💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 754
  • 857
  •   1
Отговори
# 750
Аз не знам защо когато човек е глупав му се дават определенията: колоритен, забавен, интересен. Не, Тина не е колоритна личност, а много тъпо девойче, което яде чесъна с обелките... Харесват ми като двойка, Тина изглежда добра душа, явно работи от малка и сега не им е лесно и работят много в Англия.  Нямам нищо против нея, но просто ме дразни, че другите участници я изкарват много забавна, а по-скоро, искат да остане по-дълго, защото прави циркове.
И кави толкова големи циркове направи?
Тия, дето са глупави, обикновено не го знаят това. Напротив, мислят се за много умни. Тя е простодушна и честна, и има чувство за самоирония. И не виждам да прави циркове. И двамата със Станимир правят впечатление на спокойни, уравновесени хора, които се обичат. Аз, примерно, в обкръжението на Яница, ще се развикам на петата минута,толкова е изнервяща. А пък за онези от Шумен, просто нямам думи. Такова поведение съм виждала само в селската кръчма. Ама веселяци били. Ми не, мерси. Хора от типа "ти мене уважаваш ли ме" не ми харесват. Ето тези правят циркове.

# 751
  • Sofia
Е, ако целта е сама да си го гледа, има и други по-неангажиращи варианти.
Иначе и ние си използваме имената, а стигнем ли до "съкровище неземно", значи някой сериозно е сгазил лука. 😂

# 752
Някой успя ли да се докопа до фб профилите на участниците?

# 753
Ми то тя ще си го гледа, никакъв проблем за него да си изживява Господството.
И само ние с моя ли си казваме на имена, че даже дългите?
Не,и ние сме така в по-голямата част от времето.Аз обичам целите имена,никога не съкращавам име Simple Smile Е,имаме си и друго,но не е лигаво.
И аз не помня имената на двойките и нищо не мога да коментирам така...Харесват ми много тези от Перник/египтянина и жена му/

# 754
Аз не знам защо когато човек е глупав му се дават определенията: колоритен, забавен, интересен. Не, Тина не е колоритна личност, а много тъпо девойче, което яде чесъна с обелките... Харесват ми като двойка, Тина изглежда добра душа, явно работи от малка и сега не им е лесно и работят много в Англия.  Нямам нищо против нея, но просто ме дразни, че другите участници я изкарват много забавна, а по-скоро, искат да остане по-дълго, защото прави циркове.
Едно е да си тъп и нагъл, съвсем друго да си глуповат и добродушен. Второто е симпатично, защото тя може да не е особено умна,но пък е усмихната и мила,някак по детски наивна. Пък  и няма претенции да е нещо уау ,което да дразни околните и комуникацията с нея явно е лесна и забавна

# 755
И на мен Тина ми сладко добродушна. Малко се глези като говори, ама не ме дразни.
Ние с Мм си викаме бубче, ама като сме си вкъщи. Иначе навън с малките имена. Така че това за мен е нормално - това е част от интимността между двойките.

# 756
И аз предпочитам край мен да мяука Тина, отколкото да се зверят Яница и Здравка.

# 757
  • София
[quote/]
Едно е да си тъп и нагъл, съвсем друго да си глуповат и добродушен.
[/quote]
След като изгледах клипчетата от тиктока на Дани/Дени, мисля, че те са именно от първия тип.

# 758
Любопитно ми е дали ще.се задържат дълго в живота Иван-Асен и Милена, но едва ли. Брат ми като беше на 26г. заживя с жена на 43. Той един красавец -висок, снажен, синеок, не че ми е брат , но определено беше отличаващ се хубав мъж, та всички страшни се чудеха. След 1-2 г. на нея й се роди внуче и беше голям майтап, че брат ми на няма и 30 г. Стана дядо Simple Smile. В крайна сметка поживяха няколко години заедно, опитаха за бебе инвитро, не се получи и се разделиха.  Но наближи ли жената 50, нещата доста се променят. Разликата тогава между мъж на 35, в разцвета на силите си и жена в менопауза  става почти непреодолима. Колкото и да опитват да избягат от клишето през призмата на това , че в любовта няма правила, със законите на природата трудно може да се бори човек.

# 759
Аз също не припадам по Стефания. Хубаво момиче е, определено, но чак пък “уау” красавица, според мен не е.
еее, красавица е,  безсиликонова, плюс това и умна, и мултитаскинг знае.

# 760
  • Перник
Точно това щях да кажа и аз, че сега тя може да е в началото на 40-те, а той в края на 20-те, но когато тя чукне 50, а той е на около 35 (ако случайно стигнат до там) нещата съвсем няма да са така розови, "любов". Не разбирам подобни връзки, винаги гледам далеч напред в бъдещето и не искам да си представям просто. Все още не разбирам как певицата Десислава си хвана младеж с няколко години по-голям от сина й, че и дете му роди. За мене тия връзки са временна спирка за по-младия и са обречени...

# 761
Всяка жена, харесана от по-млад мъж има самочувствието на по-млада отколкото всъщност е. В случая на вид даже по-голяма отколкото е изглежда, ама тя не го вярва сигурно.
Колежка забърса 8 години по-млад от нея и разцъфна! Мини поли, високи токове, гримче. Докато... не дойде ден да се пенсионира 😁

# 762
Ралица ми е като госпожа Букет. От гара Левски отишли в Манхайм и вече е господарката на дома. Придаване на важност и голямо самочувствие, неясно на какво основание.
имат основания, завършила е магистратурата  в Германия, което не е лесно, ако не знаеш немски. Като прибавим и уменията да се справиш от нулата в чужда страна, имат покритие. Все пак 7 години в Германия, не е малък срок. Преминали са през много трудности.
И е единствената от дамите с прическа (имам предвид подстрижка средна дължина)!
Всички останали са разпуснали едни дълги коси, в национален бг стил. Добре, че поне на някои косите все пак са пипани от фризьор, но има и такива, които само ластиче са виждали.

# 763
[quote/]
Едно е да си тъп и нагъл, съвсем друго да си глуповат и добродушен.
След като изгледах клипчетата от тиктока на Дани/Дени, мисля, че те са именно от първия тип.
[/quote]
Може ли тиктока им, че не ги намирам.

# 764
  • Sunshine state
Ралица ми е като госпожа Букет. От гара Левски отишли в Манхайм и вече е господарката на дома. Придаване на важност и голямо самочувствие, неясно на какво основание.
имат основания, завършила е магистратурата  в Германия, което не е лесно, ако не знаеш немски. Като прибавим и уменията да се справиш от нулата в чужда страна, имат покритие. Все пак 7 години в Германия, не е малък срок. Преминали са през много трудности.
И е единствената от дамите с прическа (имам предвид подстрижка средна дължина)!
Всички останали са разпуснали едни дълги коси, в национален бг стил. Добре, че поне на някои косите все пак са пипани от фризьор, но има и такива, които само ластиче са виждали.
Извинявай, но на теб наистина ли ти харесва гъбоподобната прическа на Ралица? 😳
Иван-Асен и на мен не ми харесва, голям сухар е и вади психопатски поглед..

Общи условия

Активация на акаунт