Математически турнири 1-4 клас. Тема №58

• 78 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Моят вечно бързащ и разсеян третокласник нищо не помни от задачите. Последните 2 каза, че ги е решил и от числата, които помни, че е написал, излиза  че 26-та му е вярна, 25-та не. Други 2 задачи го затруднили и ги пропуснал. Останалите решил, въпреки че имало и трудни... Но като знам как все препуска и къде условие недопрочел, къде не видял какво точно се пита, къде елементарна техническа грешка при пресмятане или пренасяне на отговора допуснал... не очаквам блестящо представяне Grinning Но пък с нетърпение и интерес очаквам да се появят задачите, защото определено ми допада това състезание.

# 181
  • София
Моят третокласник каза, че няколко задачи са го затруднили, но ги е решил. Спомена нещо за 12 и 20, но не помни отговорите, които е дал. Твърди, че всички са му верни, да видим доколко това е така.😂🤣😅

# 182
Здравейте. Знаете ли къде ще публикуват резултатите от кенгуруто тази година?

# 183
  • Sofia
Моят първокласник влезе с думите,че на последната задача написал 10,но като се прибирал в колата осъзнал какво точно са го питали и май отговорът бил 26. Като видях отговорите,ми стана лошо. 26 е .

# 184
А някой знае ли каква е била задачата с картите за втори клас?

# 185
Дадоха ми задачите на 1 клас от ЕК вчера. Само че са в pdf и не знам как да ги кача тук. И дали е редно.

# 186
  • София
Сигурно съм поредната която пита, ама имаме само публикувани отговори,. без самите задачи , все още , нали така?

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 14:19 от Cabo San Lucas 40

# 187
Дадоха ми задачите на 1 клас от ЕК вчера. Само че са в pdf и не знам как да ги кача тук. И дали е редно.
До 18 април не се публикуват/ дават..не знам как са ви ги дали

# 188
Задачите за 1-3. клас се появиха още вчера в публична група. Явно начални учители, подписали декларация за поверителност, смятат че няма нищо нередно в това.

# 189
  • Бургас
Ще подскажете ли къде, че сърце юнашко не трае Grinning

# 190
  • София
Ами то има логика, ако някъде не са минали състезанията, ама ако е така, не е ли добре и отговори да няма? Чудя се.. Thinking

# 191
Може ли подсказка къде могат да се видят задачите за ЕК за 1ви клас.

# 192
Показаха ми снимка от група във Фейсбук против ваксините. Майки бяха разгневени, че състезаннието промива промива мозъка на децата понеже условието на една от задачите е "На опашката за ваксинация са наредени..." Явно някой наистина е снимал задачите. А мотивът за пускането на сниманите задачи изобщо не ми се коментира Grinning

# 193
Моля ви се който има задачите за 2 клас, пратете ми ги на лични, ние вече участвахме и всичко е минало, а на никого няма да ги покажа и няма да ги изнеса, обещавам. Само искам да видя какво е решило детето.

# 194
  • Kos, GR - Plovdiv, BG

Това ми попадна и то заради задачата с чакащия чичо на опашка за ваксини... задачите са за 1 клас и то не всички.
Имам въпрос относно умножението и реда на действията, защото има 2+2.0+1. Дъщеря ми знае таблицата за умножение, но никой не й е обяснявал кое действие е първо. А пък на 7 и 8 задача са дадени отговори В, а пък на нас ни излизат други.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 18:56 от Elina A.

Общи условия

Активация на акаунт