Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 77

• 40 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,  ХОРИОМОН 5000 IU в корема  ли се бие?

# 586
Момичета,  ХОРИОМОН 5000 IU в корема  ли се бие?
Да

# 587
Не ти ли обясниха? На мен май ми казах подкожно и мед. сестрата ми го постави в паласката (нали така се казваше отстрани на кръста 😁) в описанието пишеше, че може и мускулно
Момичета,  ХОРИОМОН 5000 IU в корема  ли се бие?

# 588
Казаха ми подкожно, затова се обърках.Благодаря Ви!

# 589
В корема, като цитротида

# 590
Момичета, предстои ми трансфер. Очаквах да е на 5ти ден, както в предишните опити, и трябваше утре да съм на зъболекар по спешност, исках са приключа преди трансфера. Обаче ме викат утре за трансфер на 3дневни. Мисля, че мога да отложа зъболекаря до четвъртък. Предполагам е по-добре да отложа с тези 2-3 дни. Много тъпо се получи. Вие какво ще ме посъветвате? Sad

# 591
Стар, в деня на трансфера е хубаво да си почиваш и да не се напрягаш, да си мислиш за хубави неща. Иначе няма проблем да отидеш и после на зъболекар. Докато няма плацента, няма как нещо да отиде при бебчето.
Стискам палци всичко да е наред и да се похвалиш с имплантирана точица!

# 592
Здравейте, мили мами. Нова съм тук и въпреки че съм чела доста теми, се реших и аз да питам, да получа подкрепа и разбиране от вас. Извинявам се ако вече има такава тема. Историята ми е такава- 2 години и 1 месец опити за бебе. Правихме купища изследвания, някои от тях болезнени за мен, други процедури емоционално ме сриват. Две инсеминации-неуспешни. Не сме от София и всичко това го правихме в нашия град. Година и половина след борбата се решихме да се насочим към инвитро клиника в София. Оказа се, че сме с мъжки фактор и шанса ни е само икси. След много мислене и сълзи се решихме(да доуточня, че изпитвам ужас от игли, та това много ме плашеше, но в крайна сметка бебето е по-важно от някакъв си страх). Февруари месец трябваше да започнем с процедурата, но явно съм карък, та се оказах и с нисък антимюлер и го отложихме за март. Започнахме на 09 март. 10 дни инжекции и на 19 март ми беше пункцията. 7 фоликула, от които само 3 ембриона. На 24.03 мш беше трансфера. По препоръка на докторката сложихме 2 ембриончета, а едно замразихме. Използвахме и ембриолепило, че и то вдигало шансовете за успешна бременност. Всичко вървеше добре, имах си някакви мои усещания, които ми даваха надежда и ме правеха щастлива. Уморявах се лесно и ми се хапваше доста. На 02.04(10 дни от трансфера) направих 2 уринарни теста от аптеката-отрицателни. Направих и кръвен понеже неможех да се примиря с този резултат. Стойностите на ЧХГ бяха 46.23. Лекарката каза-браво, бременна си. Така ми олекна. За всеки случай ми каза да си направя отново кръвен тест днес 05.04.  и за мои ужас видях че стойностите са паднали на 14.33. Таа лекарката каза, че става въпрос за биохимична бременност.  Всичко ми се срина. Страх ме е да мисля за други процедури. Имам чувството, че на мен не ми е писано.  След тези 2 гадни и дълги години лутане, чудене защо на нас и с какво сме го заслужили, аз получих малка надежда, бях щастлива, бяхме най-щастливите, и изведнъж бам... Някаква си биохимична бременност. Вече почти я няма и болката в гърдите... И щастието го няма и надеждата също. Знам че тук има мами, които са минали през това нещо, та и през по-лоши неща. Как се справяте мами? Емоционално и психически? Има ли такива, които след такова нещо са си родили бебчета? И относно това чхг-казаха ми да направя още един тест. Има ли смисъл да го правя или след като стойностите падат, нещата са ясни? Мога ли да имам поне малка надежда, че има нещо или вече стойностите са ми прекалено ниски?

# 593
Как? Ставаш и продължаваш. Ние също сме с мъжки фактор, мъжа ми трудно го понася. Първо инвитро - 0 издържали до 3 ден. Тогава се молех да съм на твое място да има какво да трансферираме, за замразяване даже не можех да мечтая. И аз съм уж млада и здрава, но от много фоликули извадиха само 4 яйцеклетки. Не плаках, за станах до мъжа ми и продължихме. Мина година и половина, сменихме клиниката, защото нищо различно не ни предложиха.
На мен ми е най-лесно да съм силна заради мъжа ми и да имам планове при евентуален неуспех.

# 594
Вики, много рядко се получава от първия път. Ти ако ще се предаваш при първия неуспех, после как си представяш да изкараш цялата бременност и да гледаш дете? Борбата тепърва започва, заедно с всички тревоги и притеснения. Поплачи си няколко дена, потъгувай и се стягай!
Хубавите неща искат време и усилия!!! Успех!

# 595
  • Варна
Вики, приеми, че нещата са такива и продължи напред. Щом имате замразено ембрионче, имаш за какво да мислиш. Чертаете нов план и действате.

# 596
Имам добра цветна снимка от ноември 2019-та и една диагностична хистеро през 2020. Следващия цикъл планирахме повторна диагностична хистероскопия заради аборт и 2 неуспешни трансфери след него. Дали има физиологична пречка в същия цикъл с хистерото да направя и повторна цветна снимка? Ако няма пречка, предполагам първо снимката е по-добре, след това рязане на сраствания ако ги има?

# 597
Здравейте,
Бих искала да попитам някой бил ли е на противозачатъчни ясмин преди стимулация и по колко пъти сте го вземали

# 598
Здравейте,
Бих искала да попитам някой бил ли е на противозачатъчни ясмин преди стимулация и по колко пъти сте го вземали
Здравей, да за 10 дни 2 пъти по 1 таб, мисля, че беше от 4-ти ден на цикъла.

# 599
Момичета след седмица ми престой зет а днес в урината ми излезна бактерия. Доки ми изписа антибиотик, но се претисявам дали ще окаже влияние на и имплантацията.🤔Дали въобше да правя зет или да отложа на моя глава

Общи условия

Активация на акаунт