Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 818
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
"Ако някой веднъж е престъпил закона,
има потенциала да го повтори"

# 481
  • Плевен / София

Да, а също и тези, които ги оставяш без пари, като Екрем...Образован ил не....щом ти засегнат интереса, някои са готови да преминат на " тъмната" страна. Да видим Джемиле ще намери ли оправдание за брат си.

# 482

Като гледах последния епизод разговора на Бенал с Мехди, накрая я снимаха през перилата на стълбите. Точно като решетки ми изглеждаха. Това си беше подсказка какво я чака Бенал. И Нух го даваха през тези решетки, когато стана от масата и Мехди му каза, че разговора за неговото напускане от работа не е приключил. Нух го почувствах като затворник, който няма право да избира, защото Мехди го командва и определя живота и работата му. Караджа са си затворници и тази участ им я определя поведението на Мехди.

Мехди какво се оплакваше, самосъжаляваше и самооправдаваше, че искал да учи, искал да се гордеят с него, но трябвало да защитава семейството си след смъртта на баща му!? Нали Мюжгян и Джемиле разказваха, че бягал от училище, че не искал да учи, че създавал проблеми, но наш Мехди пак жертва се изкара!

# 483
Мислех да изгледам преведения епизод тази вечер - хиляди благодарности на преводачките, за което Heart
Обаче първо минах да прегледам какво новини има около нашите хора и сериала, та да ги споделя най-напред Kissing Face

Двойката Зейнеп - Баръш става все по-популярна. Вчера са спечелили първо място в анкетата на 1001 TV за най-обичана екранна двойка https://twitter.com/1001Dizi/status/1365711175548346373

На мен и във фрага са ми много сладки на тези кадри >>>

Мехди, като види обаче как Зейнеп отива до Баръш, докато говори с полицията и го хваща за ръка, ще му подействат като на бик червено Triumph Между другото явно няма да има никой сериозно ранен, защото Султан държи палтото на Мехди - вероятно само ще го е одраскал куршумът. Физиономията на Емине обаче е страшна Stuck Out Tongue

Тук вероятно Баръш ще си чака, споменатия във фрага отговор...

Да видим дали разговорът между Озлем и Зейнеп, който си поръчах преди няколко дена ще ми хареса и как точно ще повлияе на връзката им Rolling Eyes

И още нещо забелязах, Мехди в тази сцена май излиза, след като заключва Бенал. Обаче на стълбите има мъжка фигура, която ми прилича на Нух... да видим този път как ще постъпи той.

И две снимки от Демет от днес. В зеленото ми изглежда като да е в ролята на Зейнеп.

Вчера имаше много коментари от испанските фенове на сериала в туитър. Изказват се доста ласкаво за историята и за играта на актьорите. Там епизодите са по около 100 мин. и за сега резултатите са доста добри. Първоначално бяха планирали да ги излъчват в събота и неделя само, но заради положителния прием от страна на зрителите, първо добавиха понеделник, а по последна информация вече и вторник Sunglasses

# 484
Благодаря, момичета, за превода на фрагмана!
Оказа се, че опасност дебне отвсякъде!
Сега всички са в кюпа...бедни-богати...

Най мразя моралните стожери!
Мехди: Ти си много ценна за мен, Бенал! Много те уважавам. Няма да позволя да наведеш глава...и я заключи. Мнооого богат арсенал от методи за убеждаване.
Озлем: Време е да се разделите. Ти можеш ли да кажеш? Обичам го с цялото си сърце Баръш, каквото е да стане, заставам до него...Не знам, това другият вариант на Мюжгян и Джемиле ли е... И сега, че на ред е Емине?!...

Аз мисля, че Баръш и Зейнеп могат сами да решат дали се обичат, дали се ценят, дали да се разделят или да бъдат заедно във всичко. Хем умни, хем достатъчно чувствителни ми се виждат.
Любовта с ултиматуми е загубена кауза...

Любовните дела не са като обществените... Колкото по-малко хора се бъркат, толкова по-добре...

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 09:39 от mari08

# 485
  • Бургас
Катя, благодарско за превода на фрага и за чудесните илюстрации! Flowers Tulip
Е,... каква стана тя? От шест куршума, ни един не го лови наш Мехди! Misc Gun
И високопарните му думи към Бенал, останаха да висят във въздуха – историята се повтаря.Тъкмо се чудех, какво още може да понесе тази нещастна жена...People Eyes
Защо ли не ме дразни поведението на Озлем? Всъщност съм раздвоена...Ами и в това семейство трябва да има някой със здрав разум. И тъй като страда от липса на форум, където да чуят гласа и е прибегнала до тази намеса. Искам все пак да разбера повода за тази среща.
Браво на Нермин! Майчин съвет даде – да се вслуша в сърцето си!...Но ако сърцето и говори неща, които няма да се харесат на другите?
Мислех си, че като изгледах серията с превод, много неща ми се изясниха, а то с този фраг отново съм на черешата...Flowers Deciduous Tree
И друго ми минава през ума – дали и Мехди носи същата информация за стрелеца, която чухме всички? И защо са толкова усмихнати Баръш и Зейнеп при срещата с полицията?/много са сладки наистина/

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 02:08 от aniksi

# 486
Набързо за Озлем, че ме чака работа. За мен тя е психологът, от който Зейнеп има нужда. Пристрастен психолог, но ще изкара наяве липсите в Зейнеп. Не мога да я сравня с Мюжгян, защото ми се струва, че докато мисли доброто на Баръш, не го прави за сметка на Зейнеп. Води откровен предварителен разговор, защото осъзнава объркаността на Зейно.

В серията ще стане ясно така ли е, но всички имаме нужда да чуваме тъжната истина. Ако ни помогне, добре. Ако не, сами ще сме си виновни за действията.

Зейнеп иска никой да не й казва какво да прави, но действията й засягат нечии любими хора. Интелигентният разговор е уместен.

# 487
Озлем зададе най-важния въпрос по най-правилния начин "Готова ли си винаги и във всичко да стоиш до този мъж?"
Защото до сега З. не е показала да прави точно това. Защото да си заедно с някой означава - понякога и против собственото си семейство. Защото ако не възприемаш отношенията по този начин няма смисъл да си губите взаимно времето, да се подхранват чувства без бъдеще. Защото после боли.
Ако щете ми вярвайте, точно такъв разговор проведох със сина ми, когато ни представи приятелката си. Само, че го довърших със заключение, което Озлем не си позволява "Ако не си - не губи времето на момичето с връзка без бъдеще".
Ще видим в серията целия разговор и контекста на репликите на Озлем. Но до сега цялото им семейство по всякакви поводи показва интелигентна толерантност, дори когато няма разбиране. Надявам се да продължат да ни показват, че и това е начин.
Бенал какво се присети и тя подир дъжд качулка да се еманципира. По принцип е права за едно - че детето ще усети, че расте в дом без любов.
А Мехдито се показа като типичен лицемер и празнодумец. Поредното неизпълнимо обещание - "Няма да те обидя." Как ще го изпълни? Ако не я иска като жена рано или късно ще изневери. Да не говорим, че само З. му е в главата и дори не прави опит да я изхвърли от там.

# 488
  • Плевен / София
"Без значение е как е минал днешният ден. Красотата на живота е в това, че винаги има утре, а за мечтите няма краен срок."
Мечтайте момичета...😘 Честита Баба Марта ❤
Озлем за себе си е права, но мен ме подразни, че тя задава този въпрос. Баръш не е малко момче, а понякога от добрите намерения остава една голяма каша.
Бенал знаеше къде скача...но и любов насила и по задължение не можеш да получиш.
Мехди не се е променил и се надявам Зейнеп да не се обръща назад, а да върви напред сама или с Баръш, ако той е човека за нея.

Успешна работна седмица 😀

# 489
Честита Баба Марта, дами!
Да сте живи и здрави!

Гости, мечтите са прекрасно нещо! Винаги трябва да имаме хоризонт пред нас, към който да се стремим. Но не притежаваме нищо друго, освен днешният миг. Радвайте се на това, което имате днес и сега! Не позволявайте да мине и ден без да се усмихнете, да подкрепите близките си, да изразите любовта си!

# 490
Честита баба Марта, момичета! Да сте бели и червени, румени, засмени 😊♥️.
За Озлем споделям мненията на dariVale, Дданни, aniksi. Във фрага не ми харесва огорчената физиономия на Баръш, очакващ обаждане (а може да е след разговор по телефона).
В последния епизод Зейнеп добре му каза на Мехди, че не е изпълнил нито едно свое обещание. А той как реагира, замълча и само се подсмихна с оная негова снизходителна полуусмивка.
Сега си мисля за фрага, дали Бенал няма да иска помощ от Зейнеп като адвокат, за да се разведе с Мехди. И естествено Зейнеп няма да й откаже. Не знам доколко е възможно това, но вече не мисля, че Зейнеп може да ме изненада с нещо по-различно.

P.S. Сега пък ми хрумна, дали Бенал няма да избяга с бебето и пак да я приюти Нермин!

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 10:29 от mery_poppins1

# 491
Честита Баба Марта, момичета! Бъбете бели и червени, весели, засмени Heart

Аз и преди съм писала, че Озлем я харесвам. Дойде за малко, за да помогне на братята си с преместването, но за краткото време, в което се е прибрала вижда доста шокиращи неща и всеки на нейно место би реагирал защитнически. Важното е, че си казва мнението, но не го налага ултимативно. Т.е. при нея има граница, която на Караджови винаги им се е губела. След стрелбата пред къщата на Нермин, в която всеки можеше да умре, включително и Баръш, е нормално да поиска среща със Зейнеп. Хубавото е, че и Нермин е там. Т.е. Озлем не се притеснява, че силите няма да са равни (две срещу една), което значи, че едва ли е злонамерена. Аз си мисля, че Зейнеп наистина има нужда да си зададе някои въпроси и честно да отговори пред себе си, а не пред Озлем... Ще видим какво са ни подготвили в сряда.

Фрагът е предизвикал добър интерес - над 1 млн. гледания за 9 часа

Вече по традиция нося и малко снимки зад кадър Sunglasses

Зейнеп е облечена по същия начин и на срещата с Озлем.

Вчера Демет сподели тази снимка на фона на Галата и не бях сигурна дали е лична или служебна, но както се разбра от другата по-долу - снимат там с Енгин Wink

И за равновесие едни любими Ибо и Хюля зад кадър. (Султан на моменти ме дразни, но Хюля е голяма фурия Wink )

И последно една по-стара снимка от репетиционните четения на сценария, но понеже не я помня, реших да я споделя за всички Relaxed

Прекрасен ден!!!

# 492
Да ви кажа на мен какво ми харесва в сценария.  В един епизод правят крачка към избелване на Мехди (аз съм против изкуствено избелване), а в следващия той сам се срива с поредната си изцепка.

# 493
🍀 🍀 🍀, момичета! ❤️

Само няколко думи от мене за епизода.

Две неща ужасно ме подразниха.
Дрънканиците на дървения философ Мехди.
С броеница в ръка и с патетичен тон изрича някакви вехти фрази с  махленски привкус.
Отврат. 🤮 🥶

Второто ми раздразнение е постоянното подскачане на Зейнеп - "Ще се справя сама! " и "Никой да не ми се меси в живота!".
Аман бе, много се оправя щото, докара само проблеми в къщата с действията си спрямо онези навлеци и Мехди.
Жалко за усилията на Нермин, З. не умее да разпознава истински интелигентните хора и да оцени съветите им.
Въобще не приемам това за сила, а за чиста глупост и самонадеяност да не приемеш партньорство с по- умен и опитен човек.

Това, което ми хареса в нея този епизод, бяха палтата й. 😀
Курбан ставам за тях. 😀 😀 😀

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 16:34 от pepel_ot_rozi

# 494
Мери, ти можеш да се радваш на авоголовете на Мехди, ама питай феновете на Ибо - бесни са за пореден път. Такива коментари пишат и отбелязват продуцентите, че направо ми е неприятно да ги чета. Странното е, че има и доста чужденци сред тях Rolling Eyes А някои стигат даже до персонални нападки към Демет и Енгин Triumph

Аз обаче се замислям сериозно дали Мехди наистина ще заключи Бенал. Т.е. дали след като врътва ключа, 2 мин. по-късно няма сам да я отключи... Предвид, че къщата е с толкова охрана, Бенал и да иска няма как да избяха с детето дори на теория. За какво му е на Мехди да я държи в стаята под ключ тогава?!

Промо снимките за 34 еп. има и резюме, което ще добавя, когато го преведа (ако някой друг не е по-бърз)

Резюме 34 еп.:

След стрелбата срещу Нермин, Баръш и Зейнеп е доказана невинността на Мехди в този инцидент. Само че, ако раненият Мехди отиде в болницата, ще стане ясно, че е участвал в ситуация от обхвата на правосъдието, което по време на изпитателения му срок ще изложи свободата му на риск.

След този инцидент Зейнеп, Сакине, Нермин, Султан и Емине ще се запитат за добрите и лошите страни на Мехди. Въпреки всичко случило се досега, Мехди, който защитава Баръш и Зейнеп, кара всички да се замислят над един и същ въпрос. Човекът, когото постоянно осъждат и обвиняват заради прегрешенията му в миналото, се е хвърлил в огъня за тях, без да му мигне окото. За момент оставят настрана това, което е между тях и Мехди (предполагам проблемите се има предвид - моя бележка), както човек би направил дори за напълно непознат.

Но в края на епизода се случва такова нещо, че всички ще си зададат още по-големия въпрос: може ли човек да се промени?

И една доня Бенал

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 14:53 от super_katia

Общи условия

Активация на акаунт