Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 43 451
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета, ще подготвя нещата и утре ще кача.

# 301
  • Бургас/Пз
Момичета, ще подготвя нещата и утре ще кача.
И на мен ще ми е интересно.

Днес храната беше:
2 парчета баница и 100г скир
150г котидж, парче шунка и 2 яйца
2 бонбона и кафе
20г уиски 😂
150г телешки кюфтета, печени чушки и 150г ориз със зеленчуци.
Не съм тренирала, но си направих лицевите и коремните, колкото и да ми беше трудно +15 000 крачки Simple Smile

# 302
Ето и от мен
1 Голям домашен бургер пълнозърнест с домашен бургер сос, картофки, домат, краставичка, пилежки домашен шницел
2 2 паници зелен боб и 6 кюфтенца на фурна с картофено пюре(забравих да го измеря не беше малко 😁).
3 Вечерята съшо не я мерих бях доста гладна, но беше един голям тиган равиоли със сметана и гъби.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 08:40 от biology girl55

# 303
Ани, това уиски чисто ли? На мен най- големият ми проблем е, че като пия алкохол трябва и да мезя. Уискито с ядки, ох как обичам фъстъци. Обаче заради целулита, много рядко си го позволявам.

# 304
  • 1st floor
Какво ви е мнението за скира в Лидл? С него успешно успявам да вдигна протеина и да запълня стомаха. Но нещо ме гложди съставът му, както при всички лидлски храни.

# 305
  • Велико Търново
Гери, Юли от залата на Юли горещо го препоръчва.Аз много го обичам, но от понеделник няма млечни....а дано най-накрая вляза във форма.Мъжът ми каза, че всякакви прийоми са ми позволени за да постигна целта-как да не го обичам!?

Храната днес:
06.30 250 извара Олимпус+250 ябълка
към 12.00-1 яйце +2 белтъка и 50 грама сирене
вечерта ще излизам и не знам

Днес и утре няма да тренирам.Понеделник-петък другата седмица ще имам 8 тренировки.Планове да има.

# 306
Непокорна, кой скир имаш предвид? Аз купувам често от неовкусения и нищо в състава му не ме притеснява - нямам в момента, за да погледна точно. Между другото, този от Кауфланд - отново неовкусен, ми харесва повече. Разликата е малка, но все пак я усещам - като че ли няма толкова тричав вкус.

Тези дни толкова често исках да се включа - чудесна дискусия се е получила и за емоционалното хранене, и за лакомията, но все нямам време през седмицата и все пропускам. Но пък ме накарахте да се замисля. Аз със сигурност не съм лакома, но определено имам отношение към храната. Изобщо не ми е все едно какво ям. Обожавам вкусната храна. Мисля, търся, чета, пробвам нови вкусове, нови храни, нови рецепти, нови ресторанти. Направо си ми е хоби. Сигурно затова никога няма да се отърва от целулита Sweat Smile

И да се похваля - вече си имаме домашни яйца. Ако има нещо хубаво в изминалата година, то е, че си купихме една малка градинка край града. Миналото лято мъжът ми ме глезеше с домашни краставици, домати, спанак, патладжани, а сега вече имаме няколко красавици-кокони и наши си яйца. Хаха, не мога да опиша колко съм щастлива. Ей такива неща ме радват Smile

# 307
Еее Тони колко хубаво!!!

Непо, аз мн харесвам този продукт и си правя протеин с него.

# 308
  • 1st floor
Предимно натуралния лидълски купувам. Взех и боровинка и ванилия от малките опаковки, ама нещо много химизирани ми дойдоха на вкус, както и очаквах впрочем. За кауфландски не знаех, ще потърся, благодаря.
Дух, този никога не съм виждала. Откъде го купуваш?

# 309
  • Бургас/Пз
Купувам на Лидл и Кауфланд, вторият ми харесва много повече. Има и един на Ескуиза, който е строхотен, но трудно го намирам.
Скир с банан и малко канела ми е супер преди тренировка

Днес започнахме деня с оризови банички. 12 кори, 4 яйца, 200г извара, 50г сирене, 150г скир, 1 ч. лъж. Бакпулвер.
Аз хапнах 5,мъжът ми 7 Simple Smile

# 310
От CBA но мисля че го има и в Кауфланд. Поне кремата им сирене (включително и в нискомаслен вариант съм виждала там)

Аз съм пас тези дни с тренировките. Вчера ми се виеше свят и ме била глава цял ден, а днес съм спала сумарно 3 часа та... Simple Smile

Приключих двата дни на картофи и всичко е доста прилично като усещания, като глад, като кила. Днес съм на пиле. По принцип след това са два дни на зеленчуци и салати, но аз смятам да вкарам към тях отново месо. Ще ми дойде в повече само зарзават.

# 311
Това няма как да не го споделя.
Лаваш този е със спанак и спиролина, нарязан на парченца с няколко капки зехтин и червен пипер запечен на фурна и хумус. Уникално вкусно и хрупкаво.

# 312
  • Бургас/Пз
Нона, може ли рецепта как приготвяш лаваша??

# 313
И аз много го харесвам!
Ами, в София се продава във Фантастико. Предполагам, че го има и в Кауфланд или Била

# 314
Нона, може ли рецепта как приготвяш лаваша??
Лаваша е купен , Ани. От една кора се получи това количество. Нарязваш и слагаш подправки на вкус, може и лютичко. Като чипс става хрупкаво.Аз го купих от Метро.

Общи условия

Активация на акаунт