Любители на Котки - Тема 156

• 31 890
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • на брега на морето
Опитах се да ги убедя да го взема четвъртък вечер или поне в петък сутринта, разбрахме се като го оставям да го обсъдим отново.
В нашата клиника практиката след кастрация е 24 часово наблюдение. Те толкова и ги наблюдават де, дежурният доктор сигурно дреме някъде. Аз прибрах Рафаела доста преди да изтекат 24-те часа; обадих се по телефона, казаха да идвам и се метнах в първото такси.

# 661
Танче, сигурно е така, откачалки и там много...
Още със записването на час казах, че си взимам Ушатия веднага, искаха няколко часа да стои там, за да го наблюдават, вечерта си го взех, щях да пукна ако беше преспал в клиниката, все едно детето си оставям, нямаше да ми е спокойно.

# 662
  • София
Още със записването на час казах, че си взимам Ушатия веднага, искаха няколко часа да стои там, за да го наблюдават, вечерта си го взех, щях да пукна ако беше преспал в клиниката, все едно детето си оставям, нямаше да ми е спокойно.
Да постои няколко часа е съвсем разумно. Навремето Мацо и Мъро ги взех още спящи и никак не беше приятно да ги гледам в този вид. Но да нощуват там ми е безсмислено. Някои клиники дори нямат дежурен, който да остава. И ние взехме Наско вечерта преди да затворят клиниката.  Aila , настоявай и ще ти го дадат! Wink Стига да искаш, разбира се!

# 663
Е, много е до другия ден да стои. Особено за мъжки котарак. Те са с доста по-кратка операция и ниска доза на упойката. След 6 часа са си горе-долу в прилично състояние. Иванчо беше обикалял клиниката и почнал да се гали във ветеринарката.

# 664
Шони в клиниката за кастрация и изследвания 2 часа..аз отвън в колата си изгризах ноктите от притеснение

# 665
Пинко, и аз така бях, докато не звъннаха да кажат, че всичко е наред.

# 666
  • Стара Загора
Чумито като я кастрираха я взех на следващия ден по мое настояване. Малката я взех на същия ден и беше ужас. Аз предпочитам в клиниката да ги оставя отколкото да ги пусна в джунглата у дома.

Мис таен агент

# 667
Прекрасна е!
А в какво състояние беше....
Жива и здрава да си. Hug

# 668
  • Между гори и планини
Прекрасна е!
А в какво състояние беше....
Жива и здрава да си. Hug
Нали? Какви чудеса прави любовта! Котчица (за мен си остана с това име) е неузнаваема и родено с късмет❣

# 669
Абсолютно, всички се притеснявахме за нея.
Пак Уши. Joy

# 670
Уши е като дакел на последната снимка.

# 671
Барби, дано Котчица по-бързо да се възстанови и да не създава повече проблеми. Но е безумно красива със странната окраска. Ако не знаех историята ѝ, щях да реша, че е от някаква екзотична, неизвестна у нас порода.
Мъри стиска четири лапички бързо да забрави за операцията.

# 672
Ех какви красавци!
Нашата Чери беше с такива шарки като Котчицата:) розовосивобяла Heart

# 673
Моите двете, всяко с неговите си номера.
Определено е по-забавно с 2 котки.
Не можеш да разбереш кой е строшил чаша например, прикриват се едно друго....Satisfied

И една страница от FB:
https://www.facebook.com/Handmade-Orange-cats-100753565335660
Тя е адвокат, той е зооинженер, правят готини хенд-мейд неща и помагат на котета.

# 674

10 месеца разлика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт