Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 506
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
На мен само за фолиева киселина ми казаха,имам и витамин Д,освен и него да почна Thinking

Даже зимата си е хубаво да се пие Вит Д и попринцип Blush

# 91
Моите хормони явно още спят зимен сън, никакво повишено либидо не усещам Stuck Out Tongue Winking Eye Нито съществена промяна в настроенията ми като цяло.
И ние не сме го правили откакто видях двете черти, предвид че и Док за момента ми каза да се въздържаме, изобщо не се трогвам от жалните погледи на бъдещия татко.

# 92
За сега нищо не бушува при мен. Аз по принцип съм си чувствителна. Либидо на минус 100 %😁 нямам желание... ама никакво.. за месеца от както знаем точно 3 пъти, казах му след третия месец, дано малко се нормализира либидото до тогава..

# 93
Grinning Абе и на мен по принцип рядко ми се прави, ама ся, откакто съм бременна все ми е там акълааа Joy

# 94
Аз желание имам, ама ни е забранено. Не ни е за първи път да се въздържаме за дълъг период, ще го преживеем и сега.

# 95
  • КиТ
Ами чак повишено желание при мен няма,ама от време на време ми прищраква,ама правим си го,не толкова често,ама мисля,че не пречи Thinking

# 96
А с хормоните как сте? Искате ли интимност? На мен яко ми бушуват, но ме е страх още..
Със сина ми 9 месеца се въздържахме, но сега май няма... 😁

Голямо желание имаме и двамата Grinning И го правим. Първата бременност имах забрана, но сега никой нищо не ми е казвал и си действаме.

# 97
Желание имам лично аз, но АГ каза до 16 седмица да се въздържаме. Ще изчакаме още малко.
Обаче хормоните бушуват, нервна съм, рева си често. Да не ми каже нещо някой и си поревавам.
А с хормоните как сте? Искате ли интимност? На мен яко ми бушуват, но ме е страх още..
Със сина ми 9 месеца се въздържахме, но сега май няма... 😁

# 98
  • София
Ох, не споменавайте за желание, че едва се сдържам вече Satisfied такава пауза никога не сме правили и вече почвам да сънувам мокри сънища....но имам зацапване и се въздържаме.
Иначе за тромбофилиите - има си тежки мутации, с които няма никакъв шанс да се износи бебе без фракси и/или клексан, вече зависи кой каква къса клечка е извадил. Да не говорим за коварността, че може да се прояви при втора, но не и първа бременност. Друг е въпросът, че мутациите са много видове и при някои не се налага терапия.
Във всеки случай не нещо, което трябва да се игнорира, но и не трябва да се вталясва човек много. Имаме късмет, че живеем във времена, в които медицината е напреднала и е пълно с куп изследвания и превантивно могат да се оправят много неща.

Sunrise нямаш ли опция да си поискаш парите? Или с толкова дълга доставка не важи това 30 days money back, което уж са написали? Или поне да те компенсират с нещо друго?

Между другото за вит.Д ми попадна някъде информация, че трябвало да се внимава защото при високи дози костите на черепа на бебето се втвърдявали по-бързо, а трябвало да са меки до раждането или нещо такова, ще питам АГ като отида на БХС в понеделник. Ако някой е чувал нещо, да сподели Simple Smile

# 99
При мен желание никакво.. Освен да лежа :/ Правихме май 2 пъти преди време след разрешение от доктора. Сега и моят приятел е болен, та няма много мераци. Надявам се като мине 12тата седмица и се разкара гаденето да се нормализираме Simple Smile

# 100
  • Germany
Ние секс си правим от време на в време. Питах АГ и могло. Но това гадене... като парцал съм. Нервна и не ме свърта. Много съм изморена. При първата ми бременност си бях пушка. Сега е нещо страшно. Дано още малко и отмине , че нервите ми се опънаха. 10+4 съм сега.

# 101
Скрит текст:
Ох, не споменавайте за желание, че едва се сдържам вече Satisfied такава пауза никога не сме правили и вече почвам да сънувам мокри сънища....но имам зацапване и се въздържаме.
Иначе за тромбофилиите - има си тежки мутации, с които няма никакъв шанс да се износи бебе без фракси и/или клексан, вече зависи кой каква къса клечка е извадил. Да не говорим за коварността, че може да се прояви при втора, но не и първа бременност. Друг е въпросът, че мутациите са много видове и при някои не се налага терапия.
Във всеки случай не нещо, което трябва да се игнорира, но и не трябва да се вталясва човек много. Имаме късмет, че живеем във времена, в които медицината е напреднала и е пълно с куп изследвания и превантивно могат да се оправят много неща.

Sunrise нямаш ли опция да си поискаш парите? Или с толкова дълга доставка не важи това 30 days money back, което уж са написали? Или поне да те компенсират с нещо друго?

Между другото за вит.Д ми попадна някъде информация, че трябвало да се внимава защото при високи дози костите на черепа на бебето се втвърдявали по-бързо, а трябвало да са меки до раждането или нещо такова, ще питам АГ като отида на БХС в понеделник. Ако някой е чувал нещо, да сподели Simple Smile

mimi_l, едва ли ще ми върнат парите, но може да опитам. Доставката се забави от спедиторската фирма, която използвах, иначе доставката от производителя до спедиторите беше бърза. Сега проучвам тези витамини https://www.iherb.com/pr/smartypants-phd-capsules-prenatal-formu … &gclsrc=aw.ds

# 102
Sunrise*, виж и тези много ги хвалят https://www.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Vitamin-Code-RAW-Prenata … an-Capsules/18258
В бг са 180 лв., чак не ми се вярва.

# 103
  • София
Може би да ги пуснете в темата за добавките? Денис разбира доста и може да даде съвет.

# 104
  • Wonderland
Охххх желание нямам,хормоните ми бушуват, но това гадене ме изтощава,ама и ММ не иска и да чуе, като знае,че има бебе не може и това е. Със синът ни преди 10 години ми бяха забранили и 9 месеца въздържание бяхме. И сега май пак ще сме си така.

Общи условия

Активация на акаунт