Неангажираща връзка

• 14 725
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Скрит текст:
Загуба на време, ресурс и емоции. Никой не може да има тялото ми, а най-вече съзнанието ми и времето НЕАНГАЖИРАЩО.

Ами представи си, че ти имаш нечие тяло неангажиращо. Защо все жената да е в подчиненото положение, тя да е като стока, която вземат. Защо пък да не е тя клиентът, който с взема харесана стока (мъж в случая). Наистина е въпрос на това ти самата как се поставяш сама себе си в съзнанието си.

В този случай, който описваш жената излиза от ролята на жена и влиза в ролята на мъж.
Някои жени харесват своята мъжественост и се гордеят с нея. На други жени им е под достойнството да го правят.
Някои мъже харесват мъжки момичета. Други   възприемат мъжките момичета просто като приятел. И продължават да си търсят жена тип жена. Вкусове всякакви.

Амиии... в супер женствена позиция съм си аз с моя. Но той е такъв характер, че изкарва всичко нежно и женствено в мен. Няма общо с типа на връзката.

А моята стойност никога не се е определяла от това каква връзка имам. За мен това е признак на ниско самочувствие. Тялото е нещо доста ценно и съвсем не е малко да го дадеш на някой. Много по-важно е човекът отсреща как ще оцени това, което получава. Не в бракът е стойността, а в отношението и уважението.

# 106
  • София
Скрит текст:
Загуба на време, ресурс и емоции. Никой не може да има тялото ми, а най-вече съзнанието ми и времето НЕАНГАЖИРАЩО.

Ами представи си, че ти имаш нечие тяло неангажиращо. Защо все жената да е в подчиненото положение, тя да е като стока, която вземат. Защо пък да не е тя клиентът, който с взема харесана стока (мъж в случая). Наистина е въпрос на това ти самата как се поставяш сама себе си в съзнанието си.
Точно.

# 107

Как може да задаваш толкова наивни въпроси? Не ти ли е станало ясно досега, поне от форума, че жените не правят секс за собствено удоволствие, а само „пускат“ на мъжа, за да го държат на къс повод? Simple Smile

# 108
  • СИ

"... че жените не правят секс за собствено удоволствие, а само „пускат“ на мъжа, за да го държат на къс повод? ...".

Това си е за отделна тема с анкета.

# 109
В този случай, който описваш жената излиза от ролята на жена и влиза в ролята на мъж.
Някои жени харесват своята мъжественост и се гордеят с нея. На други жени им е под достойнството да го правят.
Някои мъже харесват мъжки момичета. Други   възприемат мъжките момичета просто като приятел. И продължават да си търсят жена тип жена. Вкусове всякакви.
Тези роли са измислени от мъже, които искат да вменят на жените, че нямат право на удоволствие Simple Smile
Няма такова нещо.

# 110
  • София

"... че жените не правят секс за собствено удоволствие, а само „пускат“ на мъжа, за да го държат на къс повод? ...".

Това си е за отделна тема с анкета.

При мен сексът е за взаимно удоволствие Wink А освен физическото, неговото удоволствие ми доставя на мен, както и обратното. За мъжа е голям кеф да знае, че си е задоволил партньорката. Акциите летят до небето.

Ама съм имала няколко случаи... аз като свърша... И сексът свършва Joy Ама съвсем по инерция, без грам да се замисля Joy В моя защита, все е било на втория тек, та той вече си е бил взел неговото.

# 111
  • СИ

При мен сексът е за взаимно удоволствие Wink А освен физическото, неговото удоволствие ми доставя на мен, както и обратното. За мъжа е голям кеф да знае, че си е задоволил партньорката. Акциите летят до небето.

Ама съм имала няколко случаи... аз като свърша... И сексът свършва Joy Ама съвсем по инерция, без грам да се замисля Joy В моя защита, все е било на втория тек, та той вече си е бил взел неговото.

Е-е-е-е-х-х-х...! Те такива жени са само за отличниците!      Yum

# 112
Тези роли са измислени от мъже, които искат да вменят на жените, че нямат право на удоволствие Simple Smile
Няма такова нещо.

Права си.Не се бях замислял. Манипулатори. Че и жената е човек. И тя има право на удоволствие.

# 113

Няма мъжка и женска роля, има равноправие и равнопоставеност. Припишеш ли им мъжка и женска роля ти циментираш подчинената позиция на жената - на нея и приляга да чака да я ухажват, да не предприема първата крачка, да няма право да се забавлява, а да мисли за репутацията си и прочее.

# 114
  • СИ

Няма мъжка и женска роля, има равноправие и равнопоставеност. Припишеш ли им мъжка и женска роля ти циментираш подчинената позиция на жената - на нея и приляга да чака да я ухажват, да не предприема първата крачка, да няма право да се забавлява, а да мисли за репутацията си и прочее.

Познавам една, която си остана стара мома и то май точно заради това.

# 115
Имала съм. На този етап не бих повторила. Недостатъци бол. Предимства - въображаеми.

# 116
Имала съм няколко такива връзки. С първия се виждахме само за секс. На срещите, разбира се, си говорехме, смеехме и т.н. С друг бяхме приятели, които понякога правят секс. Ходехме на екскурзии,кино, театър,разходка, споделяхме, пишехме, сексът беше ок, но за връзка и дума не можеше да става,  различни бяхме, търсехме различни неща. Последният, ех, последният. Бях приключила тежка връзка, всъщност приключването беше тежко, а не самата връзка. Имах нужда от отдушник. Запознахме се с един мъж,който каза, че не иска да се обвързва, не бил по тези неща. След втората среща обаче вече искаше да живеем заедно. Аз не бях готова тогава,  но факт, че вече 11 години сме заедно.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 16:36 от Sunny29

# 117
В момента съм в такава връзк..след (трудна и тежка)
 раздяла от дългогодишни връзки сме и двамата,..секс невероятен, пътуваме, споделяме, приятно ни е, имаме си доверие...Пишем си, говорим с часове, но сме се разбрали - никакви сериозни тип семейни отношения...достатъчно сме ги живяли и двамата...Прекарваме си прекрасно времето заедно...Децата ни се познават и понякога ги водим заедно на различни места...

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 18:13 от Анонимен

# 118
Всичко се свежда до "по-добре секс без любов и обвързване, отколкото никакъв секс". И затова този, който не може да си намери човек за обвързване, или не иска такъв по някаква причина, има само две алтернативи - да стои на сухо или да има неангажираща връзка. Та вече, всеки според наклонностите си. 

# 119
А като са несемейни по-малко сериозни ли са? Пак стигнахме до деленето на сметки, чорапите, гащите и друг тип битово-съквартирантски отношения, класифицирани като сериозни? А, и верността, може би Wink

Общи условия

Активация на акаунт