Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 630
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • au bout du monde
В 11с влизам, но знаят само приятели на мъжа ми, защото той не се съдържал и се похвалил.
И на мен ми личи, но нося клинове, които прикриват корема. За жалост имам доста сланинки този път. 😞

# 616
В 11с влизам, но знаят само приятели на мъжа ми, защото той не се съдържал и се похвалил.
И на мен ми личи, но нося клинове, които прикриват корема. За жалост имам доста сланинки този път. 😞
Тесни? Веднъж сложих един тесен и щях да умра от болки. Качила съм 7 кг и нищо не ми става! Нося само клиновете за бременни от лидъл. Бях 47 кила.. и с широки дрехи ми личи, а пъпа вече е хвръкнал. Изглеждам като в 5-ти, 6-ти месец ..

# 617
Ами, явно за втора или поредна брименност ви личи много по-рано от на нас  новобранките.
Аз съм качила около 1 кг само, а не спирам да ям и то понякога вредни неща..(преди малко преядох с чипс и сега се мразя от киселини, нека ми).
Коремче упорито нямам, утре влизам в 13та седмица.
Никой не ме е заподозрял, защото не пия, не пуша  и кафе не пия -по принцип.

# 618
  • au bout du monde
ДидСън, ами не са ми тесни. С висока талия са, но се разтягат. Предната бременност до края на 7ми месец си ги носих😁 чак след това клин за бременни. Коремът ми беше малък.

# 619
На семействата казахме официално след прегледа в 12 г.с. Дъщеря ми знаеше от 6 г.с., защото дойде с мен на преглед. Мъжът ми се похвали на всеки който познава, включително на пощальона  Joy Ама той си е такъв, тайни не може да пази. Аз казах на 2-3 близки приятели, не съм разгласявала кой знае колко.
Гледам чужбински бъдещи мами оповестяват във фейсбук с някакви засукани снимки, аз нямам никакво намерение да споделям в профила си.
В работата казах още след положителния тест, тъй като по професия съм стюардеса и  е противопоказно да работя бременна.

# 620
Само семейството и най-близки приятели знаят. В момента работя от вкъщи, прекия ми ръководител и хората от отдела знаят. Като се завърнем вече всички ще разберат понеже си ми личи.

# 621
На родителите казахме съвсем, съвсем в началото, тъй като щяхме да ходим съвместно на почивка и щяха да забележат, че не ползвам Спа зоната и не пия. Просто се събрахме на вечеря, извадихме едни бонбони и туй то - нищо тържествено Grinning
Няколко по-близки мои приятелки и такива на таткото знаят, други не.
В общи линии не го крием, но не го и афишираме.

# 622
Аз като излизам с детето из града всички ме виждат. Но и не мисля, че е нещо срамно, че да го крия 🤷 Имам си мъж, напълно нормални неща. Не си крия корема с широки якета и тем подобни, но не съм се изкиприла и във фейса 😁

# 623
Аз от днес съм в 16 г. с. Simple Smile и накрая казахме на семейството онлайн, че са още в карантина заради ковида.. Първо ние бяхме, сега те... Не може да се видим 😂 но се зарадваха много. То скоро няма да може да се крие много.
Засега само 1 кг. отгоре, но мисля, че целулит се е заформил :/ не мога да го страдам. Ще поправям щетите след раждането ☺️
Спортувате ли още вие? Аз засега се раздвижвам с йога, но за по-силови неща нямам сили. Само разходки се опитвам да правя по-често.

# 624
Аз правя разни тренировки за бременни от youtube: пилатес, йога или със собствено тегло. Килограми нямам качени още, но целулитааааа Imp

# 625
Аз от днес съм в 16 г. с. Simple Smile и накрая казахме на семейството онлайн, че са още в карантина заради ковида.. Първо ние бяхме, сега те... Не може да се видим 😂 но се зарадваха много. То скоро няма да може да се крие много.
Засега само 1 кг. отгоре, но мисля, че целулит се е заформил :/ не мога да го страдам. Ще поправям щетите след раждането ☺️
Спортувате ли още вие? Аз засега се раздвижвам с йога, но за по-силови неща нямам сили. Само разходки се опитвам да правя по-често.
Ти бременна ли изкара ковид?

# 626
Flower22, тъкмо преди да забременея го карах, но февруари поливинката се разболя и пак бяхме затворени :/ явно антителата ми се защитиха 😊
честно казано голям стрес от тоя ковид. Сега и нашите го минават и искам да не се притеснявам вече. Много нерви и притеснения бяха, но всички са добре за щастие Simple Smile
Няколко приятелки го караха бременни и то доста леко премина при тях.

# 627
В момента го карам,силна умора и нямам обоняние...

# 628
Скорощно оздравяване, и само здраве занапред!

# 629
Скорощно оздравяване, и само здраве занапред!

Благодаря ,Flower22, пазете се всички вие. Аз бях човека ,който подценяваше вируса та сега се чудя какво да правя ...

Общи условия

Активация на акаунт