Любители на Котки - Тема 156

• 31 574
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте,благодаря за пожеланията за бързо излекуване!Днес направихме рентгенова снимка на Феликс и се оказа,че белият дроб е чист,артериите са добре,само сърцето има лек шум.В петък имаме час за кардиолог и кардиограма.Надявам се,че това е последица от тежката инфекция и ще отшуми с подходящото лечение.Чувствам се по-спокойна.Честита баба Марта на всички и бъдете здрави!

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:04 от Roisin

# 241
Здравейте,благодаря за пожеланията за бързо излекуване!Днес направихме рентгенова снимка на Феликс и се оказа,че белият дроб е чист,артериите са добре,само сърцето има лек шум.В петък имаме час за кардиолог и кардиограма.Надявам се,че това е последица от тежката инфекция и ще отшуми с подходящото лечение.Чувствам се по-спокойна.Честита баба Марта на всички и бъдете здрави!
Оле какъв сладууур!
Искаме и ние пуловер!
За снимка

# 242
Ето ме...
Днес сутринта рано го оставих и към 18 часа си го взех. Вървели са две системи. Казаха че бил много любопитен и го пуснали да се разходи с удължител на системата. Катерил се по единия доктор и той го взел на рамото си докато другия кастрирал куче. Гледали през прозорчето и му обяснявал защото проявил любопитство:-) Посрещна ме с ококорени очички и ми се зарадва ....прибрах си го и вече два пъти стана да яде!!! Направо не вярвам на очите си...Нямаше температура но може би ще вдига още...надявам се не но...
Много мяучеше одеве в тоалетната и видях че го изкара корем направо като вода..съвсем малко но явно го мъчеше...От както сме се върнали до сега обикаляше по стаите и чак сега заспа. Не е бърз...едва се поклаща, но състоянието в което беше вчера и днес сутринта е коренно различно ....С абокат е на другата лапичката защото казаха че не е хубаво на една и съща. Според и тримата лекари ще се оправи ....Отворили му бяха три вида различна храна и купичка с вода, но не е ял там. Само че е вървяла и глюкоза и казаха да не се тревожа ако откаже храна . Той обаче си хапна...мъничко но на два пъти и то с апетит....утре сутринта ще ходим отново за система и антибиотик и ще кажат как продължаваме . Смятам че поне още 2-3 дни за да станат общо 5 ще е добре да е на системи, а антибиотика ми е за 8 дни. Дадоха надежда...
Аз също виждам че има в темата и други тревоги..да сте здрави котенца и семействата им !

# 243
Вярвай ми, само надничам дали ще пишеш.
Ще се справи, стискам палци,, милата душица.
Феликс е прекрасен, дано и при вас всичко е зад гърба ви.
Всичките ви мисля, тук сме едно семейство.

# 244
Благодаря ти! На всички които ни желаят доброто благодаря ...

# 245
Ох, миличкото, да се оправя по-бързо😘

И аз искам такова пуловерче.

Всички болни котета да оздравяват бързо. На Феликс утре нищо да му няма🥰

Честита баба Марта, да сте живи и здрави, румени-засмени, вие и вашите любимци🤗

# 246
  • Между гори и планини
Много се радвам за подобрението! Дръж ни в течение!!! Браво на лекарите 🥰

# 247
Стискаме палци!!!
Здраве на Мацинцата ...HeartHeart

# 248
Радвам се на добрите новини. Бързо да минават болежките.

Ивекс,
Този красавец - Феликс, ни конкурира по уши, но определено ни бие с това пуловерче. Joy Сладурчо.Kissing Heart

# 249
niama_me
Прекрасна новина , само така ще се оправи душко сладък. Палци и лапи стискаме.

# 250
Утре ще го водите ли пак за вливки?

Само това липсва на Ушатото. Joy
Мамин той, в събота сме на доктор, горко му на мамин, пълна програма ще има, отсега му повтарям да не ме излага там, ама ще видим.
Недей да се стискаш, а качи някоя снимка на Чочи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не слизаме от трона.

# 251
Днес игра с една найлонова торбичка, направена на топче. Аз хвърлям, той носи, като кученце. Сега спи, но все пак ...

# 252
  • Между гори и планини
Мен ме изуми колко бързо се дехидратират. Миналата година за 12 часа след парализата Точка, вече беше зле. Добре , че реагирахме бързо. Добре,  че и ти си  реагирала бързо 🥰

# 253
Е не е истина! И ние толкова късно да разберем/ се сетим!

Ето една приятна статия
https://infopleven.com/световен-ден-на-котката-е-днес-2/

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 22:24 от MarietaYo

# 254
  • София
Радвам се,че харесахте пуловерчето на Феликс,но сега му е необходимо за излизането навън.Не е сложно изплитането му,гледах клипче в интернет и се справих.Ето това е https://www.youtube.com/watch?v=odmLJrEJaww ,много подробно е показано как става.Ето го в цял ръст

Общи условия

Активация на акаунт