Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 30 281
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Отново много хубави коментари, момичета Heart Пу, пу, да не ни е уроки Innocent

Зейнеп и Мехди са на линия и те Wink

# 196

Зейнеп и Мехди са на линия и те Wink

Пак ли са заедно Wink

Цитат
И се чудя на жените, върху които пада основният товар по износването и отглеждането на живо същество, с каква лекота се хвърлят в легла, от които може да излязат с дете, но без любовта и подкрепата на мъжа.

Много от тях искат чрез детето да принудят мъжа да се ожени за тях.
Тръгна дебата от това, че щом Зейнеп не иска да й казват какво да прави, и тя да не дава съвети и посока на живота на другите. Не прави това, което не искаш да ти правят на теб!
Ако беше станало нещо с Бенал по време на раждането /както знаем не е в първа младост, никой не й знае здравния статус/ и беше починала, как Зейнеп щеше да поеме такава отговорност!? Тя за по-дребни неща се чувства виновна, та камо ли за нещо такова.

# 197
Е, на снимката може и да са просто Демет и Ибо Kissing Face Но очевидно снимат заедно и Зейнеп не изглежда да бере душа. В събота фрагът ще ни насочи по-добре, но сега можем да си поспекулираме на воля Nerd

-------------------

Хоп и още една снимка, хваната във въздуха Sunglasses Ребусът става все по-сложен.

# 198

Хоп и още една снимка, хваната във въздуха Sunglasses Ребусът става все по-сложен.

Млади, красиви, щастливи Heart.
 Да спре и Мехди да бръчка това междуочи, ама тогава как ще респектира душманите си Simple Smile

# 199
  • Бургас
https://turkru.tv/moy-dom-21-seriya1.html
и серията с руски субтитри

# 200
  • I Love You 3000
Сега пуснах да видя , верно пистолета не е със заглушител. Но все такъв пистолет като извадят по филмите , все зануляват някого. Аз все още съм , че ще е Нермин. Сакине трябва да намери сестрата.
Може и "случайно" да пропусне и да уцели някой пън , ама надали.
Какво ще я вкарват Зейнеб в болница цяла серия. Абсурд. Той Мехди не лежа ли вече три пъти? Няма да е тя със сигурност.
Най - не мога да предвидя какво ще стане ако само е сплашване. Може би Нермин, Сакинета , Еминета и т.н. веднага събират чукалата и айде в Лондон. И онзи селски бек да си брой броениците по санджаците. Simple Smile

# 201
Не се видя тази и предната седмица сет от болница или траурно облекло.
Може и само сплашване да е, както на паркинга с Караджови.

# 202
Момичета, изгледах епизода и мога да кажа, че без затворнически битовизми, сериалът повече ми харесва.
Мехди трябваше ли да стане мафиот, че да се превърне в такъв красавец.
Язък.
Интересно как всички разбират в какво се е забъркал само той не.
Или е много тъп, или не иска да си признае, че съвсем оплеска пейзажа.
За нахалството да отиде да се извинява в дома на Зейнеп, няма какво да кажа.

Много ми бяха сладки Баръш и Зейнеп, но такова нещо като Баръш няма. 😀
Имам няколко еталона, ама и те не могат да се мерят с него. 😀
Въпреки това, приемам го за художествена измислица и ще му се наслаждавам докато СЦ не решат нещо друго за образа му. 😀
А пък сестра му я разбирам, но е казано да не я харесваме и затова засега няма да ми е симпатична. 😀
Нермин каквото и да направи, винаги съм на нейна страна и дано не е тя жертвата.
Това тъкмо ще завърши отвратителни образ на Сакине.
Струва ми обаче, че спечелването на делото и тази промяна в живота й, всъщност беше сбогуването с актрисата.

Дженгиз ли е поръчителят на Зейнеп или пак оня Вейси?
Или пък Мето, че нещо не му е чист косъмът май.

Нух, голям нещастник и няма измъкване от тази ситуация.
Джемиле малко я разбирах, че се притесняваше за живота на брат си в затвора, но сега вече няма никакво оправдание за действията й.
Не мога да търпя скръбната й муцуна и мяукащия й глас.
В цялата тази каша само Али Ръза ме радва и отчасти Султан.

И защо все забравяме бебока с тази сладка усмивка?
В тези моменти между М. и бебето имам чувството, че гледам Ибо. 😀

Бенал и Кибритеното нещо не са ми интересни.

# 203
Каква е тази "тройка на разсъмване"?!
От сериала, или от реала?!
Приемам, че е от сериала...Всички щастливи, умрял няма, ранен няма...ама защо са щастливи?!
Значи е от реала...а защо са щастливи е ясно: млади, успешни, светът/градът е под краката им ...в прекия и преносен смисъл!!!

П.П. УжасТ! Бяхме на втора
 страница. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 204
  • Плевен / София
Каква е тази "тройка на разсъмване"?!
От сериала, или от реала?!
Приемам, че е от сериала...Всички щастливи, умрял няма, ранен няма...ама защо са щастливи?!
Значи е от реала...а защо са щастливи е ясно: млади, успешни, светът/градът е под краката им ...в прекия и преносен смисъл!!!

П.П. УжасТ! Бяхме на втора
 страница. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще видиш какво ще стане утре, като пуснат фрага...Ще заври и закипи в темата отново....Просто затишие пред буря... Stuck Out Tongue Winking Eye Нямам търпение да видя реакциите на Баръш и Мехди, когато разберат за нападението над Зейнеп.

# 205
Откога чакам някой да ми каже коя беше песента в ресторанта, на която танцуваха трите купонджийки преди да се срещнат с мъжете в другия ресторант. 😀

# 206
Пепелче, тази ли имаш предвид?

# 207
Кати, наистина си Супер Кати. ❤️❤️❤️
Това е, но във филма повече ми хареса, явно от настроението на трите сладурани. 😀

# 208
Пепелче Heart

На мен много ми харесва, че момичетата превеждат и текстовете на песните във филма, за да усетим и ние колко тематично са подбрани Hands Clap Това си е доста сериозен труд и предвид сложните метафори, които ползват турците понякога, си е направо изкуство Flowers Tulip

----------------------------------

Еха, Зейнеп и Баръш се класират сред най-обсъжданите сериални двойки за седмицата Heart Eyes Като разликите между второ и пето място са сравнително малки Kissing

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 19:12 от super_katia

# 209
super_katia, извинявай че ти "откраднах" снимката с класацията Heart

Скрит текст:
Качих я в темата за ALEV, ALEV. То там коментираме само двете с Пепелче, но сериала ми харесва и съм доволна, че двойката на първо място в класацията е точно от него, и точно двойката която аз бих искала да се получи.

Не издържах и гледах епизода с руски суб. Та по късни доби да напиша няколко неща, които са ме впечатлили. То целият епизод си беше динамичен, със смислени диалози.
1. На Пиер Лоти Джемиле каза, че няма такъв приятел на баща й по име Дженгиз. Явно старецът лъже Мехди.
2. Нух  го третират като придатък на Мехди и последния веднага реши /без да го пита за неговото мнение/, че трябва задължително да напусне работа. По същия въпрос изобщо няма да си търкам клавиатурата за простата Джемиле, която се отказва от мъжа си, зорлем иска да го натика под куршумите, но е ДЛЪЖЕН да е до брат й.
3. Мехди в затвора разбрал какво е да си влиятелен и да се държат с теб уважително и затова се набърква в мафиотските работи. Нарцис си е той с голямо его!
4. Мехди много лесно обяснява и оправдава съгласието си да е човека на Дженгиз - и преди имали врагове, и преди са ги нападали, ама то било само на тяхната улица, пък сега ще е голямата работа!
5. Сестрата много добре анализира отношението на Зейнеп към Баръш и наистина най-правилния термин за Зейнеп е ПАТОЛОГИЯ. Като й гледах извинителната физиономия към Нермин, сигурно ще се съгласи да се върне при Сакине!
И НАЙ-ВАЖНОТО, което не можах да разбера! Репликата на Мето - "Только брат Дженгиз в ето раз сильно перегнул".  Не разбирам дали преди Мехди е имало друг като него /изключвам адвоката, който е движил нещата на Дженгиз/ за пушечно месо. Или думите значат, че Мехди няма да се подчинява на Дженгиз. Може би с бг превода ще се изясни тази реплика.
За анкетата гласувах, че Нермин ще поеме куршума, но сега се колебая, че моториста ще стреля във въздуха.

Хайде лека и мека на всички Heart

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 00:32 от mery_poppins1

Общи условия

Активация на акаунт