От кой матрак сте доволни? - Тема 9

• 103 667
  • 843
  •   2
Отговори
# 600
  • оттам, откъдето започва България
Търся мнения и отзиви за еднолицеви матраци за деца?
Не съм на ясно какво точно да търся. Единствено имам спомен ,че някъде бях чела,че е добре да са по твърди.
Споделете марки и модели моля.

https://matracinani.bg/blog/lastest-news/child-mattress

Препоръчвам:

# 601

Имаме матрак на Тед и съм изключително недоволна. Може би за това съм скептична сега за тази фирма.🤷🏼‍♀️

# 602
Много се извинявам за бързото питане, но трябва да купя спешно два матрака за село, бихте ли ми препоръчали конкретен модел - нещо по-бюджетно (тъй като няма да се ползват целогодишно), но и комфортно (тъй като все пак там ще се почива). Благодаря предварително!

# 603
  • Варна
Разгледайте матраците на Класик-Хасково.

# 604
Много се извинявам за бързото питане, но трябва да купя спешно два матрака за село, бихте ли ми препоръчали конкретен модел - нещо по-бюджетно (тъй като няма да се ползват целогодишно), но и комфортно (тъй като все пак там ще се почива). Благодаря предварително!
С две ръце препоръчвам матрaците от Jysk

# 605
  • у нас
Какво ви е мнението за матраците  Нани за 12год дете? Или търсим препоръка за качествен матрак - бюджет 1000+/-лв. В момента спи на Магнифлекс твърд, оплаква се, става вир мода и сега със смяна на обзавежданото ще купим и нов матрак. Като я взема при мен,спи-не мърда. Ние сме с топ матрак на Дормео, нещо си силвйр беше, вече на доста години…
 Тук таме срещам и препоръки за jusk матраци, но нещо не вярвам на качеството /това намаление на -50% малко ми е съмнително до колко реалната цена е 1000лв/.

# 606
Матраците на Класик-Хасково са много качествени, както е казал по-горе Мъж с пушка. Нямат нищо общо с ниското качество на Тед, Виденов и тем подобни...

# 607
Аз съм много доволна от нашия матрак от Юск, страхотен е. Просто изчакахме да го намалят, когато го купихме, за да не плащаме пълната цена (която пак бих дала, с оглед на качеството и удобството на матрака, и как се държи той във времето).

# 608
Може ли линк или име на модела? Ние също трябва да купуваме матрак, който няма да се ползва често и не искаме да даваме много пари, но и да ни е удобен все пак Simple Smile Точно към Юск се бяхме насочили. Евентуално и Икеа.

# 609
Не успях да се ориентирам с матраците на Хасково и най-бързо и удобно ми беше да реагирам от JYSK, а и точно хванах Седмица на скандинавския сън. След препоръките тук купих един матрак GOLD F30 WELLPUR и един GOLD F85. Не знам дали промоцията, която е в момента (-49% до 13.07) е реална или често са намалени, но на първо четене съм доволна! И възглавници взех няколко също намалени, пак от препоръчаните тук. А на 2 бр. възглавници ми предложиха и завивка по избор на -50% (на сайта не виждам такава промоция). Дават и талони за -10% намаление, но важат от 21-24.07. Може би ще взема и един топ матрак тези дни за друго легло..

# 610
Може ли линк или име на модела? Ние също трябва да купуваме матрак, който няма да се ползва често и не искаме да даваме много пари, но и да ни е удобен все пак Simple Smile Точно към Юск се бяхме насочили. Евентуално и Икеа.
Нашият е GOLD F120 WELLPUR https://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pyana/gold/matrak-160x … gold-f120-wellpur. Купен е за 750 - 800 лв ако не ме лъже паметта, но е било преди няколко години.

# 611
Поскъпнал е доста, нещо по-евтино си търсим, че не се знае колко често ще се ползва. Гледам, че имат за около 500, май нещо такова ще е.

# 612
Е, да, този нашия не е от най-бюджетните. Но и не бих сложила нещо евтино в спалня за всекидневно ползване.

# 613
  • оттам, откъдето започва България
Според мен са доста завишени първоначалните цени на матраците в Юск, за да постигнат една нормална цена на промоция. Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 20:54 от D&A

# 614
Съгласна съм Simple Smile Но точно за моя матрак бих дала и повече пари, от промоционалната цена, защото вече знам, колко е хубав Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт