Отговори
# 30
Flowers Hibiscus Диди благодаря за новата къщичка!
Flowers Sunflower Али за превода!

Интересен е втория фраг, дано е интересен и епизода, пълен с повече приятни емоции за Серкан и Еда. И разбира се заслужени отрицателни емоции за Селин и Дениз, много ги намразих тия двамата. Да се вземат и да изчезват от погледа ми.

# 31
  • София
Тези кадри са зад кадър. В един момент Алиджан питаше Керем как се бият със снежни топки в Америка и Керем му показа нагледно как го прави. Нацели Мелек с една снежна топка. В това време Ханде минаваше покрай него и се пазеше да не я удари нея. Но явно Керем е издебнал в гръб либето и се спусна  да я хване. Ханде се усеща и се опитва да избяга. Обаче Керемовата хватка е желязна. Няма измъкване... 

# 32
Селината обвинява Дениз, че е оставил Еда и не я в пазил и тя веднага в отишла при Серкан. Тоест, съзнателно или не, той е нарушил това, което са се разбрали с кокошката - да държат нашите влюбени далеч един от друг. Може би Селин ги вижда или дочува разговора, който водят Еда и Серкан за погледите и за това реагира така яростно, ама пада й се!
Дениз не ми допада вече изобщо с тия двойни игрички, но ако абсолютно съзнателно остави Еда да прекара време със Серкан и да се сближат отново.. може да си помисли колко точно е лош Дениз.

# 33
  • Пришълец
Цитат
Селин чупи и хвърля както когато Серкан я изпрати  по живо по здраво да си ходи в наводнената  в мислите и къща...
Бюшра, точно Joy То вярно всичко се случва само в нейната глава... Ревност не, но ще предизвика съчувствие. Серкан огромно разбиране проявява всеки път спрямо нея и търси вината в себе си. Rolling Eyes

# 34
Диди, страхотна нова темичка 🌹!

Ох, момичета да си кажа, че много обичам импулсивността на Еда ☺🍀💛 , особено импулсивните прегръдки към Серкан 🙂🙃🙂. Харесвам такива хора и в живота, много са ми истински, аз самата съм импулсивна 😊.

# 35
Диде, Sparkling Heart много благодаря за поредната изключително красива, нова тема!

Дано има много любов, романтика, радостни и щастливи моменти за коментиране!

Искам да повторя тези влюбени погледи и тази страстна, топла прегръдка:

Толкова много ми хареса фрага, че чак ме уплаши! Много бързо заразвиваха действието!

Не искам да споменавам какво ме тревожи. Дано да имаме удоволствието да гледаме прекрасните Еда и Серкан дълго време!

Много ме изненада края на фрага и репликата на Серкан:

Какво става, Серкан бей? Отново ли имаме амнезия? Колко удобно? Кой първи се отказа?

Очаквам с нетърпение отговора на Еда! Да видим тя как ще реагира на това!

Джерен продължава да изненадва, а Селин и щурма ѝ към Дениз е потресаващ! Откъде я извади тази страст Ледената кралица? Горкият Дениз, коя ли девойка ще го целуне в следващия епизод? Katya_I, Sparkling Heart Мело не я давам на този странен момък дето още не сме сигурни добър ли е или лош! Мело ни е единствената истинска романтичка и да ѝ се падне лошия герой няма да е никак добре.

Налбантова, слънчице Sparkling Heart розово фламинго да бие кокошка е изречението на тази вечер! Невороятно забавна си, миличка! Ще бъде интересна гледка как Джерен и Селин ще си поделят Дениз.

Линде, Sparkling Heart Керем показа страхотно подаване на топката при бейзбола! Очаквах някой да я удари обратно с бухалката! Сигурно в Щатите е играл доста бейзбол! Страхотен е Керем - всичко може!

# 36
Аха, прилича на хватка от борбата, само че тушира себе си. Grinning

# 37
БлагаВест, той хубаво я изненадва, но дано има от онези предпазни миди, че като гледам как Ханде/Еда пада върху него... Тези мандаринки не са за един ден 🙃

# 38
Представяте ли си Дениз нарочно да е подвел кокошката, че ще си помагат, а в същност по този начин да я заблуди за да помогне на Еда. Защо пък не, може напразно да го набеждаваме момчето. Ама не ми се вярва само си мечтаех.
Колко сладко се усмихва Серкан докато се прегръщат с Еда, интересно до какъв етап е стигнал със спомените и влюбването.

# 39
Аха, прилича на хватка от борбата, само че тушира себе си. Grinning

Така и трябва да бъде. Ханденцето ни е нежна, деликатна и трябва да си я пази. Animal Baby Chick

# 40
И какво стана сега...
   Серкан изневерява на Селин с Еда.
   Селин изневерява на Серкан с Дениз.
   Дениз изневерява на Еда със Селин .
   Еда изневерява на Дениз със Серкан.
   А фламингото е тъпият ъгъл на петоъгълника .

# 41
И какво стана сега...
   Серкан изневерява на Селин с Еда.
   Селин изневерява на Серкан с Дениз.
   Дениз изневерява на Еда със Селин .
   Еда изневерява на Дениз със Серкан.
Ох, много изневери на един път ми дойдоха 😀

# 42
  • Пришълец
Тесето, тц, въобще не допускам подобна възможност. Дениз може да е помагал в издирването на Серкан, но останах с усещането, че се надява Еда най-накрая да се откаже и примири, че той няма да се върне. Търсеше възможност да прекарват време заедно, всичко щял да направи за нея и тя се хвана за тези му думи, та чак вече ѝ е годеник.... Не вярвам в добрите му намерения аз.

Има ги, Нинче и в живота такива сърдечни хора,

признавам аз не съм от тях, но им се радвам Sweat Smile

# 43
Записвам се в новата тема ❤️ Страхотни Еда и Серкан.

# 44
  • София
БлагаВест, той хубаво я изненадва, но дано има от онези предпазни миди, че като гледам как Ханде/Еда пада върху него... Тези мандаринки не са за един ден 🙃

Сигурно разчита дебелото яке  да го предпази. То в такива моменти, кой ти мисли за мандарините   

Общи условия

Активация на акаунт