Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 651
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
2017 г. правих втората ФМ в Марковс. Диск даваха тогава, сега не знам как е.

# 376
Здравейте, момичета. Simple Smile Аз нямам ФБ, така че ви следя само тук, предимно чета, но сега изскачам с въпрос. 😁

Другата седмица съм на ФМ и БХС в МЦ Марковс (София). За тези от вас, които също са били там, предлагат ли да ви запишат прегледа на флашка (ако си носите такава), или практиката им е друга?

Здравей, аз бях в МЦ Марковс наскоро и не са ме питали, дали искам запис. Реално аз не исках и затова не съм се интересувала конкретно, но не ми и предложиха изрично. Като цяло съм доволна от прегледа, около 30 минути беше с ехографа и както и другите момичета, споделили тук - много вълнуващо е да гледаш, как нов живот - вече малко оформено човече се развива в теб! Успех Simple Smile

# 377
  • sofia
Здравейте, и аз се записвам при вас с термин 3.09 Simple Smile малко късно, но миналото лято имах една неуспешна бременност и не исках да избързвам с групите.
Очакваме трето детенце след батко на 17 и кака на 10.
Засега всичко е нормално с бебчо. Бях на БХС на 19.02 в Марковс (дадоха ми запис без да ме питат). Казаха, че вероятно е момче, но пък аз и децата искаме момиче, та много се надявам да са сбъркали Wink иначе оттогава почти свикнах с мисълта за момче, важното е да се роди живо и здраво!

Прегръдки на всички Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 16:55 от Nya_M

# 378
Здравейте, и аз се записвам при вас с термин 3.09 Simple Smile малко късно, но миналото лято имах една неуспешна бременност и не исках да избързвам с групите.
Очакваме трето детенце след батко на 17 и кака на 10.
Засега всичко е нормално с бебчо. Бях на БХС на 19.02 в Марковс (дадоха ми запис без да ме питат). Казаха, че вероятно е момче, но пък аз и децата искаме момиче, та много се надявам да са сбъркали Wink иначе оттогава почти свикнах с мисълта за момче, важното е да се роди живо и здраво!

Прегръдки на всички Simple Smile

Здравейте, колко платихте за записа + прегледа, ако не е тайна.
Очудвам се, ако така ги дават безплатно, защо мен дори не са ме попитали.

Поздрави

# 379
Здравейте, момичета. Simple Smile Аз нямам ФБ, така че ви следя само тук, предимно чета, но сега изскачам с въпрос. 😁

Другата седмица съм на ФМ и БХС в МЦ Марковс (София). За тези от вас, които също са били там, предлагат ли да ви запишат прегледа на флашка (ако си носите такава), или практиката им е друга?
Преди 4г и половина като бях ми даваха диск. Сега не знам как е..

# 380
Привет, момичета! Аз рядко се включвам, но с тази работа и две деца определено нямам време. Напоследък се чувствам доста уморена. Кръстът ме боли често и нямам пауър... Ходих на 2 БХС  и  бебето изглежда добре за този гестационен срок. Запис не ми дадоха, а сякаш помня, че с дъщеря ми ми даваха на БХС, но може да е било на фм към 20 г.с. Не знам. Имам доста снимки и от двата прегледа обаче Simple Smile
Знам резултатите и от двата ултразвука, но биохимията още не е готова от второто място, а пък от първото още не е изчислен риска, та в четвъртък ще звъня. Сравних с предната бременност и има голяма разлика и сега ми е леко притеснено... Нямам идея дали са добри...

# 381
Честит празник, мами Simple Smile

Искам да питам някой, ако страда от главоболие, пиете ли някакви хапчета?
Аз в 14та седмица чаках да ми минават отплакванията, а то главобол, повръщане (каквото почти нямах досега). Лошото е ще имах мигрена преди и я лекувах с доста силни хапчета, ама сега е сякаш друго главоболие на тила 😩 та ако някой има някакви насоки как да го боря, ще съм благодарна Simple Smile

# 382

Аз в 14та седмица чаках да ми минават отплакванията, а то главобол, повръщане (каквото почти нямах досега). Лошото е ще имах мигрена преди и я лекувах с доста силни хапчета, ама сега е сякаш друго главоболие на тила 😩 та ако някой има някакви насоки как да го боря, ще съм благодарна Simple Smile

Привет! Аз знам, че може само парацетамол и вече няколко пъти пия за главоболие... Отделно се пека на една инфрачервена лампа (само главата) и така ми минава.

# 383

Аз също бях с мигрена свързана с цикъла, преди да забременея и мн се притеснявах как ще е през бременноста. За сега нямам мигрена но главоболие както го описваш, последно бях от четвъртък следобед до неделя на обяд с главоболие и издържах да не пия парацетамол, слагам си студени лепенки с гел на главата и донякъде помага Sad

# 384
Здравейте, момичета !

Колко хубав слънчев ден 😊😊😊
Включвам се рядко, но ви чета постояно 🙃🙃🙃
Искам да ви споделя една хубава новина 12+1 от 3 дена при мен гаденето понамаля повръщането е само сутрин, мисля че има светлина в края на тунела 🤍🤍🤍🤍🤍
Гледам, че повечето от вас вече минахте ФМ, а аз чакам 11.03 ☺☺ вече нямам търпение 🤗🤗🤗 искам да чуя че всичко е наред 😶😶

# 385
Честит празник, момичета! Аз също често имам главоболие и си позволявам да пия парацетамол, иначе просто не мога да издържа работния ден пред компютъра. Исках да ви споделя отзиви от ФМ и БХС. Бях в Надежда при д-Р Патрикова миналата седмица и мога да кажа, че съм доволна. Внимателна, обяснява, докато оглежда бебчето и е отворена за въпроси. Вчера бях и в Оскар при д-р Стратиева. В началото ме прие млада лекарка, която имаше затруднения, поради факта, че бебчето беше в неподходяща позиция и й отне доста време, за да направи необходимите измервания. След около 40 минути, дойде д-р Стратиева и за 10 минути успя да направи необходимите измервания и дори даде 85% предположение за пол. Явно наистина бебчето я хареса, защото при другите 2 лекарки, трябваше да се разхождам, да ям сладко, да скачам, за да се раздвижи и застане удобно бебчето 🤣 Наистина е добър професионалист. Относно БХС от двете места получих сходни резултати, като малката разлика е заради разликата от 4 дни между прегледите/венепункцията. Рискът за Даун е над 1/10 000. Та, исках да попитам, дали някоя от вас се е записала на ЖК в Оскар и специално при д-р Стратиева. Благодаря Simple Smile

# 386
По темата за главоболието и аз съм в клуба, вече 4ти ден не минава тая му глава и това е. Събуждам се с главоболие и си лягам. Не пия за сега нищо. Не знам на какво се дължи. И предните седмици съм имала главоболие, но краткотрайно. Аз с нетърпение чакам следващата седмица, където лекаря, който ме следи ще огледа бебето и вече на 18.03 съм в Оскар клиник на ФМ. Момичета, които сте минали, вече сте спокойни предполагам 🌸 дано разберем и пол.
Относно ЖК в Оскар клиник аз звънях да питам и специално за д-р Богданова беше 820лв с направлвние и 920лв без. Но мисля, че за всеки лекар има различен пакет. Иначе включваше 5 прегледа с ехограф, кръвни изследвания. Което на мен лично ми се стори безсмислено за тези пари.
Хубав слънчев ден, мамчета! ☀

# 387
Здравейте !
По темата с главоболието и аз съм в същата ситуация от 2-3 дни,но за тези, които вярват: има много силни магнитни бури точно тези дни. За първи път от години ме боли така глава и вярвам, че скоро ще отшумява и е от времето.

# 388
Иха, какви сладки коремчета.
Общо взето с тази бременност не мога да ям нищо.
Почти не готвя,да не кажа изобщо.(добре,че мъжете ми не са притенциозни от към храна Sad )Имам непоносимост към готвено,особенно с лук.
Общо взето всичко,което ям има особен вкус.
Гадеше ми се често.Имаше дни в които съм повръщала 2,3 пъти.
Добрата новина е ,че гаденето започна да понамалява,но не е спряло напълно.
На килограми съм същата,дори може би съм отслабнала с2кг.
В момента съм в 13г.с и 2дни,но на ФМ ,АГ каза ,че вървяло с една седмица напред ,т.е отговаря на 14г.с и 2.
Няколко човека заподозряха ,че съм бременна,но не от корема,a по лицето ми Flushed Различна съм била и това е.... 🙄
Чакам резултатите от БХС.

# 389
Включвам се и аз 10г.с+3д.
Някоя от вас да повръща и да се чувства зле от дуфастон и фолиева киселина?
Инцидентно забравих да ги пия, и уви не съм повръщала няколко дни...чувствам се свежа,бодра и успявам да ,гледам дъщеря си без проблем ...аааа и мога да ям вече 😃👏

П.с толкова силно гадене и повръщане беше,че зъбите не можех да си мия чак..от аромати

Общи условия

Активация на акаунт