Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 540
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • в страната на чудесата
Недей ВА толко стисната. Алибегов чси го разпродава Wink смилете се Wink Simple Smile

# 436
  • София
Аз тези на Алибегов ги ненавиждам още от преди пандемията. Ама на, ей го, оцелява си прекрасно и без мен пущината Joy

# 437
  • София
Хахаха, Лейка, как ме усети - точно зарад тоя мазньоч и подгласната му кохорта също много съм набрала на гилдията. В едно с тва как повечето са в сивия сектор и се изживяват кат тва правила и закони не са за тях. Истината е, че достатъчно знам за “кухнята”, та съм си изкривена и, като вляза в заведение, се вторачвам в какво ли не освен храната. Аз съм ужасница в това отношение и не обичам да ме питат къде да ходим, че все по кусури ги класирам Simple Smile.

# 438
  • София
Аз тези на Алибегов ги ненавиждам още от преди пандемията. Ама на, ей го, оцелява си прекрасно и без мен пущината Joy
А кои са на Алибегов?Laughing

# 439
Ама Фенси, ти си им написала, че твърдите фенове на ДО са (ще са) за психиатър,  а това са те затрили. В ковида днес ме трият преди да сложа точката.

Бърди, едни близки приятели са на тоя хал, не спирам да ги мисля, уплашени са, много е гадно. Дано са малко подобни случаи, дано.

# 440
Рядко се хранихме навън преди епидемията. И в работата винаги си носихме обяд. Лятото с децата понякога сядахме във вила Виктория,че ни е близко и си харесваме мястото.
Но аз готвя много и смея да твърдя вкусно. Готвя и азиатски,мексикански,всякакви манджи Joy
За рд преди 2 седмици си поисках подаръци екзотични подправки,иначе съм абонирана и получавам периодично от амазон. Абе голяма мания ми е. Де Що съм пътувала,винаги с подправки се прибирам. Още имам останали 3-4 кърита за риба от Мавриций,които пазя за специални поводи. Но,признавам,индийско си поръчвам (ММ ми поръчва) понякога. И от шафран и от Кохинор. Сега ще пробвам и на Фенси ресторанта.
Онна,честит празник! Бъдете здрави Simple Smile
Разгледах темата за ДО...с висока кръвна захар съм, не е майтап. Не знам има ли връзка Joy

# 441
Ама Фенси, ти си им написала, че твърдите фенове на ДО са (ще са) за психиатър,  а това са те затрили. В ковида днес ме трият преди да сложа точката.

Хахаха, ц. Написах, че от страх ще полудеят. А иначе им влязох с бутонките, ама културната. За сега държа статистиката с един изтрит пост.

# 442
  • софия
Духът на Ежко:

“За 12 месеца пандемията направи за нашата образователна система това, което години реформи и планове за осъвременяване не успяха. Учебният процес се дигитализира, преподаването и усвояването на материал онлайн се превърна в ежедневие.

Независимо дали ще бъдат преодолени здравните предизвикателства, свързани с глобалната зараза, едно е сигурно – пътят за образователната система е само един – в посока масова дигитализация и трайно въвеждане на хибридния модел на обучение. Новата визия на образователната система, като съотношението между двете форми, е в основата на утвърдената за Европа политика за обучение в електронна среда.

Това от тук: https://www.bg-mamma.com/?topic=1307733

Други въпроси относно кога ще се върнат децата за постоянно на училище?“

# 443
Хахахаха, наличието на тази рекламна тема обяснява и модерацията в ДО темата.

# 444
  • в страната на чудесата
Има, разбира се. Лоските от всяка ковид тема са вредни за здравето.

Стискам палци да се стабилизират всички.

Сега поздрав от мен по случай ел диабло Simple Smile
https://m.youtube.com/watch?v=N-aK6JnyFmk
Нали идвал Калифорнийския щам...

Дописвам се: Силва това с дигитализацията го говори от години. Масовият случай ще е пред компа с безплатен нетфликс и базов доход да не писка. Дано частните училища се преборят за присъствен модел ...
Пак да питам - идиокрация гледахте ли?

# 445
  • София
Аш, Рафитата са на Али-то.
Нот, мерси. Уж да е зад гърба ни всичко, а аз принципно съм болен оптимист. Шъ съ оправим:)

Аз днес помагах по ЧиО, 4 клас. Бях забравила каква гавра са учебниците. Урокът има речник на непознати думи, които така майсторски са обяснени, че дори човек, който ги знае, се обърква. Пък ние за дигитализация ще си говорим, пфффф

# 446
  • в страната на чудесата
Бърди,, дигитализацията ще ни достигне... нещо като страховете ни...
За жалост на едни, за радост на други..

# 447
  • София
Нека ни достигне бе, ама съдържанието да има някакъв смисъл, баси.

# 448
  • София
Гледайки какво се случва у нас с всичко си мисля, че дигитализацията тук я ни достигне, я не. Другите  отдавна ще са се дигитализирали, после ще започнат да се дедигитализират, а ние още ще чакаме да ни достигне и ще обясняваме, как целия свят ни дава за пример Joy

# 449
  • София
Аш, Рафитата са на Али-то.
Ич не съм в час. Рафи - предполагам сладоледите Sweat Smile За туй ли толкоз вой?

Общи условия

Активация на акаунт