Сполучливи имитации на маркови парфюми - 37

• 98 588
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, има ли някъде наливен вариант на унисекс аромата "Acqua Di Parma Oud" ?

# 661
  • Ямбол
Здравейте!
Някой знае ли Рефан кой парфюм са пуснали под номер 003?

# 662
  • Стара Загора
От съфорумка имам от капсулованите черни флакони Портраял и е мега траен. Цял ден и няма онази типична за наливните парфюми евтина нотка или спортно начало. Наситен сладък белоцветен аромат с кремава тубероза. Колко е близък до оригинала не знам, но като парфюм сам по себе си е разкошен!

# 663
  • Light of Zartha
Идвам да похваля ейлиън на парфен. Сутринта колежката случайно преминаваше през стаята и ме попита с нов парфюм ли съм. Веднага позна, че и ейлиън. Grinning нямам оригинала, а тя да и чак ме учуди, че го усети толкова бързо.

# 664
Рефан имаха имитация на Валентино Валентина .Провери  още ли я правят защото това е стар парфюм и да не би да подновяват номера  но с някой друг а този да е спрян.
Аз си го поръчвах от сайта им. Даже го подарих след това на приятелка. Доста се усещаше. Траен е, дори по-хубав от оригинала, имам и него. А дали рефан ще изимитират скоро новата олимпия Blossom. Не ми се дават 140 лв 😑

# 665
  • Пловдив
Идвам да похваля ейлиън на парфен. Сутринта колежката случайно преминаваше през стаята и ме попита с нов парфюм ли съм. Веднага позна, че и ейлиън. Grinning нямам оригинала, а тя да и чак ме учуди, че го усети толкова бързо.
Хубав е, да. Имам и оригинала, скоро тествах и версията на Парфен. И чистата отрова им е много хубава. Взех си нея. Че си нямам парфюми 😁

# 666
А тези от вас, които имат оригинален Angel Mugler, коя имитация ви се струва най-добрата?
Утре ще ходя в Рефан и със сигурност ще си налея нещо. Направо не знам какво да е. Четох толкова отзиви, всичко ми е каша. От всичко ми се пробва, но не искам да дам пари на вятъра този път, пък дори да са 4-5 лева. Насочила съм се към Escada Moon sparkle, Angel и Aventus. Много се забавлявах като четох назад темите и видях дискусиите относно “слона” на Кензо. И него много искам да пробвам, ама само да го пробвам.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 01:00 от Джуд

# 667
Аз днес си налях от Рефан libre и понеже имам оригинала, по моя нос е 1:1.
Показа ми новия аромат bakara rouge и понеже имам отливка от ariana grande cloud, смея да твърдя, че е същия аромат и с невероятна трайност.
Също ми допадна и my way giorgio armani.

# 668
  • София
Днес си получих двата поръчани парфюма от Гиза, Ерба пура и Стари найтс. Ербата ми докара огромно разочарование. На моята кожа след първите пет минути се разви нещо абсолютно безлично, приличаше на бонбонки карамел лакта. Отделно от това, траеше някъде два часа и умря безславно. Не смея да обвинявам, че това е щото е имитация, защото тук в темата съм чела много положителни отзиви за Ерба пура, както по отношение на близостта му с оригинала, така и за трайността му. Явно моята кожа си е виновна за това кофти представяне.
Добре поне, че Звездните нощи ми пасна напълно.
Обаче има едно нещо, което не ми допада в тия ролони, ама никак. Доста време след намазването стои едно грозно мазно петно. Има ли начин да се избегне това?

# 669
...Обаче има едно нещо, което не ми допада в тия ролони, ама никак. Доста време след намазването стои едно грозно мазно петно. Има ли начин да се избегне това?
Аз като се намажа се размазвам и не ми стои  мазно:)

# 670
От съфорумка имам от капсулованите черни флакони Портраял и е мега траен. Цял ден и няма онази типична за наливните парфюми евтина нотка или спортно начало. Наситен сладък белоцветен аромат с кремава тубероза. Колко е близък до оригинала не знам, но като парфюм сам по себе си е разкошен!
кои са капсулованите черни флакони от 100 мл ли?

# 671
  • Стара Загора
Подкрепям Ре. Размазвам и няма мазни петна.

Не всички аромати на Гиза под формата на рол он могат да се разкрият и покажат красотата си. Маслената версия имам предвид, че някой да не помисли за друго. Трайност също липсва. За Moonlight in heaven говорихме с Милка и тя спомена, че направен под формата на спрей трябва да отлежи поне 5 дни. Маслото обаче е слабо и не се усеща.
Затова звънете за консултация ако трябва. Разбира си от работата и ще ви насочи.

Ерба Пура пробвах аз точно маслото, но се задържа при мен. Хвърлих око и на Бакара Руж, който мисля лятото да си взема. Според вас от имитациите коя е най-добрата на този парфюм?

# 672
Мисля да взема туй-онуй от Заг. Може ли да ме ориентирате изброените дали са добре изпипани, както и трайност:
- Angel T. Mugler
- D&G L'imperatrice
- G. Sabatini - G. Sabatini
- euphoria C. Klein
- Candy - Prada

# 673
  • София
Според мен, Бакара руж като масло е по-приятен, по-мек и наситен и обгръща много приятно. Едно от шишенцата го разредих за пръскане и малко съжалявам. Но този парфюм не е летен.

# 674
  • Варна
Рол-оните на Гиза при мен са със слаба трайност и почти без шлейф. Пробвах само с два аромата и се отказах да взимам повече. Купувам само спрей - всички са с невероятна трайност. Ерба Пура особено е толкова траен и шлейфов, че веднага прави впечатление на околните.

За сравнение например Гиза са доста по-трайни от тези на Еклат. Последно получих от Еклат - 382 Yes I am и 91 Gloria на Cacharel. Хубави, но нетрайни. Бяха доста намалени, та не ме е яд толкова. 382 e една идея по-силен като че ли.

Общи условия

Активация на акаунт