Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 720
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Дани, всичко, което си предположила като причина за предложението на Баръш според мен е вярно.
3 в 1. 😀
И този сериозен, педантичен и организиран мъж обу белите маратонки и го удари през просото.
Дали е възможна такава метаморфоза...

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 20:10 от pepel_ot_rozi

# 661
Фраг 35 серия с руски суб

Евет Simple Smile

Бенал си изостави бебето на Зейнеп????????

https://vk.com/feed?z=video-46308288_456245425%2F283ab3412d67e88 … _-46308288_182940

# 662
Брех, Зейнеп с още една щерка ли се сдоби или аз нещо недовиждам...

Хайде, Баръш го оженихме. 😀

# 663
  • Бургас
Rage То работата с "Да"-то  и Бенал беше ясна....Angry 
Но защо и детето? Това вече не го разбирам.....Да, Турция е...ама все пак ....само силни думи май за души и курбани... не знам как се дига рейтинг с подобен сюжет?  Triumph

# 664
Момичета, пуснете фрага ня някое друго място, че ще умра от любопитство Simple Smile На този сайт никога не ми се отварят клиповете

# 665
Момичета, пуснете фрага ня някое друго място, че ще умра от любопитство Simple Smile На този сайт никога не ми се отварят клиповете

Още един линк

https://vk.com/feed?z=video-132999259_456247981%2F826ac74eee1557 … -132999259_928490

Предполагам, че Дани ще качи фрага с бг. превод , когато има възможност

https://www.youtube.com/watch?v=n06mvK4mLQE

# 666
# 667
Надявах се, че няма Бенал да отиде в тяхната къща, но не познах.
Това не е дом на Нермин, това е хан. Всеки си влиза и излиза когато си поиска.
Джемиле и братчето останаха сами както предположих. Нищо им! Ама пак висят на вратата на Зейнеп.
Зейнеп защо е свалила пръстена? Явно се е примолила на Баръш всико да пазят в тайна. Нещо не ми е много ОК така, ама щом Баръш е съгласен.
Зейнеп се чувства за всичко и всеки отговорна. Е, сега вече е отговорна и за едно пеленаче, което е ИСТИНСКА отговорност. Но сигурно пак Нермин и Сакине ще го гледат, че тя е вечно заета да спасява света.

P.S. Въобще това бебе от Мехди ли е? Защото в противен случай Зейнеп не може да го задържи или осинови.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 21:05 от mery_poppins1

# 668
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Леле, каква бомба! Това е последното, което съм очаквала - Бенал да си остави бебето на Зейнеб.
Нямам думи аз.

# 669
Мехди пак го раздава обречен и самосъжалително се обяснява. Няма я Зейнеп и вече му е все тая в затвора ли ще влиза, в гроба ли...
Сега забелязах, че Зейнеп е с пръстена на вратата. Какво я кара ту да го слага, ту да го маха?!

# 670
Цитат
Какво я кара ту да го слага, ту да го маха?!

Когато Баръш пращаше балоните, тя му показа пръстена. Може би се е отказала след срещата с Озлем, а после отново го е сложила... много е объркано.... тези фрагове, чакаме ги,а след това отново се питаме какво става Simple Smile

# 671
И с бг суб - https://ok.ru/video/2376891501088

Много благодаря на Лилимчето, винаги тук виждам първо фрага, докато разните нотификации на Ютуб и контакта се задействтат! Flowers Hibiscus

Ох, кашата е пълна. Романтика в офиса, адвокат Зейнеп в залата, силна и горда жена ще гледаме в някой друг сериал. В този ще гледаме объркано младо момиче, което иска да надмине Майка Тереза. Ще успее сякаш.

# 672
Е, ми остава Мехди да го убият, Баръш и Зейнеп да отгледат детето, както нея я  е отгледало богато семейство. Надявам се, че няма да възпита детето и да му вмени такова чувство за вина като нейното.

Цитат
Ох, кашата е пълна.

Както прочетох една туркиня - след края на сериала всички ще ви водя на терапия Simple Smile ))))))))))))))))

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 22:52 от mery_poppins1

# 673
А аз прочетох една рускиня, която пише, че бебето се родило в къщата на Зейнеп и  трябва да се отгледа от нея, защото "Моят дом е моята съдба" Joy лудницата е пълна Joy

Да видим серията, не всичко е загубено.
Бенал е потърсила помощ при Зейнеп, но разбра, че не може да защити дъщеря си от баща ѝ и си би дузпата.
Зейнеп не е никаква, дори и бивша съпруга, те нямат кръвна връзка.
Бебето да си го гледат Джемиле и Мехди!

И на по- абсурдни неща сме били свидетели, преживели сме ги, / имунизирани сме / Smirk   но първо да видим серията. Simple Smile снимки, озет, втори фраг...

# 674
А аз прочетох една рускиня, която пише, че бебето се родило в къщата на Зейнеп и  трябва да се отгледа от нея, защото "Моят дом е моята съдба" Joy лудницата е пълна Joy

Да видим серията, не всичко е загубено.
Бенал е потърсила помощ при Зейнеп, но разбра, че не може да защити дъщеря си от баща ѝ и си би дузпата.
Зейнеп не е никаква, дори и бивша съпруга, те нямат кръвна връзка.
Бебето да си го гледат Джемиле и Мехди!

И на по- абсурдни неща сме били свидетели, преживели сме ги, / имунизирани сме / Smirk   но първо да видим серията. Simple Smile снимки, озет, втори фраг...

Вярно, бе! Къде се скатава така всеотдайната и любяща леля!?!?!?
А къде изчезна Кибрит, кой я гледа? Зейнеп я взе когато отиде в къщата на Мехди и тя се грижеше за нея. Вече Караджа не ги интересува, както не ги интересуваше и когато спеше в гаража! Иначе на думи са едни грижовни, съпричастни, обгрижващи...

Общи условия

Активация на акаунт