Ами представи си, че ти имаш нечие тяло неангажиращо. Защо все жената да е в подчиненото положение, тя да е като стока, която вземат. Защо пък да не е тя клиентът, който с взема харесана стока (мъж в случая). Наистина е въпрос на това ти самата как се поставяш сама себе си в съзнанието си.
В този случай, който описваш жената излиза от ролята на жена и влиза в ролята на мъж.
Някои жени харесват своята мъжественост и се гордеят с нея. На други жени им е под достойнството да го правят.
Някои мъже харесват мъжки момичета. Други възприемат мъжките момичета просто като приятел. И продължават да си търсят жена тип жена. Вкусове всякакви.
Амиии... в супер женствена позиция съм си аз с моя. Но той е такъв характер, че изкарва всичко нежно и женствено в мен. Няма общо с типа на връзката.
А моята стойност никога не се е определяла от това каква връзка имам. За мен това е признак на ниско самочувствие. Тялото е нещо доста ценно и съвсем не е малко да го дадеш на някой. Много по-важно е човекът отсреща как ще оцени това, което получава. Не в бракът е стойността, а в отношението и уважението.