Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 709
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
От телефона не ми се пише много, но ме изненадаха с фрага, а дали е положително или отрицателно, ще мога да кажа в сряда Joy

Неочаквано беше това решение с детето, но като се замислим, тя Бенал по начало си беше готова да го махне, така че има някаква логика в подобно развитие, след като не ѝ остана никаква, ама никаква надежда за Мехди... Да видим какво е написала в бележката.

Иначе за пръстена на Зейнеп - струва ми се, че е закачен на балоните, затова показват как си го слага на ръката пред Баръш. Не мога да си обясня обаче защо не са го сложили още в ресторанта до Галата. Има нещо странно!

# 676
  • Бургас
Все се заканвам да не коментирам много след фраг, но това с детето ме изненада наистина.Thinking
Спомних си  момента в 13 серия, разговора с Бенал, когато Мюжгян и обрисува картина, как Зейнеп ще и вземе детето, а тя настръхна като орлица, че ще си отвори устата и всичко ще разруши. Къде остана тая разрушителка?
Заради любов, която никога няма да получиш, да зарежеш детето си?
Офф, защо ли си мисля, че това ще е финала на серията и пак ще си гадаем една седмица...Нещо започнаха да стават предвидими....
Кибрит, дори забравиха да кажат къде е заминала, а в хан "Нермин" и Нух стоеше от вътрешната страна, което ще рече, че брат и сестра ще ближат рани сами май Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 23:33 от Аniksi

# 677

Кибрит, дори забравиха да кажат къде е заминала, а в хан "Нермин" и Нух стоеше от вътрешната страна, което ще рече, че брат и сестра ще ближат рани сами май Rolling Eyes

Те са си самодостатъчни! Толкова са проклети, че разгониха всички хора около тях. Тя и майка им не ги издържа, та камо ли другите Wink

Но накрая ние ще сме така Simple Smile )))))))))))))))

# 678
Оф, бе! Умиране има, отърване нЕма!

# 679
  • Бургас
Joy Joy Joy mery_poppins1  разсмя ме до сълзи ! Представих си  статиите в медиите : "Бум на психоанализа заради фенове на ДЕК"

# 680
Joy Joy Joy mery_poppins1  разсмя ме до сълзи ! Представих си  статиите в медиите : "Бум на психоанализа заради фенове на ДЕК"

Smiley Satisfied Smiley
Заслугата ще е изцяло на СЦ Wink

# 681
# 682

Smiley Satisfied Smiley
Заслугата ще е изцяло на СЦ Wink
Joy Joy Joy

Обаче актьорите така хубаво си играят ролите, толкова са ми симпатични всички, че не ми омръзва. И обърканата Зейнеп, и по рицарски верния Баръш, и неотказващия се да живее в самосъжаление и несподелена любов Мехди.

# 683
Оф, бе! Умиране има, отърване нЕма!

Да кажа, че сега е наред Джемиле да дари Зейнеп с Нух със сътветната придружаваща бележка...
Права съм била, ...грешките на другите са предизвикани от Зейнеп...
Понеже Озлем каза, че няма да допусне Зейнеп и Ко в нейното семейство, предлагам, за по-сигурно, като тръгва за Америка да вземе братята си, а чичо си да го остави на доизживяване...на последната любов.

П.П. Извинявайте, ама сценаристите надминаха себе си. Жена, която, меко казано, не обича бившата жена на мъжа си, която той "на сън и на яве" не желае да забрави, да даде най-ценното си - детенцето си на нея. Ей Богу, нямам въображение да реша какво се крие зад това. Освен за n-ти пореден път да ни покажат, че на Зейнеп всичко може да й се направи, за да изпитаме чувствата, ума, реакциите, издържливостта й...

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 08:55 от mari08

# 684
Недочула съм снощи нещо във фрага, ето го коригиран - https://ok.ru/video/2377814706720
Мехди не казва на Бенал: Казвал си ти любима, а казва: Казах ти да не очакваш любов...

Между другото, едно от най-противните неща от периода на затвора ми бяха моментите, когато му ходеха на свиждане и Мехди паша не поглеждаше изобщо Бенал, все едно не съществува и не е майка на детето му. А пък после, виждате ли, бил я ценял. Такова ужасно лицемерие.

И аз си мислех за това да си остави човек детето. Ами виждаме колко много хора си оставят децата, без да изпитат никакво угризение. Обикновено е в първите часове на раждането, за да не се привържат. Но според мен е възможно една майка да си остави детето, за да му осигури някаква сигурност и безопасност. Аз не мога да го направя, но очевидно има жени с по-слабо развити майчински инстинкти и повечко егоизъм.

# 685
Цитат
Но според мен е възможно една майка да си остави детето, за да му осигури някаква сигурност и безопасност. Аз не мога да го направя, но очевидно има жени с по-слабо развити майчински инстинкти и повечко егоизъм.

Дданни Hands Plus1

Само не разбрах думите на Бенал, че не може да го защити от баща му. Той Мехди какво е направил на детето досега или какво смята Бенал, че ще му направи!? Напротив Мехди е много привързан и любящ към детето си. По-скоро тя себе си не може да защити от Мехди, ама избра по-лесния вариант. Ще видим освен заключването какво е провокирало решението й.  
Мисля си, че Нух й е помогнал да избяга от къщата с детето /нали и той бешеи в къщата на Нермин/.
Обаче остава безценна физиономията на Зейнеп когато видя, че Бенал й е връчила бебето. Да видим сега как се поема отговорност за едно беззащитно бебе! То не е като да се тикаш навсякъде с оправданието, че помагаш.

# 686
Да, и на мен ми е любопитно за каква защита от бащата говори Бенал. Предполагам няколко неща, но в сряда ще видим. Фраговете обаче винаги ме карат да си създавам хипотези за нещо.

1. Бенал предполага, че когато Мюжгян порасне, ще бъде заключена вкъщи, за да не я гледат момчетата. Grinning
2. Бенал предполага, че Мюжгян ще бъде изложена на непрестанен конфликт в семейството поради липса на любов и това ще е пагубно за психиката ѝ.
3. (най-вероятното) Бенал предполага, че черните дела, в които е забъркан Мехди, може да са заплаха за сигурността на Мюжгян.

Цитат
Обаче остава безценна физиономията на Зейнеп когато видя, че Бенал й е връчила бебето.
И да видим г-н рицар Баръш дали ще погледне благосклонно на новото задължение на благородната дама на сърцето му Зейнеп. Grinning

# 687
Цитат
(най-вероятното) Бенал предполага, че черните дела, в които е забъркан Мехди, може да са заплаха за сигурността на Мюжгян.

И аз си помислих това, но защо точно сега когато я отхвърли Мехди, тя реши, че заниманията му са опасни. Ако я беше уважил като жена, нямаше да й минат такива мисли през главата. Както каза на Джемиле - готова съм на ВСИЧКО, ВСИЧКО само да ми поиска нещо Мехди. И сега изведнъж заплаха!?
Няма логика, ама СЦ не блестя много в тази област Wink

# 688
Още не е сигурно, че Бенал е оставила бебето си на Зейнеп.
Тя е успяла да излезе някак си от дома на Мехди и отива при Зейнеп да търси защита. Не отива при приятелката си, а точно при Зейнеп- защото е адвокат. Какво става при посещението на Мехди , не знаем, но тя осъзнава, че не може да се справи. Отказва да се бори по съдебен ред и заминава. Остави детето си на Зейнеп, защото в момента на заминаването е в този дом. Така виждам нещата, но важното е какво пише в писмото.
Тя е разбрала, че не може да се разведе и да си замине с детето. Сама да замине Мехди ще е по- склонен, но не и с дъщеря му. Може би  е казал, че където и да замине, ще я намери и ще вземе дъщеря си и това да е причината, Бенал да каже, че не може да я защити от Мехди. Зейнеп няма правни  основания , да осинови Мюжгян, ако Мехди я поиска. А той ще си я вземе, това и Бенал го знае, но в момента, в който взема решение да изостави дъщеря си тя се намира в дома на Зейнеп.
Да видим и вторият трей ще повдигне ли завесата още малко или ще си чакаме търпеливо новата серия Simple Smile

# 689
  • Бургас
Бих искала с тази постъпка на Бенал да върнат лентата с историята на Мехди. Достатъчно време мина, за да започнат постепенно да ни разкриват тази прословута тайна около неговия характер. Все си мисля ,че Дженгиз не беше просто спуснат от съдбата..
А защо Зейнеп?....Ами това, че Мехди я защити от куршумите, за Бенал е доказателство, че тя ще е последния човек когото би наранил и дъщеря и ще бъде на сигурно място – докато той не си я вземе разбира се....Ще си чакаме доста, ами поне нещо ново да ни разкрият, та да ни върнат интереса...Wink

Общи условия

Активация на акаунт