Седмокласници 2020/2021 - Тема 8

• 32 334
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
О, преди десетина дни колега ме насочи към канала на Университет за деца в You Tube и с наборката изгледахме един открит виртуален урок на Cт.Hенков от средата на февруари. Hа мен страшно ми допадна как обяснява и имах желание да я запишем за онлайн курса по математика, който води, но срещнах съпротива у съпружеското тяло, че ще я претоварим с уроци по математика два пъти седмично, плюс уроците по БEЛ, които са също през уикенда Angry

# 571
  • София
Здравейте.
Извинявайте, че нахълтвам в темата ви.
Аз съм майка на осмокласник.
В осмокласната тема подготвихме писмо с искане за връщане на децата 5-12 клас към присъствено обучение.
Ако подкрепяте това искане, може да подпишете писмото тук:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkMjm4qyC_3PeAM-d7ANld … E_Xy9g4g/viewform

# 572
Иланг-иланг и моят е така, аз добре, че днес съм на работа, когато съм хоум офис само се ядоствам...и си съсипвам здравето.
Добре, че поне школата отвори....

# 573
  • Варна
Десита, знам от опит колко е трудно. Моят седмокласник също загуби баща си преди година. Но се държи мъжки, даже сякаш го е забравил понякога. Много добър опит и ние имаме с Баховите капки. Ако смяташ, че пак се налага, ползвай, няма привикване.

Нашата школа пък и този уикенд е дистанционно. Тогава щели да ни кажат каква организация ще направят. А така се бях зарадвала, че поне там ще е на живо...

# 574
Хора, на мен вече яко почва да ми писва от уроци, напрежение и стрес покрай седмокласничката. Омръзна ми да юркам и мотивирам. Бляк.

Мисля, че на Регалия май няма как да се принтнат ПИ, ако някой не се е позанимавал да ги направи в такъв формат.

Не знам дали искам да ги върнат ПО. Въпреки че ДО се отразява зле на всички. Толкова нелогични мерки или по-точно липса на такива, че нямам думи...

Искам да е юли...

# 575
Толкова ми писна от всичко, че наистина искам да е юли, независимо от резултата
Резервирах си вече и лятна почивка(то още не е ясно дали ще стигна до ваксините, но да съм подготвена), да има човек какво да часа с нетърпение, освен глупавите матури
От моето диване изобщо няма да се оплаквам , то е ясно че има от какво
Изненадана съм от себе си-вече не ми се вика, не ми се юрка набора, честно казано спря да ми пука
Чак е  притеснително

# 576
  • София
Здравейте.
Извинявайте, че нахълтвам в темата ви.
Аз съм майка на осмокласник.
В осмокласната тема подготвихме писмо с искане за връщане на децата 5-12 клас към присъствено обучение.
Ако подкрепяте това искане, може да подпишете писмото тук:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkMjm4qyC_3PeAM-d7ANld … E_Xy9g4g/viewform

Подкрепям писмото, но без последната част за бойкотирането на ДО. Но ще подпиша с надежда да се окаже натиск.

Едвам ви изчитам, имам доста задачки и само хвърлям по един поглед. На ПИ по МАТ наборът се провали с 32 т. (май е най-слабият резултат тук Sad ). И на мен ми дойде до гуша вече, искам да е юли и всичко да е минало. Много ми е трудно вече да натискам, да повтарям едно и също за хиляден път.

# 577
  • София
Ами човек претръпва. След години всекидневна борба с поведение и уроци, просто приех, че второто ми дете, за разлика от първото, няма е от тези, давани за пример и няма как да променя това.
Сега съм радостна, че спорта го завладя и че в тази трудна възраст има нещо, което да канализира неизчерпаемата му енергия и няма време и сили за простотии.
Да е жив и здрав, пък с изпитите ще се преборим някак.

# 578
  • София
zazu1, подписах петицията. Дано някой да я вземе предвид и да върнат децата.

# 579
  • София
На ПИ по МАТ наборът се провали с 32 т. (май е най-слабият резултат тук Sad )
Не е най-слабият, ние сме с по-малко.... SweatSobHead BandCry
От тази седмица му зачестих уроците по МАТ.
Стискам зъби и аз чакам с нетърпение да приключи цялата тая седмокласна сага.

# 580
Имаме резултати от пробните на Вектор. Но са като влезете в самата предадена част. При нас са проверени двете части по математика и по Бел само преразказа. Резултатите са много надолу от преди....

# 581
  • София
Цитат
Обикновено не може до осигури изучаването на минимум три учебни предмета на  чужд език в 9 и 10. клас.
Всъщност трите предмета са само в 9.клас.

И у нас ДО преминава в безцелно блеене... Но аз се отказах да се боря с него. Доколкото мога гледам аз да съм присъствено на работа, защото иначе ще полудея.

elpet, за какво ти е дежа вю-то?

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 14:43 от magi_sveta

# 582
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
след всичките нерви и недоразумения реших, че всички имаме право на живот и купих билети за няколко представления през месеца.
вчера бяхме на първото. Simple Smile препоръчвам Науру, интересно представление, засяга въпроси, близки на възрастните и много интересни за децата. няма неприличен език или поведение.
на излизане Горинич се загледа в изложбата и си избра подарък за рождения ден.
доволна съм. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 14:53 от st. Dobri

# 583
Да се включа в групата на тези, които им е писнало от тази подготовка за НВО. Направо ми писна от задачи по математика. То не е решаване и обясняване, гърло не ми остана. А отсреща тъп поглед. Какво да направя не знам, отчаяна съм. Накрая ми се опря една задача с резервоари снощи, тола и ревнах. Ми те се пълнят, изпразват, луда работа! Искам юли месец, слънце, жега и коктейлче.

# 584
  • гр.Варна
Имаме резултати от пробните на Вектор. Но са като влезете в самата предадена част. При нас са проверени двете части по математика и по Бел само преразказа. Резултатите са много надолу от преди....
В резултатите от Вектор имаме точки само на задачи от 1 до 18.На всичко друго стои статус" В проверка".
Аз даже не съм сигурна,че е успял да качи решенията,защото чака буквално последната секунда на модул 2 и нета зацикли....и ..не знам! Вие по кое време направихте пробният по мат?
Всичкото му е такова.Прави се в super last minute и това ще ме побърка Sad

Общи условия

Активация на акаунт