Отговори
# 675
# 676
  • София
Момичета, аз се включвам отново с едно признание! Много писах, много чаках да видя какво ще извадят от ръкавите си сценаристите (бели гълъби, бял заек или сполучлив сценарий) и признанието ми е, че определено се чувствам приятно изненадана от новия екип от сценаристи! Верно, още емоциите са много силни, епизода току-що приключи, но това което мен ме удовлетвори от видяното са неща, които бяха тотално забравени в последните епизоди - деловата Еда, съвместната работа рамо до рамо със Серкан, опити за провалени и спасени проекти; отново видях в откъса от 33 еп. заветната цветарница (която определено се чудех, защо забравиха, но може да е било и заради климатичните условия!); напомниха ни ролята на Айфер в живота на Еда, нейната загриженост и контрол; видяхме Джерен такава, каквато я помним от началото на сериала! Както преди малко някоя от вас писа (моля за извинение, че не помня кое момиче точно го написа) очевидно е, че новия екип сценаристи са чели много старателно, много внимателно и дори са повдигали части от текста на Айше Кутлу, защото отново започна да се усеща същия ведър полъх! Sunglasses

Дано информацията за край на сезон не са верни, според мен сценаристите точно напипаха онази магия на сериала, която толкова много ни липсваше! Не съм професионалист, но според мен ще бъде грешка точно "набрали скорост" да спрат! Но, това са обстоятелства които нито зависят от нас, нито можем да им повлияем! Да се радваме и коментираме това, което имаме и докато го имаме като епизоди! Gift HeartFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 00:02 от nrgmama

# 677
Откъсът ми хареса. Серкан търси близостта на Еда. Но май  дъго ще гледаме Серкан в  амнезия.
И мен ме дразни на моменти Серкан . Непрекъснато афишра връзката си с Селин. Не я обича , а наранява Еда.

# 678
Нещо не мога да я диагностицирам тази серия - хареса ли ми, не ми ли Animal See No Evil Имаше много Еда и Серкан, че даже Керем и Ханде на моменти Kissing Face Те винаги са ми любими Heart но нещо прекалено много статисти им метнаха на гърба Rolling Eyes

И в серията с вечерятя на яхтата, и в тази с кафенето се опитват да представят нещата така все едно Еда и Серкан преди това са били заедно 150 години, а не няколко седмици (да не кажа дни) сумарно. За други неща няма да придирям. Захаросанко беше, но нека Chocolate Bar

Иначе част от снимките, които по-рано споделихте в темата от сета са правени от небезизвесттния Токио. Бил е на сета на "Почукай на вратата ми", по покана на Асена. Миналата седмица беше на сета и на "Доктор чудо". Да видим той какво ще сподели от "кухнята", защото със сигурност феновете ще го нападнат с въпроси Wink

# 679
  • София
Аз пак да кажа - сценаристите ни четат сто про! Искахме работа по проекти - получихме го. Чудехме се какво става с цветарницата - ето я и нея. Други желания имаме ли? 😆👏🏼

# 680
Цитат
Еда :Ти скоро се беше научил да се смееш, та е нормално да си го забравил
Joy
Ама много добре го работи. Тихичко, с усмивка и от време на време му позволява да я докосне или помирише. Хехехехе

# 681

Защо не ни вземат нас за сценаристи...ще работим доброволно.

# 682
Аз пак да кажа - сценаристите ни четат сто про! Искахме работа по проекти - получихме го. Чудехме се какво става с цветарницата - ето я и нея. Други желания имаме ли? 😆👏🏼
Пердетатаааа, пердетата, искам пердетата. Ти, уважаема, предай на когото трябва! Ако обичаш де, моля, ако си добро дете, момиче, другарче, съфорумка, раздаваща розовите очила на нуждаещите си. Моля 😏 ще ти дам каквото поискаш 😆

# 683
  • Плевен / София
Серкан да си понесе наказанието, че забрави Еда и я обижда многократно....Това е моето желание

# 684
Отдавна си мисля, защо не включат и Сириус с някакви си негови кучешки разсъждения. Мама и тате все се карат и на него не му е лесно. Пет дни при единият родител, уикенда при другият. Animal Dog  И така, да си кажа. Stuck Out Tongue

# 685
Аз съм по-жалостива. Искам да го видя решителен с неочаквани действия.
Между другото, когато Серкан разбра, че има фал с презентацията, му изплува спомен за присъстващите на момента в офиса му. И ... Селин отзад. Та дали не е започнало да му прищраква за мръсничките й номера.

# 686
  • Пришълец
Малко странно, че Серкан се съгласи веднага да помогне с терариума - помня как странно погледна Айфер първия път. Беше много учуден, че му казва сам да подготви терариума.

А сега веднага каза да, добре, ще помогна. Интересно дали ще се сети, че преди е правил терариум.

Дали ще направи същия?
Има разлика, този път на мястото на Айфер е Еда, а той на нея нищо не може да ѝ откаже Stuck Out Tongue Winking Eye

Имаме още желания, Бърборанке - Серкан собственоръчно да приготви пилешка супа по рецепта на дамите от БГ Мама Joy т.е. този път Селина да си навлече гнева му.

# 687
Моето желание е някоя сцена до библиотека в нечия спалня 😀

# 688
Фрагът с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2152056883724
Официално новата ми любима реплика е: ,,Все пак с мен се научи да се смееш, нормално е да не помниш как" Joy

# 689
  • София
Хареса ми серията.Селин трябва всяка сутрин да носи кафето на Еда като благодарност,защото само в нейно присъствие чува мили -любима,красива ...- думи от годеника и любимия си Серкан.
      Еда ,е нужно ако ще работи в обкръжението на Серкан да си направи вече една застраховка.То на игрите падна,то в къмбинга си изкълчи крака,до днес заради Серкан пак е с изкълчен крак и премръзнала,а Серкан  вечно носещия я,но като гледам му харесва-безплатен фитнес.
   Ако и сега Селин се изниже по търлици без да понесе някакво възмездие ще се вбеся,заради нея Еда какво ли не преживя,а Серкан като бебе се учи наново да възприема света.

Общи условия

Активация на акаунт