявам се на препоръките Ви, за нещо нежно и приятно, но и да не остава незабялязано Simple Smile
Благодаря Ви !

Например това, влиза и в бюджета https://www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/Sunlight-48819.html
Или някой от Clinique Happy серията.

# 251
#BBeLLa , аз парфюмите ги пръскам, не ги колекционирам /една 30-ка ми е точно за 3 седмици/ . Този път Magnolia Rosae я поръчах от български сайт, не ми се занимава с чужди сайтове, сто години чакане, наличен парфюм, не наличен , блокиране на пари- айде няма нужда.Тук хората ми звъннаха веднага, утре ми я пускат, в сряда живот и здраве е при мен....и този път е 100 мл, пълноразмерна бутилка щастие.....🌹❤

# 252
Здравейте отново !
Скрит текст:
Burberry body tender
Lanvin eclat

И приемам предложения
Благодаря Ви !
https://www.notino.bg/paul-smith/rose-parfjumna-voda-za-zheni/

# 253
Един пост -празничен поздрав от мен Sparkling Heart

Ani ali ,от изброените Le Parfum и MG, а иначе Quatre също е чудесен избор.

# 254
Ееее, Мимоз, напълни ми душата с любимото Baccarat- че 🌹

Общи условия

Активация на акаунт