Мнения за училища във Варна след 7-ми клас

• 87 832
  • 656
  •   1
Отговори
# 225
Ех,  мненията за 4ЕГ истински ме притесниха. Писах я на първо място. Учители- студенти??? Какви са и тези поправителни изпити??? За някои деца, като моето например - започване на два езика от АБВ - не стига, че ще му е трудно, а и на поправителен да ги оставят си е направо жестокост... С ясното съзнание е , че ще трябва да учи, но това ми звучи демотиващо...
Здравейте, бих искала да Ви попитам дали сте записали детето си в 4 ЕГ и какви са ви впечатленията сега, след една година.
Благодаря!
Здравейте, детето ми сега завърши 8 клас в 4 ЕГ, паралелката е ФЕ с АЕ. Изключително е доволна от преподавателката по ФЕ и от средата. Има отличен успех.

# 226
  • Варна
Обявени конкурси за директори на училища от областта:
http://ruo-varna.bg/images/files/2022/zapoved-spisak.pdf

МГ е в списъка Simple Smile Както и още няколко професионални гимназии и основни училища.

# 227
  • ВАРНА
Обявени конкурси за директори на училища от областта:
http://ruo-varna.bg/images/files/2022/zapoved-spisak.pdf

МГ е в списъка Simple Smile Както и още няколко професионални гимназии и основни училища.

Нищо ново за МГ Simple Smile За пореден път

# 228
Няма достоен човек за този доживотен пост Simple Smile

# 229
  • ВАРНА
Излязоха резултатите за първо класиране, честито !

# 230
  • Варна
Привет! Има ли вече обявен някъде минимален максимален бал по специалности?

# 231
Има да, в профила на детето на страницата на МОН, където за му изредени желанията

# 232
Привет! Има ли вече обявен някъде минимален максимален бал по специалности?
https://ruo-varna.bg/index.php?option=com_content&view=artic … 40&Itemid=195
РУО Варна е мястото, но тази година са първенци по най-бавно публикуване, така че най-рано утре ги чакаме.

# 233
  • Варна
Първо желание за нас Simple Smile Ако някое дете се е включило в група за 4-та с ИЕ, драснете, макар че те се по-Оправни от нас Laughing Вече имало за МГ Flushed

# 234
  • Varna
И ние най-вероятно ще сме в 4-та но с ФЕ/АЕ ,9-то желание , но пък набора си го хареса

# 235
Къде са тези групи? Защото моята дъщеря фб почти не ползва и се зачудих.
Иначе и тя е приета на първо желание в 1ЕГ с английски. Чак сега видях, че срещу всичките й желания ми пише минималните балове, така че ако някой се интересува преди да са ги пуснали от РУО направо ги пускам тук.

# 236
  • Варна
Преди 3 години голямата във фб се намериха. Ама знам ли сега, инстаграм, други, аз съм от миналия век хахаха

# 237
Честито на всички, за които голямото чакане приключва сега! На останалите - стиснати палци 🍀🍀🍀
И при нас се получи от първия път, изборът е 1 ЕГ с немски. Купоните (ако някога им остане време от учене) ще са вкъщи явно, тъй като сме на 1 минута от училище 🤘

# 238
  • Варна
Доволна съм, че госпожицата предпочете 1-ва ЕГ. С немски език е и се надявам да има нормална присъствена година. Няколко години наблюдавам  как се самоорганизират за опознавателна  предваритвлна среща на класовете. Загадка е как разбират в кой клас са, но е факт Simple Smile.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 08:58 от SVU_D

# 239
Първо желание за нас Simple Smile Ако някое дете се е включило в група за 4-та с ИЕ, драснете, макар че те се по-Оправни от нас Laughing Вече имало за МГ Flushed

Моят син е приет в 4-та с ИЕ - АЕ, може ли инфо за групата, ако знаете. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт