Великобритания - тема [86] Зимно Пролетна Много Коронована Локдаунска

• 33 434
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • UK
Малее Веджи , добре че ми напомни.
И ние имаме, аз бях забравила.

При нас последния учебен ден е сряда, връщат се на 19 Април на училище.

# 631
  • Истински се вижда само със сърцето.
При нас са до четвъртък, тогава ще имат и egg hunt е ще носят великденски аксесоари Simple Smile
Обратно на училище на 19ти.

Веджи страхотна шапка Simple Smile

# 632
  • Великобритания
И нашите четвъртък последно са на училище , после чак на 19-ти
тъкмо се заглеждам по картата къде да се разхождаме , че го дават хубаво времето

# 633
  • До хладилника, който обичам
Пуснала съм си частична отпуска през ваканцията на децата от едната PT работа, другата ще я работя.
Точно наринах едни шепи пари за шоколадови яйца, че даже близо 18-годишната си търси лова на яйца в задния двор...

# 634
  • След завоя в дясно
Големият е до Четвъртък другата седмица,  а малката вчера и беше последния ден, излишно е да споменавам,  че и двамата са в различни общини на училище Simple Smile
Мери на синът училището направиха всички МОС тестове в една седмица имаше по 3 теста на ден,  побъркаха ги тези деца.
Бу- още са деца, нищо че са вече в тялото на мъже х

# 635
Вчера беше последния ден на нашите и са търсили яйца в двора. Иска да му крия и у нас, до сега не съм. Дано да е топло, за да е в градината. Взела съм им по едно огромно яйце с играчка. И то е под въпрос дали ще се изяде.
От една инициатива, в която участвахме 9 седмици, оставиха продукти за шоколадови гнезда и ще спретнем и тях.

Много кофти, че мерките се разпускат след ваканцията. Ние обикновено ходим в един музей на открито, където украсяват яйца и после ги търкалят по хълма или се чукат с тях.

# 636
  • Оптимист по принуда
Нашето училище свършиха вчера.

# 637
Какво стана с приказките за удължаване на учебната година? Надявам се да не го направят, но ако имат подобни намерения, по-добре да бяха взели една седмица от тази ваканция и без това няма много за правене.
Предполагам, че си отчетоха грешката да позволят събирания по Коледа и затова сега предварително обявиха строгите мерки да включват и Великден.

# 638
Аз съм ок да имат за който иска занимания лятото и без това нямам кой да я гледа, нито имам толкова отпуск.

# 639
  • London
И ние имаме още седмица училище. Вежди много изпипан проект, браво.Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз на шопинг вълна тази седмица. Играчки, дрехи, постоянни доставки та серотонина ми е на макс и съм добре като всяка жена след пазар.Спортувам, следя крачки и тн.

Оу аз още началото на юли паля мотора. .... Трябва май месец да напиша една молба за две седмици повече. Нямам търпение за плаж, вода, мохито и тн.

# 640
Тази нощ местим стрелките, аз бях забравила съвсем, но много се радвам, че от утре вече ще се стъмва по-късно. И най-вече няма да карам по тъмно след работа 😁🥳

# 641
Аз за да се прибирам по светло трябва доста да ги мръднат 🤣 свикнах вече, преди ми цеше доста тегаво, но пък в 12 през ноща  почти няма коли на пътя.

# 642
  • София
Момичета, имаме нужда от косачка. От 1ви април Lidl пускат косачки на £80 - дали някой има, да споделите мнение? Или да препоръчате друга?
Тази неделя е тукашния Великден - вие какво ще приготвите? Ние май ще приготвим традиционно агнешко..
Много е хубаво времето при нас, слънчице, децата хапват сладоледи:) Един колега ми каза, че сняг щяло да има другата седмица -дано не се случи, стига толкова зима..

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 01:06 от Happythought

# 643
  • UK
Не мога да кажа за косачка та, но питай в Лидъл ската тема в "На пазар", тези стоки са същите каквото се продават и в Бг.

# 644
Не помня каква е нашата, утре ако не забравя ще я погледна и ще пиша. От 6 години я имаме и си е ок.
И тук чудно време, но за почивните дни май няма да е така.
Иначе ние ще опушваме брискет и ег хънт за детето ще спретна.

Общи условия

Активация на акаунт