МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 16

• 61 155
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
Ууу, дано някое от момичетата ьнае повече подробности и може да сподели ще бъде доста полезно.

Редактирам се, бамбарадамбара, открих темата и въпросните коментари,благодаря. Hug

за висока фрагментация биолозите в надежда препоръчваха някаква схема с по-малко въздържание.
преди време доста съфорумки я прилагаха с успех при процедури.
ама не помня всички подробности.
сигурно из старите теми е споменато.
американска схема май я водеха.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 13:59 от jinchen

# 286
Tommy, какви антиоксиданти приема мъжа ти и какво количество?

Разреши си личните съобщения.

# 287
Готово.
Tommy, какви антиоксиданти приема мъжа ти и какво количество?

Разреши си личните съобщения.

# 288
Здравей,Tommy! Може ли и на мен да ми изпратиш добавките

# 289
  • София
Здравейте, и аз се интересувам от добавките .

# 290
  • В страната на бурите
Момичета, дайте съвет. Правихме една спермограмата в Надежда (обикновена) , диагнозата е тетразооспермия. Искаме да кандидатстваме за инвитро по фонда. Къде да пуснем втората спермограмата (ще е с фрагментация)? Четох, че в някои клиники излизали по-добри резултати, в други традиционно по-лоши?!

# 291
Здравей, Wonder, ние пускахме в Щерев и инвитро клиника София. Резултатите излязоха абсолютно идентични въпреки широко разпространеното мнение, че в Щерев излизат много влошени, а в София много завишени. Имай предвид, че трябва да има поне 30 дни между 2те СГ за фонда.

# 292
Момичета, изпратила съм ви какво пие моя мъж, но имайте предвид, че го приема изцяло на моя отговорност. Не това му е изписал Кацаров. Освен това още не сме пускали ново изследване и не мога да кажа как влияе. Дори на него да повлияе добре, при вас може да няма такъв ефект.

# 293
Здравейте! Имате ли представа дали качват резултатите от спермограма on-line от Надежда или се взимат лично от Андрология?

# 294
Качват ги онлайн да. Вече ако ви трябва за фонда трябва на.място на регистратура да ви я разпечатат и да сложат подпис и печат.
Здравейте! Имате ли представа дали качват резултатите от спермограма on-line от Надежда или се взимат лично от Андрология?

# 295
Момичета, дайте съвет. Правихме една спермограмата в Надежда (обикновена) , диагнозата е тетразооспермия. Искаме да кандидатстваме за инвитро по фонда. Къде да пуснем втората спермограмата (ще е с фрагментация)? Четох, че в някои клиники излизали по-добри резултати, в други традиционно по-лоши?!

И ние правихме спермограма в Надежда и на изследването пишеше същата диагноза, но доктор Маки каза, че показателите са много хубави на мъжа ми.

# 296
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Някоя по-запозната дама може ли да ми каже какво означава наличието на агрегати и аглутинати в семенната течност? Досега при всяка една спермограма са излизали отрицателни резултати за тях.

# 297
Момичета, това е последната спермограма на приятеля ми. Правена е слее като няколко месеца пи полукс форте по предписание на Кацарски.
Предишните бяха с заключение тератозооспермия и имаше само 4% с нормална морфология.

Показах тази спермограма на др Шефкетова в Токуда и тя ми каза, че няма никакъв смисъл да правим инсеминация с тази спермограма. Това доста ме изненада защото преди година бях на преглед в Наджда при др Цветков и той каза, че препоръчва да опитаме инсеминация, ако още няколко месеца не се получи естествено.
Как мислите има ли смисъл от инсеминации. Аз имам правени къвни изследвания, прегледи, цветна снимка и вс е ок.

# 298
  • София
с такава спермограма се забременява натурално, дори инсеминаиця не е нужна.

# 299
с такава спермограма се забременява натурално, дори инсеминаиця не е нужна.

Ами вече мина година и половина и не се получава. Иначе и ние имахме такива надежди😕

Общи условия

Активация на акаунт