Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 272
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • Euskal Herria
О, този и аз го имах! Спрян ли е вече? Мислех, че ще го имат завинаги в линията, толкова е емблематичен 😆
Нещо подобно е https://www.fragrantica.com/perfume/Miu-Miu/Miu-Miu-L-Eau-Bleue-42720.html, но може би само в частта с цветята, няма ги острите зелени треви на Nature
Благодаря, tuali!
Никъде не се предлага вече, освен от частни продавачи. Единствено това намирам (тоалетна вода), но не знам дали е като стария парфюм
https://www.yves-rocher.es/perfumes/familias-olfativas/fragancia … -ec8aAneBEALw_wcB

Ще погледна този, който си показала.

# 661
  • виртуално
Помня, че ММ гледаше много странно спринцовките и попита : Вече и венозно ли ще ги ползваш?

# 662
Връщам се от мола с проба на Либретата. Пръснах на двете ръце паралелен тест, но първото Либре едва го усещам  на фона на Интенс, който се усеща много по-осезателно на мен след около час от напръскване и ми се струва, че ще има повече развитие. Моля, споделете само на мен ли ми се превръща в skin scent първообраза след толкова кратко? Как е като трайност, излъчване и развитие? Мисля си и че може би не го усещам толкова добре, поради напръскването с Интенс на другата ръка, който е доста силен. Въобще за сравнение на Либретата върху друга кожа ще съм много благодарна! Flowers Hibiscus

# 663

В тази връзка бих се радвала на подобна тема - как ухае луксът според представите ви? 
MFK APOM според мен.

# 664
Libre - то се държи добре на кожа при мен, а на дрехи е разкош. Мисля, че го има момента с привикването. Няколко пъти съм усещала върху носена и захвърлена за пране блуза аромата и особено след известно време далеч от него, го усещам много добре на дрехата.

# 665
Аз получих Kenzy на Swiss Arabian, който Deetron препоръча, много красив ориенталски аромат, много ми хареса, но при мен има малка трайност.

Този Nature ми беше любим преди сумати години. Спомням си, че пробвах ЕДТ преди време и не ми се стори същия аромат - наподобява, но е много лек и нетраен .

# 666
Някакви впечатление от  френските парфюми Maubusin?

# 667
  • На черешатааа
Скрит текст:
Съжалявам, че ще ви занимая отново с Farah Brecourt, но когато са ти отправени обвинения в некоректност, а такава няма, е редно да се защитиш.
Парфюмът е купен от https://www.neos1911.com/. Това е сайт, от който съм пазарувала не веднъж и никога не съм имала разочарования.
Farah познавам добре. Имах отливка от Winter Fairy. Разлика в аромат, развитие и излъчване между това, което имах от нея и това, което получих от Neos не е имало.
След като gold laydi ме обвини, че съм ѝ изпратила менте, писах на Neos с всички подробности по случая и прикачени снимки на продукта. Имам снимки на всичките си парфюми. И винаги правя такива и изпращам, когато правя размяна с някого.
Днес получих отговор от Neos и ще го сложа тук, за да видите какъв е произходът на парфюма. Изтрила съм името си в обръщението към мен. Не е необходимо да го правя публично достояние, въпреки че част от вас ме познават и лично.
Скрит текст:

Безкрайно обидно е, когато някой те в обвинява в нещо, което е неистина.
Не ми е приятно да разводнявам приятната тема с такива тематики/ считам, че идеята и е друга/, НИКЪДЕ в моя пост не съм посочила, че това сте Вие magicjo, както  и че на 100% парфюма получен от мен е менте. Изразих съмнения, попитах- не съм сочила с пръст никого, за което не смятам да се извинявам , защото в случая няма на кого. Категоричност не съм заявила никъде- дали е менте или не.  Нямам намерение да превръщам темата в арена е или не, публиката която се включи ще ме извини, че няма да има това удоволствие. Пожелавам прекрасна ароматна вечер на всички. Нека темата продължи да бъде пълна с безценна . и полезна информация, както до сега.
P.S смях се с глас на разказите за спринцовките с играчките и въпроса на съпруга на съфорумка .

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 21:11 от gold laydi

# 668
Помня, че ММ гледаше много странно спринцовките и попита : Вече и венозно ли ще ги ползваш?
И мен така ме питаха вкъщи. Убождала съм се многократно, а в аптеката ме познаваха и ми казваха, от мускулните ли със средна игла? И в пощата си бях признала на жените, че са проби, защото спринцовките се напипваха в плика.

# 669
  • София
Божееее, как се присетихте за спринцовките? Joy
Колко пъти ми се е случвало докато пробвам, да се бодна, без да искам... Тогава се смеехме, че вече и венозно употребяваме парфюмите... В моята кръв със сигурност тече и парфюм Stuck Out Tongue Winking Eye

Ре, нямам търпение да чуя мнението ти, като получиш Ле Парфюма на Сааб. Силно подозирам, че ще го чуя по въздуха, през прозореца... а заедно с мен и целия квартал Joy

# 670
https://www.plus0concept.com/collections/franck-boclet
Оттук.  Но цената си е космическа. Имат бутик на центъра на София.
После ще опиша моите приключения с парфюма Кокаин на марката.
Моят е взет от MG в центъра/салона на Мая Илиева/,но май се ме излъгали за цената? Приятелят ми каза,че е 150 лв?
А иначе-по пирамида наистина си звучи зъбовадец 😁,но интересното,е че не е , не е ужасно сладък,ужансо гурме,ако си го сравня с любимата Angel Muse дори не го усещам гурме.
Някоя от нотките/не съм сигурна коя/ много го олекотяеа от сладостта,тази ядливата сладост,от която мириша на сладкиш.
Не,това е нещо непознато за мен,но не е за хора,които не обичат силни аромати,от този леко ме заболя главата днес.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 01:23 от AlisV

# 671
  • при морето
Божке,спринцовките,ей къде ме върнахте момичета,години назад.Присетих се и аз и сама си се смея колко пъти съм изпръсквала безценната течност на мрамора,че то докато махна проклетото тиксо и все натисках буталото,колкото и да внимавах.ММ се бъзикаше,че ще ме арестуват,щото навсякъде е пълно със спринцовки,то само като вдигнеш капака на боклукчийския кош пред къщата и свят да ти се завие от спринцовки.Еле лятото и курортисти имахме и у дома и в съседните къщи,сигурно са се шашкали като хвърлят боклука.А когато се насъберат много и не мога да тествам за един ден и ги слагах на различни места из стаите,сортирах,един вид-тези са по-интересни,тези не толкова и моят само ги покриваше със салфетки.У дома особено лятото,винаги е имало много хора-от близо и далеч,гости,приятели,курортисти имахме по едно време,пълна къща,с две думи.И,представете си,какво са си въобразявали,сигурно,че се друсам,знам ли,откъде иначе и защо толкова спринцовки и игли ще се моткат навсякъдеАма това мен хич не ме  притесняваше ,пощаджийката всеки ден ми ги носеше ,даже знаех точно кога ще мине и я чаках на двора да й налея  студен чай или просто да поседне за малко и да почине.По 7-8 плика ми е носила понякога ,милата,ама като знам,вика,как им се радваш,как да не ги взема всичките.Бях като дете в сладкарница,чудни дни.Бая време си продължи така,де.После нещата станаха по-нормални,с колбичките и шишенцата.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 03:43 от Winter fairy

# 672
  • Sofia
Утре ще получиш още няколко спринцовки, да не губиш тренинг. Grinning

Чакам тия дни да пристигнат две бутилчици от новия Ла бел. От една проба реших, че го искам.  Има днк-то на първия, но е по-дълбок и  опушен. В началото ми дойде твърде силен, но после си душих ръкава два дни и натиснах бутона.

# 673
...новия Ла бел. От една проба реших, че го искам.  ....
И аз го разносвах един ден с цел опознаване, но ме беше срам да си призная, защото няма да напиша нищо хубаво. Първия не харесвам хич,а втория Mask

# 674
Аз толкова да не харесвам първия La belle,  че нямам никакво желание да се срещна с новия

Общи условия

Активация на акаунт