90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 024
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Sunshine state
Тук пръстен се връща и от законова гледна точка се счита за подарък с условия - условието е сключване на брак и ако няма такъв, ответната страна, получила пръстена би следвало да го върне. Естествено тук става дума за абсолютен цирк между двамата с цел зрителски интерес, та за това и разиграването. Аз изобщо не вярвам, че Майк не й е върнал пръстена толкова време. Смятам, че всичко е за шоуто.

От морална гледна точка смятам, че е както сте се разбрали и че ако бъде поискан, следва да бъде върнат. Аз не бих задържала нещо, което ми носи тъга, още повече ако някой настоятелно си го иска, какво остава пък семейна ценност.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 20:27 от Pupitka

# 556
  • София
За какво й е на нея пръстена на баба му? Гадно е да го задържи, освен ако нарочно го прави.

# 557
  • Sunshine state
Точно напук го прави и не е редно. Такова мрънкане за тоя пръстен.. 🙄

# 558
Но в случая той отказа брака - тя беше готова да го сключи. Не трябва ли да претърпи някаква загуба? Все пак той не е изпълнил даденото обещание, а не обратното.

# 559
  • Sunshine state
И защо да претърпи загуба той? Достатъчно пари е налял във визата й, та са го завлече и с пръстен. Това в случай, че циркът, който разиграват е истина, разбира се. И защо ще задържаш нещо, което знавш, че е семейна ценност? Какво ще ти донесе това?

# 560
  • София
На една от снимките, публикувани в нета на заден план има фигурки мъж и жена, каквито се слагат на тортата. Мисля, че са женени вече

# 561
  • Sunshine state
Да, така е, което само говори какъв цирк ни разиграват на нас. 🤣

# 562
Според спойлерите
Скрит текст:
са женени и разделени. Но може и да е измама, защото ще участват в следващ сезон.

За Натали се говори, че има два предишни брака - може да си колекционира такива спомени...

# 563
  • Sunshine state
Все пак е украинка, та не ме учудват браковете й. 🤣

# 564
Е, не е само тя - на Ребека ще станат четири със Зиед Joy

Ето я рекламата за Майк и Натали:

П.п. Всъщност Тамара (жената, която кара колата) не е ли приятелката на чичо Бо? Гледах епизодите, помня, че той спомена, че има приятелка, но не съм сигурна дали е същата жена.

# 565
  • Sunshine state
Пише съседка и приятелка на семейството за нея, не я знам каква е. На ред нек ми прилича отвсякъде. Ребека е патология - в търсене на арабската любов. 🤣😅

# 566
На мен Тамара ми прилича на майката на Майк - едва ги различавам.

# 567
Сега дават Маминото синче. Връзките на всички са в застой, заради карантината. Всички са принудени да живеят със свекървите.
От 8-те епизода май само 1 двойка остава до последния епизод. Другите отпадат по-рано. Не ми е ясно защо.

# 568
  • София
Прекалено нагласено за мен. Със сигурност има такива майки, но не и като в шоуто

# 569
Тази Емили, ако беше в Корея трудно щеше да си намери мъж. Гледам много корейски сериали, жената не отговаря на нито един от техните критерии за красота. Дори жените във второстепенни и незабележими роли, са по-привлекателни от нея (по корейските стандарти).

Общи условия

Активация на акаунт