Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 814
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Добра е тя, аз я харесвам, беше звезда, но още се има за такава. Аз съм сигурна, че си има претенциите. И Дениз Чакър ми хареса, за пръв път я гледам в сериал, гледала съм я в Ya Sonra и беше по-слабичка и стройна, тук и в лице е по-пълна.

# 286
Дениз Чакър винаги ми е харесвала, изглежда ми бунтарка.
Ама с Ибо Челиккол не се спогодиха нещо. 😀
Май се разделиха с гръм и трясък.

# 287
Не си подхождаха, както и със Синем Кобал. Wink
Дениз не знам с кой би си подхождала и тя във всеки сериал си намира гадже като някои пеперудки.

# 288
Светълчеее, виж тук какво става https://www.instagram.com/p/CMAI_QRqo_J/?igshid=6n1ydyh1p1c9
Не ми харесва накъде отива Акгюн, но може да е под прикритие нещо.

# 289
Кубилай участва в "Любов 101", първата му роля е в "Ти си моята родина" - 1-ви сезон. Работил е на летището, там го виждат, предлагат му да отиде на проби и го вземат за ролята. Веднага след това влезе в "Чукур". Участва и в един - два филма.

# 290
  • София
В тоя "Невинност" всички, без Хюлия, са ми фаворити, честно казано. А Дениз Чакър и Мехмет Аслантуу са си баш, баш. Grinning
И, впрочем, на Серкан Тютюнджю тая роля му пасва по някакъв извратен начин. Особено след влюбения абдал да скочи на такава роля... евала. Simple Smile

# 291
Добре са подбрали родителите без Толга. Само той ми е някак смотан.
Серкай се справя добре като гадняр. Може да е ролята, с която ще изпъкне, като го гледам не е имал много интересни роли. Wink

# 292
Ех, с тези коментари ще ме накарате да дам шанс и аз на "Невинност", а нямам грам свободно време. 😂

# 293
Може и да съм безкритична, но  Толга след Пойраз К. все ми харесва. 😀

Магийка, 2 еп. на Невинност стана интересен, а аз без малко да го отсвиря.
Пробвай се. 😀

# 294
Аз не мога да предполажа на трейлъра за 3-ти епизод какво предлага бащата на вече съпругата на Илкер на майката на Ела ( не им знам имена), че и казва да си помисли.

# 295
Сон яз- явно зад кадър.

# 296
Казва й, че не е длъжна веднага да взима решение. Може да има предвид предложението на Хале или нещо друго решено от съда. Дали пък тоя няма да ухажва Бахар? Той повече й подхожда от оня.

# 297
Пепелчеее  твоя човек:wink:
 Има талант .

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 18:06 от femmi2

# 298
Феми, благодаря! ❤️
Моите двамката постоянно ми изскачат в ИГ. 😀
С тях лягам, с тях ставам, но не ми пречи, де. 😀
А Ямурка така го награби Акгюн, да не й се надяваш. 😀

# 299
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светълчеее, виж тук какво става https://www.instagram.com/p/CMAI_QRqo_J/?igshid=6n1ydyh1p1c9
Не ми харесва накъде отива Акгюн, но може да е под прикритие нещо.

И на мен н ми харесва, Пепелче, ама кой ни пита!
Дано само така да изглежда, може да е нарочно при лошите, и аз на това се надявам. Не ща да любя отрицателни герои аз, искам добрички.Simple Smile

Покажете ми я, моля, тази новата на Казир, че не съм я чувАла.
Няма ли най-после да извади късмет това момче!

Общи условия

Активация на акаунт