90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 030
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • I want it all and I want it now.
Това му е шанса за по добьр живот. Каза, че и семейството си ще издьржа.

# 526
  • Sunshine state
Мен това, което ме озадачава при Хейзъл и Тарик е, че нали са семейство, тоест други хора нямат място там, независимо дали жени или мъже. Каква е тая връзка, в която се търсят странични приятелки и приятели, идея си нямам. Като й е било толкова зор, да си беше потърсила жена, а не съпруг. 🙄

# 527
До сега не са давали гей двойка в предаването,явно има нещо в законодателство им. А, тя си каза, че харесва момичета. Сега гледам Дарси и  се чудя, толкова ли им е скучен живота, че непрекьснато живеят в мелодрама и проблемни врьзки.

# 528
Май си пропуснал/а предния сезон. Имаше две гей двойки - Кени и Армандо/Стефани и Ерика.

# 529
  • Sofia
Каза, че и семейството си ще издьржа.
А дали реално е така, само той си знае.

До сега не са давали гей двойка в предаването,явно има нещо в законодателство им.
Това не го разбрах... Какво за законодателството им? В Щатите немалко гей-хора имат правото не просто да сключват граждански брак, но и да създават деца, посредством сурогатство (в случай че партньорите са от мъжки пол). Америка, в своята цялост, си е доста либерално настроена.

# 530
Доколкото знам е само в отделни щати, не е навсякьде. Все пак предаването, както казват е доста режисирано и предположих, че има някаква законова пречка. Не сьм запозната,  😊това си е мое  предположение. Явно сьм изпуснала гей двойките.

# 531
  • варненка от София
До сега не съм писала тук, само ви следя, но не зная писано ли е, че днес Лорън и Алексей имаха парти за пола на новото бебе и очакват момче.

# 532
  • Sofia
Доколкото знам е само в отделни щати, не е навсякьде.

От 2015-та г. насам, еднополовите бракове са легални във всички 50 щати, без изключение.

# 533
  • Sunshine state
Не е свързано със законодателството, а с прищевките на Хейзъл - иска и китки и фитки, явно, а Тарик ходи и се връзва.

# 534
  • София
Ако има нещо вярно в историята на Стефани с братовчедите, ми става все по-неприятна. Харис е сметкаджия, който се възползва от лелка в критическата с пари.
Тарик и Хейзъл са ми адски неприятни, вече за минутите, през които са на екран сменям канала.
Не мога да разбера каква е интригата с парижанката.

# 535
  • Швейцария
На мен Стефани ми е толкова жалка. Колко по долу може да падне не знам.
Хейзъл не я разбирам. Хем много отворена и иска тройки, хем ревнува. Какъв пример дават тези двамата на децата си...Ами те нали ще ги гледат по телевизията. Ужас просто.
Но след голите снимки на Никол, които нейното дете също все някога ще ги види, нищо не ме учудва вече.

# 536
Самата Хейзъл си каза в прав текст, че търси приятелка за себе си, а не за Тарик (т.е. тя иска да има връзка с мъж И жена, а не да са тройка) в по-новите епизоди. Тарик най-после я разбра и заяви, че няма да се меси в избора повече.
Той още от началото беше поставил условие каквото и да става, да не се случва в дома му и детето му да не научава нищо за това.

Аз мислех, че е измама заради шоуто (фалшива сюжетна линия), а Минти (другата жена на Тарик) направо каза в интервю, че според нея той иска да има повече жени и кара Хейзъл да се преструва, но след като се изясниха и Хейзъл обясни, че иска приятелка само за нея (не и за двамата, въпреки че я нарича "нашето момиче"), вече им се чудя на акъла... Тя даже съобщи на родителите си (не съм убедена, че я разбраха).

# 537
  • София
Хейзел иска приятелка, а не толкова любовница ми се струва. А Тарик няма проблем с двете жени.
И на мен не ми е ясен случаят с Амира. Тя незаконно пребиваващ ли е, какво е. Ако е с френски паспорт, няма да има проблем да я пускат почти навсякъде стига да си изкара карантината. Има нещо много неясно там.

# 538
САЩ си затвориха границите за ЕС в един период. Амира е трябвало да отиде точно тогава, за да не й изтече визата.
Андрю е писал в Редит, за да се защити и да обясни колко лоша е тя, като е написал, че не е Андрю Joy Всички му се подиграват.
https://www.instagram.com/p/CM8MsxiM3sI/

Тарик и Хейзъл се подготвят за сватба:

# 539
  • София
Да, знам, че САЩ си затвориха границите, но Мексико не. А нея я третираха като незаконен емигрант. Тоест не е свързано с вируса, а с документите

Общи условия

Активация на акаунт