За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 89

• 25 224
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Няма как шишето да е причина,ако беше така всички щяха да се давят.Ако се давеха ,просто нямаше да има Авент шишета.
Ние също ги ползваме от първия ден и не е имало проблем.

# 601
И ние сме с Авент. имам и на мистър Браун и на НУК. Аз нук не го харесвам, защото пуска много и той хем се давеше, хем изяждаше много повече от колкото с Авент. Там си полага усилия да си изяде млякото, а с Нука дръпне няколко пъти и е свършило. За това го оставих за шише за вода, за да пие повече, а яде само с мистър Браун и Авент. И само да кажа, че в началото и той се давеше с Авент и всичко му течеше докато не погледнах хубаво отпътуването за сглобяване на силиконовата част към пластмасовата. Оказа се, че не съм издърпвала хубаво биберона след миене и стерилизиране.

# 602
Е,моето за 1г и 5м не се е давило с Авент.
Ползваме и от тези с дръжките,и със сламка,ползваме и залъгалки.
Това,че не са паснали на някое бебе,не означава,че са боклуци.

# 603
И ние сме с Авент. имам и на мистър Браун и на НУК. Аз нук не го харесвам, защото пуска много и той хем се давеше, хем изяждаше много повече от колкото с Авент. Там си полага усилия да си изяде млякото, а с Нука дръпне няколко пъти и е свършило. За това го оставих за шише за вода, за да пие повече, а яде само с мистър Браун и Авент. И само да кажа, че в началото и той се давеше с Авент и всичко му течеше докато не погледнах хубаво отпътуването за сглобяване на силиконовата част към пластмасовата. Оказа се, че не съм издърпвала хубаво биберона след миене и стерилизиране.

Хаха, аз също в началото не го издърпвах докрай, ама кой да знае 😅

# 604
https://m.bg-mamma.com/?topic=213502 от тази тема установих че не само аз съм имала проблем с марката, може би не се изказах много подходящо, но при положение че детето ми щеше да умре на няколко пъти от задавяне, вече не искам да чуя за тях.

# 605
Темата, която споделяте е от 2007 година, за 14 години все пък са си променили поне малко дизайнът на шишето.

# 606
Не ме разбирайте погрешно, виждам че е от 2007г.,и не държа да правя реклама на друга марка, но когато си изпатиш от нещо, едва ли ще го препоръчаш на някой, още повече нещо с което съм застрашила живота на 5 дневното ми бебе. Уж качествена и скъпа марка, би трябвало да има повече избор от към биберони, не само една 0+.

# 607
Да, разбира се, че няма да ги препоръчате, нормално е. Просто много рязко се изказахте, виждате колко доволни майки има. А и може би малко преувеличавате, че детето ви е щяло да умре. Просто се е задавило, случва се, разбирам, че сте се уплашили. Авент имат два вида биберони в различни размери, не е само един.

# 608
Ох отказвам се. Замисляла ли сте се, че проблемът може да е във вас, а не в шишето? Извинявам се ,по принцип съм много против да се внушава вина и да се съди прибързано, което обаче важи за всяка ситуация. Според мен много категорично и прибързано обвинявате шишето. Всяко бебе на тоя свят се е давило с вода, с гърда, с мляко. Не е чудо невиждано

# 609
Не Ви виждам като започнете захранване и започне се дави ден през ден.Тогава кой ли ще е виновен?
Голяма драма за един биберон!
То нашите деца никога не са се задявали сигурно!

# 610
Възможно ли е детето да в с къса юзди0ка и това да е причината?

# 611
  • Германия
И аз съм от доволните от Авент. Моята доста се задавяше, но проблема беше в мен, че не знаех как да държа шишето. Един ден я заведох при педиатърката с оплакване, че не яде и се дави. И тя ми каза да и дам пред нея, за да види какво се случва. Държала съм шишета под наклон, а трябвало да е изправено и да не влиза въздух.

# 612
Да спрем до тук, а? Проблема е бил в мен, в мъжа ми, в майка ми...и сега като я кърмя пак се задавя, ама не до посиняване, говоря за задавяне на всяка втора глътка. И едва ли ще е толкова опасно при захранването, нали се сещате какво е да се задави бебе на 5 дни и на 5-6 месеца? Ако причината е в мен, щях да го задавя и в болницата, сещате ли се. Айде ползвайте си ги със здраве шишетата.

# 613
Благодарим за пожеланията!
Сега се успокойте малко и гледайте позитивно.

# 614
Здравейте! Моля ви за съвет. Много се притеснявам с тази ясла...
Вие бихте ли дали детето си на ясла (частна), където не дават родител да е с него в началото?

И ако не се чувства добре детето откъм отношение там, дали ще можем да разберем по държанието й или нещо... Случвало ли ви се е и какво стана? Говоря за това да изглежда травмирано детето по сериозен начин, като изключим това, че принципно много деца плачат просто защото им е трудно да се откъснат от родителите.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт