Неангажираща връзка

• 14 678
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Много се радвам, че посещавах психолог, за да разгърна сексуалността си, за да нямам задръжки да получа от някой това, което искам, без да имам срам и предразсъдъци. Бих посъветвала 80% от форума също да посетят. Като правите секс за свое удоволствие не си давате "цветето".

Yep! Beer

Аз това и без психолог го знам.
Макар, че някои протестират, че ги третирали като сексуални обекти.
Има и такива, които не протестират. Hug

# 181
Ами, когато слушаш различни догми е по-различно, но в крайна сметка в 21 век сексът не е, каквото е бил, вече и жените го правим за удоволствие, а не да вържем някой Горканчо.

# 182
Като правите секс за свое удоволствие не си давате "цветето".

Обясни за лаиците как не си даваш цветето като правиш секс.

# 183
Ами много лесно, не си девствена вече, нямаш връзка, а и не искаш. Когато решиш да си легнеш с някой, за да ти мине мерака е просто така, не очакваш нищо отсреща.

# 184
Пак можем да го правим за удоволствие без да обрисаме половината квартал нали? Винаги съм имала добър сексуален живот с партньорите си (с изключение на един и връзката не продължи дълго).
И преди да ми лепнете етикет "задръстена" - еднакво противни са ми и мъже, които чукат всичко наред и се имат за голямата работа.

# 185
Ами много лесно, не си девствена вече, нямаш връзка, а и не искаш. Когато решиш да си легнеш с някой, за да ти мине мерака е просто така, не очакваш нищо отсреща.

Искаш да кажеш, че не е нужно да си пазиш девствеността за избраника и можеш да си правиш секс с когото и когато поискаш. Яко!
Психолог ли ти помогна да стигнеш до това прозрение?
На колко си години всъщност?

# 186
Не пазя нищо за никой. Ще ви поздравя с едно стихотворение, пък дано всеки извлече своята поука. Всичко е преходно.

# 187
Пак можем да го правим за удоволствие без да обрисаме половината квартал нали? Винаги съм имала добър сексуален живот с партньорите си (с изключение на един и връзката не продължи дълго).
И преди да ми лепнете етикет "задръстена" - еднакво противни са ми и мъже, които чукат всичко наред и се имат за голямата работа.
Хъм, не знам дали съм в това число на противните...
М-Не, не мисля. Има доста отрязани от мен. Даже си мисля, че си падам здраво капричио. За мен са важни 2 неща:
1. Да има химия между двамата
2. Да нямам финансови проблеми, произтичащи от връзката
Инак нямам против да се застоя с някого по-дълго (без да живее у нас, разбира се) стига да са изпълнени горните 2 условия. Simple Smile

# 188
Искаш да кажеш, че не е нужно да си пазиш девствеността за избраника и можеш да си правиш секс с когото и когато поискаш.
Иска да каже, че на много жени им е набивано в главата, че когато спят с някого им отнемат честта, т.е. им откъсват цветето. Важното е да го преодолеят и да приемат, че сексът е взаимно удоволствие, пък дали е с помощ от специалист или не, няма значение.

# 189
Естествено, че има. Вечер има при кого да се прибереш. Да седнете да вечеряте заедно, да си поговорите. Имаш компания, присъствие. Знаеш, че има някой, който те обича и държи на теб. Някой, който ще ти подаде чаша вода, когато си почиваш, и ще ти сложи студена кърпа на челото, когато боледуваш...
Това ми напомня:

Мъж на 45 години. Щастлив ерген. Всички му разправят:
- Ожени се, като остарееш няма да има кой една чаша вода да ти донесе...
Намерил той жена, оженил се и тя всеки ден му късала нервите. Родила му три ужасни, противни деца, които само пари искали. Избутал той 25 кошмарни години. Накрая лежи на смъртен одър и си мисли:
- Ми не ми се пие вода нещо...

Laughing

# 190
  • Somewhere beyond the moon and stars
Защо обаче човек трябва да се обвързва, жени.... Обвързването/брака имат ли предимства? Недостатъци е ясно, че имат.

Накратко - за мен нещата са следните - при неангажиращата връзка получаваш физическата част, ясно.
При началния етап на обвързването получаваш "хубавата" част на партньора, т.е. тази, която е избрал да ти покаже.
При по-сериозната връзка и брака получаваш "всичко". Дали искаш, можеш и си струва да понесеш тази част, е въпрос на конкретните хора в конкретен етап от живота си.
С 0,001% от хората, които срещаш, "всичко" ще е джакпот, с останалите - кошмар.

# 191
Искаш да кажеш, че не е нужно да си пазиш девствеността за избраника и можеш да си правиш секс с когото и когато поискаш.
Иска да каже, че на много жени им е набивано в главата, че когато спят с някого им отнемат честта, т.е. им откъсват цветето. Важното е да го преодолеят и да приемат, че сексът е взаимно удоволствие, пък дали е с помощ от специалист или не, няма значение.

Имаш предвид, че им е набивано в главата, че като си правят секс за удоволствие с различни партньори или неангажиращо и ще им лепнат етикета "лека жена" или тя самата ще се чувства така, защото така й е внушено?
Или имаш предвид конкретно като си загубят девствеността?

# 192
Имам предвид всичко с изключение на секса в брак, а някои и в брака се чувстват така.

# 193
Имам предвид всичко с изключение на секса в брак, а някои и в брака се чувстват така.
Ъ? К'во?!? Някои жени се чувствали "леки", защото им харесвало, като правят секс със съпруга си???
Само за информация - XIX-ти век свърши преди около 120 години...

# 194
Не се чувстват леки, а използвани.

Само за информация - XIX-ти век свърши преди около 120 години...
Именно. Затова и бройката им е намаляла значително. Просто казвам, че е добре, че са осъзнали проблема и са го решили.
А причината може и да е прекалено строго възпитание, липса на сексуално възпитание, особености в характера, насилие в детска възраст и още какво ли не.

Общи условия

Активация на акаунт