Великобритания - тема [86] Зимно Пролетна Много Коронована Локдаунска

• 33 105
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Оптимист по принуда
Без лични документи сме, т.е мм е, иначе щяхме да гласуваме. Не ми е безразлично какво се случва, нали семействата ни са там - племеници, братя, сестри. Не ми е все тая дали още ще ги мачкат.

# 676
Ние наблизо нямаме къде да гласуваме, а и не знам за кого....

# 677
  • На острова
Честит Великден, на който празник днес!

Времето е чудно! Децата си намериха сладките лакомства, забавляваха се, пихме кафе с майка ми и ядохме хот крос бънс на двора (днес и вчера, а и утре, не съм на режим). Мислим да направим дълга разходка в парка.

ММ е на курс днес цял ден и няма как и къде да ходя да гласувам сама. Не се е прибирал в БГ от 11 години почти. Каза, че ще се прибере, когато Бойко падне от власт..

# 678
  • След завоя в дясно
Ние ще сме неморални.

Happy Easter!
+1

# 679
  • Истински се вижда само със сърцето.
Няма да гласуваме, не го чувствам коректно, от друга страна отдавна не следя политиката там и нямам представа кой какъв е освен старите мутри.

Днес направих ег хънт на детето за тукашния Великден, беше много щастлива.

# 680
  • Манчестър
Няма да гласуваме, не го чувствам коректно, от друга страна отдавна не следя политиката там и нямам представа кой какъв е освен старите мутри.

Днес направих ег хънт на детето за тукашния Великден, беше много щастлива.

Аз ще ти кажа, мутрите са същите.....Мая Манолова, дето смени не знам колко си партии...Слави шоумена с изплезения език🙄; дъщери/синове и внуци на видни бивши и действащи партийно величия......комунисти, “пребоядисани” комунисти, седесари комунисти....и т.н.
Със стари курви нов бардак не става....а това е на всеки парламентарни избори.....Професия депутат..

# 681
Честит ден на шоколада 😄
Ние днес се възползвахме от хубавото време и си направихме една дълга разходка в Арундел (парка, в замъка сме били много пъти).
Много добре ми дойде, открихме и едно езеро с гребни лодки и кафене на брега. До лодките не се вредихме, но успяхме поне сладолед да си вземем. Много идилично ми действа английската провинция в слънчев ден. 😊🤗

# 682
Ние днес изкарахме в Heligan gardens.  Много ми харесва там, децата сърашно се забавляваха, каката дори намери 2 деца от нейния клас и супер си играха. Сега завършваме деня с бира, скара и двора.
Аз не гласувам и ке се интересувам, защото секции при нас не отварят, най-близката е в Екзитар на 2,5 часа в посока. Иначе ако ми е близо може би бих.

# 683
Без лични документи сме, т.е мм е, иначе щяхме да гласуваме. Не ми е безразлично какво се случва, нали семействата ни са там - племеници, братя, сестри. Не ми е все тая дали още ще ги мачкат.
Деми, ако личната карта на мъжа ти е изтекла след 13/03/2020, пак може да гласува.
https://www.cik.bg/bg/decisions/2138/2021-02-26
Ако, разбира се, само това е мотива, който ви спира, а принципно имате идея за кого бихте гласували и имате секция на близо... че вече доста напредна времето.

Ако трябва да съм честна, не очаквам съществена промяна в България. И много отдавна не бях гласувала на парламентарни избори. От една страна, все по-тънка става връзката ми към България, от друга - не изключвам вероятостта да се върнем някога там. То идване ни тук стана почти на майтап, изобщо не е било мечтано и умувано.

# 684
Честит празник на всички, които празнуват днес. Направихме си дълга разходка с приятели. Супер релаксиращо.
Скрит текст:

# 685
  • Оптимист по принуда
Деми, ако личната карта на мъжа ти е изтекла след 13/03/2020, пак може да гласува.
https://www.cik.bg/bg/decisions/2138/2021-02-26
Ако, разбира се, само това е мотива, който ви спира, а принципно имате идея за кого бихте гласували и имате секция на близо... че вече доста напредна времето.

Ако трябва да съм честна, не очаквам съществена промяна в България. И много отдавна не бях гласувала на парламентарни избори. От една страна, все по-тънка става връзката ми към България, от друга - не изключвам вероятостта да се върнем някога там. То идване ни тук стана почти на майтап, изобщо не е било мечтано и умувано.
Блу, гласувахме! Hug Много съм щастлива, че успяхме. Стана 'случайно', бяхме на разходка до Felixstowe и на връщане нещо ме накара да питам в гугъл 'мога ли да гласувам с изтекла лк', бях убедена, че не и като видях, че може, по път ни беше секцията в Кеймбридж. Страхотна организация, мили хора. Изобщо, доволна съм от днешния ден. Grinning

# 686
Ние отидохме да гласуваме, но опашката беше над 100 човека. Почакахме към 20 минути, минаха само 10-15 човека, т.к много попълваха декларации на място. Детето взе да нервничи и се отказахме.

Форумът не може да ни отнеме гражданските права, но може да ни научи поне на морал.

# 687
  • След завоя в дясно
Ние отидохме да гласуваме, но опашката беше над 100 човека. Почакахме към 20 минути, минаха само 10-15 човека, т.к много попълваха декларации на място. Детето взе да нервничи и се отказахме.

Форумът не може да ни отнеме гражданските права, но може да ни научи поне на морал.
Трябвало е да попитате, при нас с деца пускаха с предимство.

# 688
И аз си го помислих, но имаше доста двойки с деца, а и възрастни хора и ми беше неудобно.

# 689
]Блу, гласувахме! Hug Много съм щастлива, че успяхме. Стана 'случайно', бяхме на разходка до Felixstowe и на връщане нещо ме накара да питам в гугъл 'мога ли да гласувам с изтекла лк', бях убедена, че не и като видях, че може, по път ни беше секцията в Кеймбридж. Страхотна организация, мили хора. Изобщо, доволна съм от днешния ден. Grinning
E, радвам се за вас. И ние в Кеймбридж гласувахме, но по обед.
А крайбрежната алея и градина на Филикстоу ми е много любима.

Общи условия

Активация на акаунт