90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Много са ми противни жени, които имат деца, но ги зарязват и хукват в САЩ.
Като дадоха преди, че Хейзъл имала дете, веднага ми стана неприятна, Лариса също..
Тъжно за децата!
Не вярвам, че Хейзъл е би, прави се на интересна.

# 541
  • Sofia
Е, тя, Хейзъл, беше казала, че отива в Щатите и заради сина си – ще го издърпа там, щом се установи, за да може той да има по-добро бъдеще.
Едва ли Филипините са добра алтернатива за развитие. Та, тук си е права жената.

Лариса, от друга страна, май няма планове да прибере децата си от Бразилия.

# 542
Нали дадоха, че синът на Хейзъл е при баща си и втората му жена - гледат го добре. Обаждаха й се, за да я уведомят за здравето му.

А и като се има предвид колко бедна и окаяна беше Хейзъл в началото, най-вероятно изборът да остане разведена и без детето не е бил неин.

# 543
  • Sunshine state
Не знам .. На мен Хейзъл ми е неприятна и не разбирам защо изобщо настояваше да каже на родителите си, че е би. Тарик и той ...

# 544
На мен най-вече не ми харесва тази огромна разлика в стандарта на живот - тя е прекалено зависима от него, ненормално е. Най-вече от негова страна (нарочно си избира зависима жена, за да я командва), при нея е ясно защо го е избрала.
Но трябва да отбележа, че Хейзъл е много по-добре изглеждаща от жената на Дийн (май се казваше Ригин).

Ако Ед беше по-любезен и значително по-щедър (да не забравяме, че Тарик нае жилище на Хейзъл и най-вероятно е поел пълната й издръжка, докато ги одобрят за визата К1), неговата връзка с Роуз щеше да е същата.

# 545
  • София
Е, тя, Хейзъл, беше казала, че отива в Щатите и заради сина си – ще го издърпа там, щом се установи, за да може той да има по-добро бъдеще.
Едва ли Филипините са добра алтернатива за развитие. Та, тук си е права жената.

Лариса, от друга страна, май няма планове да прибере децата си от Бразилия.

Това с прибирането на детето става легенда, в която започва да си вярва и така и не го прибира. Устройва си живота, свиква да живее без него, успокоява си съвестта с парите, които изпраща. Ако изобщо имаше намерение да е с детето, нямаше да го оставя и на родителите си да го гледат в онези пущинаци. Дори да се разбутат нещата, ще роди още едно дете от някой американец и така. Детето във Филипините вече не го броя, то ще израсне без нея и тя без него.

# 546
За Хейзъл - не мисля, че може да си прибере детето и да иска, след като попечителството е на бащата.
Виж, при Лариса - едва ли има и намерение. Тя и без това общува само с момичето. Момчето е при бащата, който я мрази и беше писал обидни неща за нея (мисля, че двете деца са от различни бащи, но не съм сигурна).

# 547
  • Sunshine state
Тя като е получила К1 виза, можеше да вземе детето, което е под 21г. и автоматично получава К2 виза, ако това е заявено предварително като желание. Защо не го е взела, не знам. Можеше да си уреди тия неща предварително.

# 548
На мен ми се струва, че Лариса си мисли по-скоро само за липосукции и цици, отколкото за детето.

# 549
  • София
Най-накрая изгледах епизода от вчера.
Чичо Бо е доста противен, коса, зъби, физиономия на алкохолик. Може да е много мил и добър човек (от телевизора няма как да се разбере), но на външен вид е доста зле.
Майк все повече ме дразни. Знам, че в крайна сметка са женени, грозно я разиграва независимо дали е по сценарий или не. Много тъжно ми стана за Натали, че тайно си избира роклята. Нейната рокля много ми хареса. Но тя, горката голямо драпане за този пръстен.
Майката на Брандън е като от филм на ужасите с една вечна усмивка на масов убиец. Синът й и Юлия са като двама незрели пубери и връзката им ще издържи има-няма една година. Че тя се и разрева, защото той не помни кога й е написал, че прилича на бъдещата му жена.
Яра има едно такова напълно без лично изражение. Няма значение дали е ядосана или щагслива. Жално ми е за майката на Брандън. Всяка майка иска да е на сватбата на детето си. Гуен е много гадно. Роклята й не ми хареса много. Прилича на змийска кожа. Не е моя тип рокля. Не знам с тази прилепнала рокля ще си прикрие коремчето. Джови изобщо не е готов за брак. Явно животът без стриптийз ще му липсва.
Стефани изглежда, че доста обича алкохола. Все една такава отнесена. Двамата братовчеди си чудят как да я изсмучат финансово, а тя от жажда за слава или някое друго, си излага по телевизията. Докато отиваха в стаята й не можеше да ходи.

# 550
Няма да си прибере детето Хейзъл, тя там не го гледаше, бащата го гледал..

# 551
Сега прочетох, че Андрю е заплашвал Дейвид Тоборовски (Дейвид на Ани), че ще го бие. Толкова е жалък, нямам думи!

Американците се майтапят за пръстена на Натали - видях шеги в Инстаграм и Редит - коментират, че тя три месеца го е молила да й върне пръстена и сега той ще я моли за същото...
Вие какво мислите по този въпрос? Според мен, годежният пръстен е подарък. Независимо дали е бил на баба му. Щом му е семейна ценност, да не го дава с лека ръка. Подаръците не се връщат. Тя може да го хвърли в тоалетната, както направи Лариса с пръстена от Колт, но не е длъжна да му го връща.

# 552
  • София
Ако ще и на пра баба му да е, да не й го дава, ако не иска да се женят. Дразни ме определено Майк. Тя е откачалка, но не заслужава такова отношение

# 553
  • София
За пръстена имаше повдигната тема и в чуждите групи и там казаха, че правилото в САЩ е, че пръстен се връща, ако се разтрогне годеж преди сватба, ако има сватба, си остава за теб дори и след развод.

# 554
Аз не бих го върнала, може да го хвърля през прозореца, но си е мой.

Общи условия

Активация на акаунт