Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 759
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Коя от двете майки ще застане пред Зейнеп? Аз залагам на Нермин! Това ще е края на епизода

Водена от легендата и след скандала между трите - залагам на Сакине !

# 136
  • I Love You 3000
Може би ще е Сакинето. Веднъж ще се жертва и тя.

Но най - вероятно ще е Нермин, че да могат пак да останат без пари.

Как си я мисли Да е със Зейнеб , Мехди като заради него ще убият една от майките й? Край - Зейнеб и Мехди няма да е!

# 137
Бенал да се обади на стареца да разпореди служебно на Мехди да я уважи до 3 пъти...
Ааааа кахър за това да нямате. Като поработят още малко заедно дедока и това ще му разпореди. Като види, че Зейнеп му е в главата и не си гледа работата. Човека 500 х. ТЛ е инвестирал.

# 138
А може Зейнеп да е ранена, тоест това да е с цел сплашване...

# 139
  • Плевен / София
А може Зейнеп да е ранена, тоест това да е с цел сплашване...
Дано, но то и грешки могат да станат... Вейси иска отмъщение, а не да сплашва ...

# 140
  • I Love You 3000
Една от майките е . Аз съм за , че ще е Нермин. От доста време ми се струва , че я гласят да си ходи. Ама дали е направила завещание.

Едно съм сигурна само Мехди и Зейнеб не трябва да ги бъде след това!

# 141
Я, който може да пусне една анкета. Ще е много интересно да видим, кой ще познае Wink

# 142
  • Бургас
Много текст, много драма, но и започнаха с ретроспекциите - първо Мехди /ще разберем смисъла на броеницата/
после и Зейнеп - началото на нейната трансформация...а за Баръш така и не остана време.Може би следващия път.
Не ми се иска да ранят някоя от майките, защото куршума е за Зейнеп и е крайно време да и дадат малко почивка от висене пред болничната стая. А само така могат отново да противопоставят методите на Мехди и Баръш - единия с мафията, другия по законовия път - кой ли ще излезе по-силен?

ПП А прави ли ви впечатление как ги изравниха всички? Вече всички са богати, кой само с шофьор, кой и с охрана, за която и английската кралица би завидяла. И в емоциите се разминават - едните си залагат на ракито и спомените, другите създават нови спомени и се разхождат край морето или залагат на шопинг терапията..Joy

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 23:07 от aniksi

# 143
  • Плевен / София

Не ми се иска да ранят някоя от майките, защото куршума е за Зейнеп и е крайно време да и дадат малко почивка от висене пред болничната стая. А само така могат отново да противопоставят методите на Мехди и Баръш - единия с мафията, другия по законовия път - кой ли ще излезе по-силен?
И на мен ми се иска каквото има да става, да си го понася Зейнеп, за да разбере, че няма ненаказано добро....Ако Сакине поеме куршума Зейнеп бял ден няма да види....Сакине умее да вменява вина....Нермин трябва да живее, защото истинската подкрепа за Зейнеп идва от нея....
Интересна ще ми е да видя различните реакции на Мехди и Баръш....Сигурна съм, че ще видим всякаква палитра от чувства...Защо не ни изненадват никога с фраг в края на серията ?

# 144
  • Бургас
Защо не ни изненадват никога с фраг в края на серията ?

Според мен, има много вложен смисъл във всички диалози и така дават възможност , публиката да осмисли събитията. А по този начин и рейтинга на следващата серия има шанс да расте.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 00:05 от aniksi

# 145
Със сигурност искам да видя разказа на Али Ръза за момичето с кафето с превод, както и разговора на Озлем с Баръш. За тях се сещам на първо четене.

Иначе и аз смятам, че куршумът трябва да е за Зейнеп, за да се видят не само разликите между Мехди и Баръш, но и между Сакине и Нермин.

Доволна съм от видяното. Доста ни бяха подготвили с фрагманите и снимките, които пуснаха преди епизода, но като истинска Шехерезада, успяха отново да прекъснат на най-интересното Wink

# 146
Аз не гледах, ама от коментарите ви се втрещих и само финала погледнах в Youtube на Турски.
Какво става бе?
Първо - защо Сакине ПАК е многострадална Геновева и се моли Зейнеп да не я напуска? На Северния полюс ли се мести, няма да я види повече ли, за какво е цялата драма, не разбрах?
Ако не беше хленчещото ѝ присъствие, досега да бяха влезли вътре и нямаше да успеят да застрелят който и да е.
Надявам се да са застреляли Зейнеп, защото Нермин в никакъв случай не искам да я загубим, а Сакинето ако е - сакън, после Зейнеп никога няма да се отърве от чувството за дълг и вина към нея! PensiveRolling Eyes

# 147
Не разбирам много от рейтинги, но май е паднал катастрофално. Нека някой провери. Няма да се изненадам, ако е истина. Във време на такава криза да циклят на любимата си тема за босовете на мафията не върви. От "Езел" минаха 12 години...Сега на мода са психодрамите. Тук психологията е нелогична и дефицит. Ще ни показват страданията на Баръш на дъното на празен басейн, но пак е старомодно...

# 148
  • Бургас
Не разбирам много от рейтинги, но май е паднал катастрофално.

Уау, най-високият рейтинг до сега! Мехди - Ферхат май свърши работа...
Е, сега ще има да се стрелят на воля! Stuck Out Tongue

# 149
  • Плевен / София

миналата седмица беше

Общи условия

Активация на акаунт