Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 594
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
И аз да се отчета минах ФМ всичко е ок каза АГ 😇😇😇

пуснагме БХС понеже имам предишни аборти и АГ държеше да го пусна, дано всичко да е наред 😇😇😇

80% залага на мома 💝

# 571
Tzveteto89, влез в самия сайт на пренатест. Скоро имаше нещо като игра и се паднаха някакви намаления. И аз съм на мнението на Петя Танева.

# 572
  • Wonderland
Благодаря ви,момичета! Ще вляза,за да се поинтересувам по подробно. Незнам дали съм се вързала или не, но е факт че в тази болница успях успешно да задържа и родя първото си дете, и сега силно се надявам това да се случи и с второто. Все пак всеки сам избира болницата, в която да се следи. Аз просто поисках малко повече инфо за пренатестовете. Благодаря на момичетата, които се отзоваха!
Лека бременност и раждане желая на всички Ви! Hug

# 573
Здравейте,
днес беше моята първа фетална морфология, всичко мина чудесно, бебето е наред и в норми. Чаках 3 часа и 2 пъти излизах да се разхождам, че мъничето е с характер и не иска да застане правилно за ехограф.
Преместиха ми термина за 20.09 , 2 дни сме напред.
За сега нямаме мъжки атрибути, което евентуално сочи момиче. Бащата настоява, че ще е момче, аз настоявам за момиче, защото е правено по график за момиче(хаха), да е живо и здраво каквото е!
В 12+4 тежи 60гр. и е дълго 62мм.
До сега пих - фолиева киселина мета, витамин D и биозин мама. Сега ми добавиха и витамини Пренатал, заради навлизане във 2ри тримистър.
Чакам резултати от БХС.
Скараха ми се, че пия малко вода, трябва поне 2.5л.
Това е от мен и моето геройче.
Успех на всички.

# 574
При кой ходи на ФМ?

# 575
Ако въпросът е към мен- Красимира Желязкова, гр. Варна

# 576
  • Пловдив
Аз ще ходя в Селена,Пловдив.не знам още името на лекарката,доколкото разбрах е някаква която идва от София два пъти в седмицата

# 577
Аз ще ходя в Селена,Пловдив.не знам още името на лекарката,доколкото разбрах е някаква която идва от София два пъти в седмицата

В Селена всеки прави такива изследвания.
Велевски е с много добра апаратура,ама е малко шашав 🤣

# 578
  • КиТ
Здравейте,аз днес бях да се записвам на жк.С бебчето всичко е 6 точки,мери ми кръвното,таза,килограмите...направи ми микробиология + цитонамазка (много се коментира това напред в темата).Лекарката мен ме успокои,четох и много по темата,та надявам се не съм сгрешила..В понеделник ще дам кръв и урина,след това само остава чакането на резултати...най гадната част Joy

# 579
Здравейте, в каква позиция спите и ползвате ли вече възглавница за бременни? Ако да, каква препоръчвате или няма значение?
От няколко дни не мога да лежа по гръб, изпитвам много неприятен дискомфорт, чета че след 20сед не се препоръчва, а аз съм само 14+...

# 580
Като форма и размер бях взела такава - https://www.patilanci.bg/pr/31597/vyzglavnica-za-bremenni-motherhood-blu, но сега не намерих същата налична някъде. За мен е едно от най-големите удобства и помага за смекчаване на болките, които така или иначе ги има постоянно след един момент Grinning Засега ползвам една малка възглавница между краката като спя настрани, но по-натам ще я извадя.

# 581
Аз си взех от лидъл, но още не я ползвам

# 582
С предната бременност имах, като показаната от genomi и ми беше удобна. Сега още не съм си взела, спя си само настрани и още нямам проблеми със съня. По въпроса за спането по гръб, аз не изпитвам дискомфорт, но въпреки това спя само наляво или надясно. На мен драмата ми е спането по корем, понеже ми е любимо, но ..... Grinning

# 583
Добро утро Simple Smile

Аз получих за 8ми март тази:https://dundio.com/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0 … ice&order=ASC
Не съм тествала други, но е удобна Simple Smile вътре е с топченца, а калъфката се сваля.
Даже на дивана ди лежа с нея и е яко Simple Smile
Аз по принцип спя на ляво и мисля, че ще свикна лесно. По гръб и на дясно се обръщам за раздвижване май през нощта.

# 584
Не съм си купувала възглавница миналия път, и сега не знам дали ще си купя, гледам че има всякакви форми и идея си нямам как точно се ползват. Под корема ли се слагат, или между краката? Честно, нямам никаква идея. Joy
Вчера отидох на допълнителен преглед, че ми беше любопитно дали ще се види пола, пък и рутинно да видя как се развиват нещата. Всичко е ок, пораснало е бебето, стигнало и 7 см. И по всяка вероятност ще е момче. Нещо, което вътрешно го усещах и не се изненадах като ми казаха. Развълнувах се повече, отколкото очаквах и много се радвам.
Heart
Ще купуваме тази седмица количка, намерих желаната количка на страхотна оферта, та не искам да я изпускам. А и ми искам големите покупки лека-полека да започна да ги взимам, а по-малките и сладурски неща ще ги оставя за 7ми-8ми месец.
За спането, аз по гръб не спя така или иначе, но ми е мъка, че по корем вече не ми е толкова удобно. Иначе редувам лява и дясна страна през нощта, не ми е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт