Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 872
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Да, разпалиха страстите, а се оказа, че Зейнеп все пак намери правилния тон към края на това унизително взаимодействие между тримата. Отново шестица за Баръш, умен, тактичен.

Ангажирал е полицейска охрана Баръш за Зейнеп обаче. Този, който звънна, май се обърна към някого с "началник" и нарече Баръш по име.

# 361
  • Бургас
Ха...това дали са го правили и друг път? Фраг по време на директно излъчване?
Ееее, пак ли Мехди ще лежи в болница? Или наистина този път Нермин или Баръш ще занулят?

# 362
  • Плевен / София
Ох, не знам какво да кажа...Като гледам картинки коментирам само по усет видяното, а след превод ще е може би по различно...Факт е, че Баръш реагира остро...Зейнеп също...извиниха се един на друг...Но зейнеп иска да живе свободно...без охрана и аз я разбирам....Не всеки може да понесе да има охрана около себе си...Виж на Мехди му прилегна от раз...Излишно беше репченето на двамата мъже в полицията...Всички глупости Мехди ги направи до този момент от ревност след развода не можейки да приеме, че пътищата им със Зейнеп се разделят. Колкото и да казва, че ще гради живот с Бенал и дъщеря си, Зейнеп е в сърцето му и той ще се опитва да я държи под око. Неприемливо нито за Зейнеп, да не говорим за Баръш....Враговете и те се показаха...този с светлото палто и човека от охраната явно са хора на Вейси, или най малкото врагове на "бащицата"...
Серията ме държи на нокти....направо залепнах на монитора....

# 363
Ох, според балистичния ми анализ, направен на око, Мехди сякаш ще заеме централно място пред куршума. Ще видим. Grinning Според мен Нермин ще умре. В последния момент ръката на стрелеца е трепнала.

# 364
Сега ще го раняват ли Мехди!? Значи пак ще почнем отначало  - той я спасил и тя се чувства длъжна Simple Smile Направо да се нанася в съседната стая до Бенал

# 365
  • Плевен / София
Сега ще го раняват ли Мехди!? Значи пак ще почнем отначало  - той я спасил и тя се чувства длъжна Simple Smile Направо да се нанася в съседната стая до Бенал
Сакън...Не го мисли, че може и да стане...Не искам пак двете да са под един покрив....Олмаз
Ох, според балистичния ми анализ, направен на око, Мехди сякаш ще заеме централно място пред куршума. Ще видим. Grinning Според мен Нермин ще умре. В последния момент ръката на стрелеца е трепнала.
Не може ли никой да не умира...Сакине не мога да я търпя....Тежко и на Зейнеп, ако загуби по разбиращата си майка....

# 366
Гости, сигурно никой няма да умре. Но ми се струва, че на Зейнеп ѝ е много лесно и трябва да ѝ стъжнят живота. Трябва да ѝ отнемат котвата, опората, стълба, на който се обляга. Това е Нермин. Зейнеп не оценява най-ценното нещо, случило се в живота ѝ. Второто нещо - Баръш, също не го оценява. Тя не умее да оценява истински стойностните хора. На тях им държи сметка, пред другите кротко се прегъва и умолява, прави отстъпки, съобразява се, поддава се на внушения и контрол.

# 367
  • Плевен / София
Дданни, аз продължавам да мисля, че Зейнеп смята, че не заслужава майка като Нермин и Баръш, като мъж до себе си...Затова и инстинктивно ги държи на ръка растояние...една напред...две назад....Махалата и е в кръвта и тя като, че ли намира опора в познатото...което не значи, че е по доброто за нея...

# 368
  • Бургас
Гости, сигурно никой няма да умре. Но ми се струва, че на Зейнеп ѝ е много лесно и трябва да ѝ стъжнят живота. Трябва да ѝ отнемат котвата, опората, стълба, на който се обляга. Това е Нермин. Зейнеп не оценява най-ценното нещо, случило се в живота ѝ. Второто нещо - Баръш, също не го оценява. Тя не умее да оценява истински стойностните хора. На тях им държи сметка, пред другите кротко се прегъва и умолява, прави отстъпки, съобразява се, поддава се на внушения и контрол.
ама от точно, по-точно! Hands Clap
И нещо ново от страницата на ДЕК
"Опитът и диалогът на Мехди със Зейнеп ще навредят ли на отношенията между Баръш и Зейнеп?

# 369
С тая рестроспекция Баръш ще поеме куршума. Дано да е само ранен

# 370
  • Плевен / София
Познах..Емине става асистентка на Саваш...поръчителят на стрелбата май е Екрем...Той никога не е искал Зейнеп....Дали този път ще се разминем  и да няма ранени. Това сигурно ще е финалът за тази вечер...

# 371
Познах..Емине става асистентка на Саваш...поръчителят на стрелбата май е Екрем...Той никога не е искал Зейнеп....Дали този път ще се разминем  и да няма ранени. Това сигурно ще е финалът за тази вечер...
със сигурност ще има болница другата серия Head Band
дано да няма умрели!!

# 372
Може Мехди да поеме куршума, че е най-отпред, така Нермин ще му е благодарна. Стрелецът изстреля няколко куршума. Дали пък и двамата няма да са ранени.
Харесва ми, че семейството на Баръш пак всички са заедно.

# 373
Ох, много ми харесва епизодът Heart Eyes Имаше и смях (особено на изпращането на вратата като всички се бъзикаха със Султан и Али Ръза), има и драма - историята на Султан беше добро попадение... да видим какъв финал са ни подготвили сега Rolling Eyes

Всички играят страхотно Heart Баръшови ги харесвам цялото семейство Heart Мехди се дуеше, както винаги, но и той започна да не ми е толкова неприятен Kissing Face Добре ни е дошла детектив Емине Sunglasses Ще има май доста работа благодарение на Зейнеп.

И гледайки Мехди как се разтапя, докато гледа дъщеря си, се замислих, ако не се бяха развели със Зейнеп, как изобщо щяха да продължат. Коя жена може да понесе подобна ситуация...

И за завръщането на Екрем познахме. Има логика да иска да си отмъсти, защото с хубавото лесно се свиква, ама като ти го вземат... Обаче мисля, че и Вейси си е пуснал пипалата, така че прекалено много задкулисие ще има. Като добавим и дедо Шапко...

# 374
Избелват си го Мехди! Сега всички /включ. и ние/ ще му просят!

Общи условия

Активация на акаунт