Любители на Котки - Тема 156

• 31 579
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Радвам се,че харесахте пуловерчето на Феликс,но сега му е необходимо за излизането навън.Не е сложно изплитането му,гледах клипче в интернет и се справих.Ето това е https://www.youtube.com/watch?v=odmLJrEJaww ,много подробно е показано как става.Ето го в цял ръст

Модна икона!
Моите ще му видят сметката още на прежда Simple Smile
Аз не смея каишка за бълхи ДС сложа , да не ги намеря увесени някъде Wink

# 256
  • София
Niama_me, с нетърпение чаках добрите новини. Браво на момчето!
Много сладък този Феликс 😍 И как се кипри с пуловера (и най- вече го търпи)...
Ушатото момче ми е слабост 😻
Успешна нова седмица! И зареждащ нов месец ви желая!
(какви са трели любовни навън... и кастрираните  наострят уши и душат въздуха... наситен е с хормони/феромони)

# 257
Здравейте Simple Smile

Niama_me, радвам се, че котанчо се оправя! Да хапва и да почва вече да дивее Simple Smile

Roisin, разкошно пуловерче си има Феликс !

Mалката лисичка, как е твоята госпожица?

На мен вчера ми разшириха зениците и чак сега успявам да прочета какво сте писали. Прасковка лежа до мен през целия ден - получих си дозата коткотерапия Simple Smile

Скрит текст:

# 258
Мама каза, че много съм пораснал и съм нейния лъв - Лъки

# 259
  • Между гори и планини
Ох, коремчето,  само за целувки 🥰
Много  ми липсва ма имам малко коте у дома. Сега разбирам жените които искат много деца,  липсата на бебе де усеща.

# 260
Заведох го за система сутринта, довечера ще го вземам. Те предложиха да му давам само таблетките антибиотик в къщи а там инжекционно да сложат другото и ако искам да си го взимам. Но аз предпочетох да остане...системата върви на бавна капка , ноооооо той хапе, драска, мяука, дърпа си бинта, неще абокат...тази сутрин хапна и се скъса да мяука жално пред терасата....от там слиза надолу и на двора. Не знам какво ще правим сега....как ще го държа в къщиш, той не е кастриран и полудява. а не е стабилизиран достатъчно за вакссини....а и да ги сложа веднага поне 15-20 дни ще минат докато направи имунитет. Другото което ме притеснява, е че в момента така или иначе имунитета му е 0, та как ще сложа ваксините....Снощи се гушна малко в мен, през повечето време обикаляше стаите....

# 261
  • Между гори и планини
Почувствал се е по добре и напира да излиза. Чери беше така ден след операцията на счупеното краче. Биеха му се антибиотици и болкоуспокояващи всеки ден и той на втория реши,  че му се излиза. Август - жега ние не смеем да отворим прозорец. Два пъти го хванах беглеца, третия път се обадих на вета. Пред варианта да разруши къщата и да се самонарани,  реших да го пусна. Той сам се пази и не ходи извън предния двор.
Но щом няма имунитет и не е кастриран, успех в удържането!

# 262
Няма ме
Господ ще го опази , като малките деца:)
Може пък да не подгони мацките. Наш Шошо така и не му се отдаде - въпреки че беше на 1.5 г като го кастрираме... природа.
Ако дворът е ваш - все пак си е негова територия, вие сте наоколо - ще се спаси Simple Smile
Не можеш вървя срещу природата. Веднъж познал свободата...

# 263
Здравейте, нашата Мона след инцидент днес и ампутираха дясното предно краче. Сега се чудим как ще се справя и какво ще и е нужно за напред за да и пригодим да и е конфортно. Имали сред вас такива които са се сблъсквали с отглеждане на такова котенце и при това на село? Всички от семейството сме много притеснени как ще се справя , но много се радваме че ще си живее. Любимка е на моята баба, която е на 85 г и не може без нея. Та,  споделете моля, ако имате такъв опит.

# 264
Спокойно. Важното е, че котето е живо и ще радва баба си. Аз в момента отглеждам коте само с 1 задно краче. Справя се много добре, дори тича много бързо.
В една поредица за клиниката доктор Пол имат котка с 1 липсващо предно краче. Много си е добре и тя.

# 265
Здравейте, нашата Мона след инцидент днес и ампутираха дясното предно краче. Сега се чудим как ще се справя и какво ще и е нужно за напред за да и пригодим да и е конфортно. Имали сред вас такива които са се сблъсквали с отглеждане на такова котенце и при това на село. Всички от семейството сме много притеснени как ще се справя , но много се радваме че ще си живее. Любимка е на моята баба, която е на 85 г и не може без нея. Та споделете моля, ако и ате такъв опит.
Наскоро бях качила снимка от едно гости на един жълт лъв, та той беше трикрак, доста добре се адаптират животните! Е, на двор ще е по-трудно, но тази домашната даже тича , скача на леглото. Задните крачета е по-лесно за адаптация   Simple Smile

# 266
Спокойно. Важното е, че котето е живо и ще радва баба си. Аз в момента отглеждам коте само с 1 задно краче. Справя се много добре, дори тича много бързо.
В една поредица за клиниката доктор Пол имат котка с 1 липсващо предно краче. Много си е добре и тя.
Много го ви благодаря, Радвам се, че вашето котенце има този хъс за живот и с едно краче

# 267
Здравейте, имам въпрос към собственици на Британска късокосместа. Нашият хубавец не пие достатъчно вода. Правихме ехограф, има кристали в пикочния мехур. Биха му антибиотици, медикаменти през устата. Пикае рядко - то като не пие вода🙄...На 6 г.е, кастриран, но едното е останало в корема, т.е може да се каже наполовина кастриран и отвреме навреме мяука разгонено, маркира понякога. Предполагам ще се наложи по-продължително лечение...Някой от вас сблъсквал ли се е с такъв проблем да удари едно рамо и съвет 😥

# 268
  • Между гори и планини
Храни го с храна за котки с уринални проблеми. Кети имаше кристали,  спря да пишка. Боляло я е. Стоя на стационар седмица,  в която ветеринарите буквално са я изцеждали пред майка ми и кристалите са излизали. Смели мъже с брезентови ръкавици,  тя е кротка, но в болката си кой знае как е фучала. Даваха и и на шпа да не я боли. Мина. Все още купуваме 3 вида суха храна,  едната е уринална и ги смесваме.

# 269
Здравейте, имам въпрос към собственици на Британска късокосместа. Нашият хубавец не пие достатъчно вода. Правихме ехограф, има кристали в пикочния мехур. Биха му антибиотици, медикаменти през устата. Пикае рядко - то като не пие вода🙄...На 6 г.е, кастриран, но едното е останало в корема, т.е може да се каже наполовина кастриран и отвреме навреме мяука разгонено, маркира понякога. Предполагам ще се наложи по-продължително лечение...Някой от вас сблъсквал ли се е с такъв проблем да удари едно рамо и съвет 😥
Здравейте, нашето мъжко котенце Макси, също не пиеше вода изобщо. След като му откриха панкреатит и започнахме да го лекуваме, започна да си пие вода нормално. Никога не иска да пие вода от малки купички и си има един 5 литров леген с вода само за него. Като също и от чешмата много обича да пие. Пробвайте и това.

Общи условия

Активация на акаунт