Любители на Котки - Тема 156

• 31 569
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Привет, момичета, не получавам известия и се чудя защо, а то имало нова тема.  Simple Smile
Някой беше писал да кача видео на котето как ползва стълбичката си. Извинявам се, че се забавих.

https://youtu.be/prpmv_5NNoI

❤❤❤

А някой беше писал, че не му се струва хубаво това, което са направили съседите ми. Срещу нас има голям парк, котето от години се разхожда и прибира, горе на перваза има мекичко, на което лежи, а вратата винаги е отворена за него.
Мисля че веднъж свикнало така няма как да го затворят..

# 196
  • на брега на морето
Как присветна с фаровете Laughing

# 197
  • Между гори и планини
Тая стълба е покана за крадците.  Как не ги е страх?

# 198
Тая стълба е покана за крадците.  Как не ги е страх?
Хахаха това е стълбичка за котка, супер малка е, кой би се качил по нея, веднага ще се счупи 😂  от години е така, дори я боядисаха в цвета на блока

# 199
А, то, ако някой реши, няма какво да го спре.
Аз вече осъзнавам, че любовта се поражда от грижата. Говорех, че не обичам Зак, ама сега разбирам, че не е така. Не знам дали си внушавам, но мисля, че петното се оправя. Аз го къпя в сребърна вода, направо.

# 200
  • Варна
Една смешка искам да ви разкажа: на входа на местния Лидл винаги стои един голям рижав котарак, който всички познаваме, черпим и галим понякога.
Една съседка иска да го краде и да го прави домашен. Съветвам я да не опитва защото ще отнесе някой тупаник или скандал, той си ни е лидълския Кот и му се радваме там. Ама тя още му се точи де 😂

# 201
# 202
Данък и от нас. Новото ни местообитание. Не може да има нещо оставено там, защото получава един котешки шут и е на земята.

Скрит текст:

Какво му стана на Чочо не знам, но пишка в тоалетната си, а ходи да ака в банята. От къде му дойде на ум! Иначе ползва една и съща плочка.

# 203
  • София
И Барни е така. Аз не се оплаквам, защото е доста по-екологично и по-хигиенно. Ние веднага почистваме след него, пръскаме с препарат пода и после и следа не остава от съкровищата.  Започна някъде в края на лятото на 2019 да го прави, малко преди да навърши годинка.

Освен това установихме, че за голяма работа стиска да се приберем вкъщи, да не е сам, че да му е гарантирано моменталното почистване.

# 204
Закчето ползваше ваната и изобщо не ми беше ок, постоянно да я мия основно. Вече спря, беше протест. Сега оак си отваря врата, седи по цяла нощ в банята, но всичко е чисто и тоалетната хартия е непокътната

# 205
Така се радвам на Чочи. Hug
Боже, каква мишка беше..

# 206
Скрит текст:
И Барни е така. Аз не се оплаквам, защото е доста по-екологично и по-хигиенно. Ние веднага почистваме след него, пръскаме с препарат пода и после и следа не остава от съкровищата.  Започна някъде в края на лятото на 2019 да го прави, малко преди да навърши годинка.

Освен това установихме, че за голяма работа стиска да се приберем вкъщи, да не е сам, че да му е гарантирано моменталното почистване.
И Чочо стиска, но всички разбираме за какво става дума. Ако врата е затворена имам чувството, че някой път ще я откърти. От къде толкова сила! А плочката сигурно ще бъде изтрита.Joy

Ивекс, не съм го теглила, но започна да тежи и много нежно и елегнтно се качва /с отскок/ навсякъде. Поне вече не дере и не хапе. Абе расте момчето ми, нищо че ми е злоядко.

# 207
Беше ми заръча а рекламна снимка на Ямаха с Шошово участие Simple Smile[/img]

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 14:16 от MarietaYo

# 208
Мисля, че котенцето ми няма да оцелее...
Не спирам да плача от вчера и просто няма какво още да направя, дайте ми съвети... на 8 месеца е момченце. Не е ваксиниран, това е миже би най-голямата ми вина...
През деня е понякога по двора, следобед и вечер си е вкъщи. А до 4 месечна възраст беше само в къщи.
Стана отпуснат и спря да се храни в петък следобед. Понеже предния ден изяде страшно много и паучове и пръчици, реших че просто е преял. Вечерта забелязах че само лежи и не се почиства. Сутринта го заведох в по-голям град на ветеринар, тъй като съм от провинцията и тук има няколко на които не им се носи добра слава. Приеха го в клиниката, прегледаха очи, уста, венци, дишане, установиха Темпвратура 40 градуса. Казаха че е по всяка вероятност калцивироза. Понеже знам че едната от ваксините е за тази болест, се разплаках, че аз съм виновна че не съм сложила ваксина, лекаря каза че точно тази ваксина не била никак надеждна и дори само в къщи гледано коте отново миже да се зарази от прай от обувките... Иначе се предавала от коте на коте. Каза че съм го завела съвсем в началото и все още клиниката не е разгърната..Постави му инжекционно антибиотик, както и лекарство за температура. Даде ми антибиотик за 8 дни. Вчера след като спадна Т, той живна и дори малко си поигра с една мартеничка...Хапна оскъдно количество храна но все оак яде. Акал е и е пишкал, но не пие вода. Ддох му малко със спринцовка. Тази сутрин е още по-отпуснат...повърна веднъж и изобщо не яде. Има отново Т. Дадоха ми от клиниката дозирано лекарство което му дадох след като повърна, дадох и антибиотика, и отново малко вода. Лежи, не е повръщал повече, но не яде . Какво ли не предлагах , пауч, консерва, гранули, пръчици, мляко с хляб дори накиснах...нищо... Обадих се отново в клиниката, днес не работели, но при нужда казаха че ако започне да повръща да го занеса да включат система и да го оставя там. Иначе казаха само го наблюдаваш , защото можело до 3-4 без храна. Как само да го наблюдавам...аз ще се побъркам ..само го гушкам и плача. Сега съм го оставила защото иска да килима на земята да лежи...не го закачам...Казаха ми след няколко часа да дам 1/4 бусколизин, защото действал тонизиращо на хранисмилателната система.
Само да гледам така ли....Днес сме в къщи, но утре детето е само ..Аз следобяд ще се освободя но до обяд ако нещо стане...
Sad

# 209
  • Между гори и планини
Оооох 😢 Дано подействат лекарствата и де оправи.  Щом си го хванала рано... Освен да стискам палци с друго не мога да помогна. Дръж ни в течение!

Общи условия

Активация на акаунт