Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 514
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
KissTheRain, чудесни новини😄
Все повечу се убеждавам, чу майките си имат правилни усещания за пола Simple Smile

На каква количка се спря? Аз съм съвсем неориентирана и ще трябва да се образовам тепърва 😥

# 586
  • КиТ
Аз ползвам от време на време от огромните мечки от Джъмбо перфектна е,хем я  гушкаш,хем е мекичка,хем удобно Joy Тъй,че може и да не купувам такава възглавница Thinking

# 587
За количките, ако всеки си каже какво е взел ще е най добре. И аз съм много неоринтирана. Все още не мисля за покупки. Таткото е тегав, накрая ще го оставя сам да се оправя и да взима каквото иска.

# 588
  • Wonderland
По повод възглавниците аз ползвам тази,която genomi е прикачила. Една приятелка ми я подари и мога да кажа,че засега съм доволна, удобна е, въпреки че с предишната бременност не съм ползвала и в началото ми беше малко странно.
По повод усещането за пола първият път пречувствах,че ще е момче и не ме подведе интуицията. Сега все си мисля,че ще е момиче,но пък в крайна сметка каквото и да е важното е да сме здрави и всичко да е наред.
За количките и нашият татко е същата работа тегав е,но лъв какво да очакваш. С първата бременност той избра количката,но сега няма да му се дам със сигурност. Но все още съм неориентирана и би ми било интересно да чуя мнения.

# 589
Вече е сигурно, че чакаме момиченце, пренаталният тест го показа, значи е 100%. Много се радвам Simple Smile, а и синът ми все повтаряше, че иска сестричка.
Аз от предната бременност си спя настрани и с малка възглавничка меду коленете.  Мислех да си вземам голяма за бремени още тогава, но много се въртях през нощта и реших, че само ще ми пречи.
За покупки, ще чакам последните месеци или поне промоциите в края на май. С  2 годишно дете и в момента вещите вкъщи са ми в повече и само като си помисля за още покупки ми призлява. А голяма част от бебешките дрехи и играчки са на склад при свекърва ми.

# 590
Честито на вс които знаете вече пола 💕💕💕🤗🍀🤗🥳🥳🥳🥳

Ние пък столчето за кола ще взимаме тези дни, още се чудя кой цвят и дали да изчакам да чуя пола, ама пък и момиче да е не мисля че ще сменя на розово столче 😅🙈 знам ли 😅 но поне избрах модела и ще е с изофикс база. Със синът ми все Maxi Cosi ползваме, но сега се спрях на Cybex Cloud Z и изофикса към него.

# 591
Относно възглавницата за бременни... Аз за момента ползвам мъжо за такава 😂😂

# 592
Относно възглавницата за бременни... Аз за момента ползвам мъжо за такава 😂😂
Даа, най-добрата възглвница. Аз затова и не мисля за друга. JoyJoyJoy

# 593
Bumble111, чудесен избор за столчета. Ние имаме столче 0-9кг Mutsy, неутрален цвят и мисля да ползваме пак. Следващото ни е Cybex Pallas m-fix 9-36кг.

Количка имам, обаче в момичешки цвят и не е ясно дали ще се ползва. Иначе съм много доволна от нея - Mamas and papas sola 2 mulberry, сгъва се до прилични размери и е 10кг. Минус е, че има малки предни колела и друса по неравности (някой бебета това ги успива 😀). От приятелки знам, че съжаляват за големите си колички тип танк, които с коша за новородено са по 15-16кг. После търсят да сменят с лятна и там, ако искаш хубава пак са цифра.

Това, което на мен ми липсваше на столчето за кола бяха адаптери да се ползва на количката, съответно сме будили бебето при преместване и този път ще взема.

Колички тип 3в1 не съм фен, защото столчетата им за кола не са от най-сигурните.

# 594
Не съм ползвала никога такава възглавница. Аз каква огромна ставам, и как се въртя като спя, само и възглавница ще ни липсва в леглото🤣 Една малка имам за кърмене и нея понякога си слагах между краката...

# 595
След много четене, проучване, гледане на клипчета и ревюта, се спрях на Пег Перего
https://www.trendybaby.co.uk/peg-perego-book-s-modular-pop-up-tr … system-luxe-beige
Харесва ми, че е лека, може да се сгъва заедно с коша, маневрена, сенникът е бая голям, багажникът също е голям.
А и цената е доста добра.

# 596
Възглавница за бременни имам от предната бременност, още не съм я извадила, нооо препоръчвам такава възглавница на всяка мама. Трудно се отделих от нея и след като родих 😀.
Много съм си харесала тази количка
Имам в мазата Cam Pulsar от преди, но мисля да я наснимам скоро за продажба.
В кошница за новородено не смятам да влагам много пари, ползвала съм я съвсем малко и не мисля, че имам нужда от нещо специално. следващото от 9-36 кг ми е Cybex Pallas M Fix, което ще го наследи от баткото, а за него трябва да вземем от седалните за повдигане скоро.

# 597
Нашата количка е на Мамас и Папас Donna Wilson. Мисля че вече я няма по магазините, защото е лимитирана серия на марката. Иначе е унисекс цвета, което търсихме като избирахме, защото знаехме че ще искаме още дечица 😀
Количката е лека- 11кг, много подходяща за ниски хора като мен (162см), защото не е с онези огромни кошове и рамки, до които щях да изглеждам като мухичка 😂 Само едно разбрах от предишната бременност- големи гуми и амортисьори не вършат работа, момичетаа. 1-во придават тежест на количката, 2-ро ако я слагаш в багажник трябва да махаш гумите една по една и 3-то повечето бебета обичат да им друса, а с пружините може да се постигне ефект люшкане, а не друсане 😀 Незнайно защо повечето мами си мислят, че не трябва да му друса на бебето и че като са с помпещи гуми и големи амортисьори ще му е комфортно. Виждала съм майки от тези колички, които буквално тресат цялата количка, за да заспи бебето 😂
Ето според мен какво трябва да търсите в една количка:
- голям сенник на летния кош;
- пълно легнало, седнало и полу легнало положение;
- комарник и дъждобран;
- много функции за крачетата на летния кош;
- прозорче на сенника, за да наблюдавате бебето /ако е обърнато напред/;
- тежест ( препоръчвам максимум до 13кг), ниските мацки като мен до 11 кг 😀;
- малки, маневрени гуми ( не помпащи!!);
- зимен чувал;
- голяма чанта за багаж;
- зимно чувалче;
- сеиване/ разпъване на количката да е възможно най- лесно и най прибрано;
- не на последно място гледайте ревю клипчета на колички в интернет, за да знаете какво да питате като отидете на място 😇
Прилагам снимки в коментар на моята количка, зимен, летен кош и летен кош със зимно чувалче 🥰

# 598
Следя с интерес отзивите ви за колички. За мен ще е най- важно кошницата за кола да е с isofix и да става за рамата, защото всеки ден ще сме в колата и удобството и сигурността са ми важни.

# 599
Ние взехме Mima Xari. При нея ми хареса това, а и беше важно за нас, че кошницата за кола може да се ползва на шасито и има изофикс база за колата. За сега не сме купили кошницата и базата, дебна намаление. Има и голям сенник, също така може да се сгъва заедно с коша 6+, което също е плюс.

Аз противно на Janet9310 имам различна информация и мнение за амортисьорите и гумите. Гумите при нас се сгъват и си влизат на място перфектно, нищо не се маха. Амортисьорите са много важно нещо, все едно да караш балканче и бегач. А и не купуваш количка с цел да друса .. не искам да те обидя, присто споделям мнение.

Skorpionche прочети ревюта малко повече за Stokke, защото и аз ги гледах, но много потребители коментират, че не са много устойчиви и удобни за бебето.

На нас много ни допадаше и Cybex Priam, но цената ми се стори доста висока с всички аксесоари.

Общи условия

Активация на акаунт