Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 59 000
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Ели,мисля те и теб!
Лежи си и мисли само хубави неща!

# 436
# 437
  • София
Здравейте, момичета.

Жива съм, нямам подобрение, започнах малко да кашлям, сама си осещам
хриповете, като вдишвам по-силно имам направо пареща болка. Днес ми е 5 ден антибиотик,
не знам какво и как. Консултацията с докторката - ще ти сменя антибиотик и още не ми писа,

Въе втирник на 31 ми свършват  14 дена карантина, тогава ще направя още веднъж
снимка на белия дроб и ако мога да взема поне още една седмица болничен, че нямам сила да ходя.

Та това е.

# 438
  • при късмета
Привет! Нямах време днес дори кафе да сложа
Писе, дано най-после ти уцелят лечението и подобрението да е трайно Hug Мъжа ти как е?
Люска, дръж се, не е приятно но поне не се влошаваш и ще го изкараш вкъщи. Всички казват, че след 5-7 дни е сериозно влошаване, ако има такова, а ти прескочи това време. Аз го приемам за добра новина. Ще ти удължат болничния, хич не го мисли. Почивай и си пести силите, възстановяването после и то е дългичко Hug
Хубав уикенд на всички! Аз смятам да го почвам от сега, сипвам си едно вино, нарязала съм  сирене, само сладко трябва да сложа

# 439
Добра вечер!
Люси антибиотик по принцип се пие 5-7 дни, ама той помага с/у бактерии. Стисни още малко зъби и това ще мине Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
Писе как си днес?
Аз нямам никакви странични ефекти от ваксината, освен, че ми се припи рязко от ликьореното уиски....
Наздраве!
Да ви покажа последното ми "творение" от мъниста/има малко грешки и точно тях съм снимала Laughing/

Скрит текст:

# 440
Люси,стой си у вас,търси билки и мн течности.
Аз се оказах със забавено лечение и...нямам подобрение,за което ме яд.Днес е 16 ден,ами нали за това влязох,ако ще се лекувам сама.Та съм леко бясна,но няма да се дам.После ще се долекуване от конските дози лекарства.

# 441
Писе не се ядосвай Kissing Heart Никакво даване! Мисли позитивно! Подобрението е при теб - вирусът си е отишъл, сега трябва да възстановиш пораженията. С малки крачки и с голяма надежда ще победиш Gift Heart

# 442
Добро утро! Кафето от мен, допивам моето и отивам да релаксирам в градината.
Мисля ви Pisenceto и luss
Мъжът ми почива само днес и смятаме да наваксаме с задачите през седмицата няма как да отида. Още месец да се стопли и смятам от петък да съм там. Вече имам къде да оставам, само трябва читав и тернет - кабелен да пуснем,  че мобилния на моменти ми го заглушават...

# 443
Добро утро и от мен.
Лейди, имам подобно яйце. Но през дупката на мънистото е мушната топлийка, а под мънистото има лъскава пайета. После ще покажа. Справила си се чудесно, не търси грешки, а му се радвай.
На всички болни пожелавам бързо лечение и вяра.

# 444
Добро утро и от мен!

Тук Баба Марта вчера изпрати слънце, после валя суграшица Laughing Снощи е валял дъжд, сега е напекло и мирише на пролет.
Джейми бягай от града Kissing Heart
Мария това ми е първото яйце, с най-елементарната плетка с мъниста. Понеже не бях сигурна, че ще се справя си купих от най-евтините мъниста - нито по цвят, нито по форма са еднакви Laughing и се получават несъответствия. Иначе цялото упражнение го направих, защото много ми хареса тази чанта и имам идея да си направя подобна, но малко по-голяма и с черни мъниста
Скрит текст:

Люси, Писе, Ели как сте?Kissing Heart

# 445
Ето го яйцето, но е почнало да се разпада, че е на няколко години. А щерката има подобна чанта, но мънистата са шити, а не лепени.

# 446
Мария страхотно е яйцето! За чантата - мънистата се шият в/у плат, защото ще са 4 различни големини. Плетох козметична чантичка с мъниста/мънистата се изплитат/, но днес ще я завърша/надявам се/ и ще я покажа.
При плетенето могат да се ползват 2 р-ра. Когато се играе с различни р-ри е най добре с пришиване.

# 447
Леле, какви красиви неща показвате, момичета!

Като си бяхме в БГ, сестра ми си беше взела гоблен, ама с лепене на мъниста, а не бродиране. Много интересно ми се стори, ама аз с тези очи сега....
Днес е слънчево навън, ще излезем да се разходим около нас.

Люси и Писе, ще мине тази гад, макар и по-бавно, дръжте се! Не се отчайвайте, наистина е много коварен вирус.

Родителите ми вчера ги е ваксинирал лл с АЗ. Засега са добре, дано и така да остане!

# 448
Смърфи - Писе е майстор на тези гоблени! Ти до къде стигна с бродираните картички? Аз съм 48часа след поставяне на АЗ - никакви странични ефекти. Не е задължително да има реакция.

# 449
Смърфи - Писе е майстор на тези гоблени! Ти до къде стигна с бродираните картички? Аз съм 48часа след поставяне на АЗ - никакви странични ефекти. Не е задължително да има реакция.

А, до кривата круша съм. Joy Сега успях да се сдобия с конци, но като цяло виждам леко разфокусирано, май е от капките. Смятам другата седмица да опитам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт