Отговори
# 720
Още една колежка и приятелка на Керем е последвала Ханде и обратно. Явно иска да я запознае със всички свои аркадаши. Trollface

# 721
# 722
Още една колежка и приятелка на Керем е последвала Ханде и обратно. Явно иска да я запознае със всички свои аркадаши. Trollface

Шюкран Овалъ - Въпрос на чест много обича Керем беше казала,че като брат го обича,но той си остана близък с цялото кадро на сериала....

# 723
# 724
Когато решите може да се преместите

https://www.bg-mamma.com/?topic=1305439.new#new

# 725
# 726
  • Плевен / София
В Ютуб е пълно с коментари за тази реплика на Селин.
"Машаллах, Селин, най-накрая го разбра"
"Най-накрая го разбра бре руса вещица"

"Къв е тоя Дениз бре, всяка, която застане до него се залепя за устните му"
А това ми хареса
"Приятели, има ли вероятност Ердем да е ударил Серкан по главата с някакво дърво"

Който и да го е направил "златни му ръцете"...

# 727
# 728
Чисто хипотетично, възможно ли е да ни спретнат новите сц нещо като скубане на Розова и жълта перушина с участието на Селин и Джерен...

# 729
  • Плевен / София
Чисто хипотетично, възможно ли е да ни спретнат новите сц нещо като скубане на Розова и жълта перушина с участието на Селин и Джерен...
Защо пък не....Всичко е възможно, когато две жени не могат да поделят един мъж...Само да не намесват Еда

# 730
Славена, не съм виждала фламинго да бие кокошка, но колко му е Simple Smile

Еда да не реши да напуска пак, за да не пречи на връзката между Серкан и Селин и заради това да е онази прегръдка от втория фраг 🤨

# 731
# 732
Налбантова, доста шарено и шумно ще бъде... 😁🥴

# 733
# 734
  • Пришълец
За Селин и Дениз от по-рано срещнах предположения, че ще ги съберат /и в темата, и в Туитър четох такива/, така че сега целувката във фрага не ми е съвсем неочаквана Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт