Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 728
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София/Севлиево
Ех,Ли, а и всички момичета с отрицателни тестове.Пращам ви много прегръдки и нека следващите опити да са успешни.

# 421
Прегръдки и от мен на всички. Не губете кураж и главите горе.

Аз днес чух мечтаните ДУМИ И ЗВУЦИ. Имаме си сърдечна дейност вече. Дай Боже всичко да върви все така !

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 19:27 от Shakeyourbody

# 422
Здравейте,

записвам се с 3ти пореден неуспешен ЗЕТ.
Миналия път поне имах имплантация, а този път нищо - 0,200.
Успех на всички чакащи!

Ли Sad
Съжалявам много за тези резултати. Подозирате ли някаква причина за тези неуспехи - тромбофилия, имунологичен проблем, лошо качество на ембриони?
Понеже знам за вашата история от темата за МФ, все се надявах, че ще ни зарадваш с положителна развръзка, но не се отказвайте - ще се случат нещата, сигурна съм Simple Smile

Благодаря ти!
Знам ли и аз каква е причината. Уж на прегледите ми казват, че всичко е добре и пак неуспех.
Имам мутации в фактор 13 и 4г/5г - хеторозигот.
Ембрионите ни не бяха с перфектно качество, но бяха с добро.
Най-много ме е яд, че сега почваме всичко отаначало, тъй като нямаме още ембрончета, но здраве да е... следващия път!

Благодаря ти, Елислава!
Благодаря ти,  Shakeyourbody! Стискам плаци всичко да върви добре до края!

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 16:02 от li92

# 423
Момичета, взимали ли сте някакви добавки преди трансфер. Пчелен прашец, пчелно млечице и прополис, защото се чудя дали да пробвам едни добавки с всички тези неща. Това, което ме спира е, че е имуностимулант и да не стане обратният ефект.

Аз около  два месеца преди процедурата приемах сутрин пчелно млечице. На втория ден от стимулация се консултирах с имунолог, имам и съвсем леки отклонения в имунологичните изследвания- ACL IgM - 8.66. Тя ми каза да спра да пия всякакви имуностимуланти, включително пчелни продукти. Иначе от 5 фоликула извадиха 5 яйцеклетки, възможно е да е подпомогнало пчелното млечице.

# 424
Момичета, успех на всички! Ще ми помогнете много, ако споделите при колко дебела лигавица ви направиха трансфера. При мен става много голяма дори и след хистероскопия и ще отлагам трансфер. Мерси.

# 425
  • София
Момичета, успех на всички! Ще ми помогнете много, ако споделите при колко дебела лигавица ви направиха трансфера. При мен става много голяма дори и след хистероскопия и ще отлагам трансфер. Мерси.
До колкото знам до 13-14 мм е рецептивна лигавицата. Съответно и структурата трябва да е подходяща и да не се гледа само дебелината.

# 426
  • Панагюрище
Здравейте момичета! Честит празник на всички!
Ако помните на 1 март /7 ден на два петдневни бластоциста/ ви пуснах един уринарен тест с блеееда чертичка.
Днес на 9 ден резултата е ЧХГ214 🤞
Силно се надявам в петък да се удвои, защото сърчицето ми е свито да се потвърди чудото 🐣
Прилагам снимка, ако някоя дама е мерила прогестерон в тази мерна единица и знае дали е добре, защото досега съм го мерила на друго място и не съм наясно.

# 427
  • София/Севлиево
Аз прогестерон меря в други единици.Виж из нета има таблички за превръщане от една в друга,но ми изглежда добре...

# 428
Момичета, нещо става.
5-ти ден на 2 бластоцида 10.79
7-ми ден 77.34
9-ти ден 200.20
11-ти ден 304.30

# 429
  • София/Севлиево
И аз бях тъй в началото 7 ден 91,9-ти- 131 и си изкарах акъла.Докторът ме посъветва да направя проверка след 4 дни и бе 448,после след още 4-над 2200,но аз съм с едно ембрионче.При теб може и двете да са се хванали,но по някаква причина едното да отпадне.Повтори теста ако искаш след 2 дни,ако можеш да чакаш-след 4.И си повтаряй,че всичко ще е наред ❤️

# 430
И аз бях тъй в началото 7 ден 91,9-ти- 131 и си изкарах акъла.Докторът ме посъветва да направя проверка след 4 дни и бе 448,после след още 4-над 2200,но аз съм с едно ембрионче.При теб може и двете да са се хванали,но по някаква причина едното да отпадне.Повтори теста ако искаш след 2 дни,ако можеш да чакаш-след 4.И си повтаряй,че всичко ще е наред ❤️
Няма да имам никакво търпение. Мисля утре да пусна пак да видя дали расте или пада..

# 431
А , никакво падане ,Марви Hug Стискам палци да се е удвоило.

# 432
  • София
Момичета,  как бихте описали болките които имате? Вече от положителен тест нататък т.е. не тези които са около имплантацията а след това как продължават нещата.

# 433
Момичета,  как бихте описали болките които имате? Вече от положителен тест нататък т.е. не тези които са около имплантацията а след това как продължават нещата.
Това исках и аз да попитам. До към 10-ти ден нямах почти никакви болки, а от вчера станаха доста осезаеми и натрапчиви, и почнах да се притеснявам. Въпреки, че пия нош па 3х2 си ме боли...

# 434
  • София
Марви, какви са болките при теб? Като при МЦ или като колики?

Общи условия

Активация на акаунт