Любители на Котки - Тема 156

• 31 569
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • Между гори и планини
Разбира се , но съм в малко провинциално градче а клиниката е в областен град. Доста лични неща съм споделяла във форума ...поради тази причина на лично съобщение всеки, който ми пише , бих му дала координати ..
И аз съм в малък град,  но при нужда видим котките чак до Ловеч,  който е на 2ч път от нас. В нашият град, ветеринаря е по едър добитък,  не по котки и кучета. Ветеринар в Горна Оряховица е тотал щета,  в Търново не ги знам. И си пътуваме до Ловеч.

# 226
Зле. Нито яде, нито пие. Отново има Т. Сложих мокър компрес и дадох половината от дозата, която ми сложиха за нужда. Вече два пъти го кара корем ... Наистина сякаш....не виждам как ще се пребори ...Все пак намери сили да се съпротивлява на лекарството ..В 8-8 и нещо ще тръгна отново за клиниката, ще го оставя ако може и за целия ден, ако е нужно повече от една система да включат. Лошото е че ще слагат абокат на ново, понеже лапата се поду и го махнах ..

# 227
Здравейте на всички,  какво ще кажете за храната Friskies dry food , една приятелка я доста похвали  (била евтина но котките я обожавали и ядяли с години всичко било на ред ) Но аз четох в интернет, че била с много лошо качество и предизвиквала разни храносмилателни проблеми ..... (иначе моето котараче яде паучове на феликс и суха храна Хилс и Пюрина про план )..... Но ако наистина е добра храната се чудя дали да не му купя малко да видя как ще се чувства , тъй като той е и вътре и вън и му трябват повече калории....

# 228

Пожелавам всички болни котенца да се преборят и да бъдат живи, здравички и палави. Стискам палци и желая късмет и здраве от сърце! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 229
  • Между гори и планини
Няма ме, моля се да се пребори! В такъв случай да го оставиш на стационар е най-добрия избор.

Честита Баба Марта на всички котета и техните стопани! Бъдете живи и здрави!

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 09:04 от Доня Дафина Черешова

# 230
  • София
Честита Баба Марта!

Niama_me, дано бързо оздравее момчето!

# 231
Честита баба Марта на всички мъркащи любимци и на стопаните им!

# 232
Честита Баба Марта! Да сте здрави вие и котаците!
Вчера Кирето прави мартеничка за директорката на училището, в което е ученичка.
Днес каката ни я е занесла. Директорката ми прати снимка с нея, благодари Simple Smile.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 06:31 от Лятo

# 233
Честита Баба Марта, момичета! Да сте здрави вие и всички котачета! Стискаме палци и лапички на болничките, дано бързо да се оправят! 
Моята Маца е работна 😃

# 234
  • Между гори и планини
Няма ме, има ли новини за котето?
Слагам един пухчо,  който цял ден спи, нито храна, нито вода го вълнува.

# 235
Като чета за болни котенца ми става много мъчно.Бог да им помага на всички.Аз имах една Ахри,докато беше в къщи излезе на двора и след два часа синът ми я намери мъртва.Без следи от нищо.Погребахме я в задния двор.Още ми е мъчно за нея,,,,беше малка.Сега имам две,,много ги обичам.Като деца са ми.Дано оздравяват всички сладурчета и да ни радват.Знам ,че всички са важни за нас
 Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 236
Честита Баба Марта!

Хей, имам същата мартеница Simple Smile от зората на авторските мсртенички!

Niama_me, дано бързо оздравее момчето!

# 237
Дано се оправи котанчо.
И ние сме закъснели вече 5 месеца, с 2 рата ваксинация.
ей така тази сутрин - по цяла нощ го пазя, да не го сритам. Спи в краката ми, но в края на леглото само върху чаршафа , не понася да го завивам или да лежи върху завивката Wink

тук просяка , се е курдисал на табуретката, ние с ММ десертираме, а той ни спами

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 18:48 от pinko

# 238
Последната снимка е един път! Страхотна, много ми хареса всичко от муцун на котарака до просекото и десертЯ 🥂  айде наздраве  Simple Smile  и цун по муцун

# 239
Закуска?
Отвориха ли ресторантите?

Общи условия

Активация на акаунт