А ако таткото спи в друга стая?

• 7 539
  • 125
  •   1
Отговори
# 45
За целувките, аз стискам и целувам дъщерите ми. Може би давам в излишък това, което не съм получавала. Незнам колко е правилно. На мен щеше да ми е все тая на чесън ли мирише или на цигари. Достатъчно би било желанието, а го нямаше.

# 46
За целувките, аз стискам и целувам дъщерите ми. Може би давам в излишък това, което не съм получавала. Незнам колко е правилно. На мен щеше да ми е все тая на чесън ли мирише или на цигари. Достатъчно би било желанието, а го нямаше.
Всяка крайност е извън нормата. По устата пък на мен лично ми е супер извратено. Но майка ми много държеше да я обичам, най-много нея, разбира се. Когато порастнах, тя така и не съумя да го проумее и да ми позволи да имам право на самостоятелност и живот извън нея. Много трудно се освободих от майчината всепоглъщаща, задушаваща и егоистична любов.

# 47
Патология винаги има, но не бих се определила като анаконда 😅

Истината е, че 3годишното ми дете грее, когато го целувам и гушкам. Е, сигурно на 7 или 8 вече няма да е така, но и аз не бих напирала. По-скоро ще си родя второ хахаах.

Мисля, че при моите родители проблем са били соц-правилата за отглеждане на добри роботи. И все пак не им се сърдя, имат и много плюсове.

Но да не се отплесваме от темата - на въпроса на авторката бих казала, че не - спането отделно няма да развали брака, ако двойката е първо съгласна с този начин на спане (тоест и двамата) и второ намират начини за близост в свободното си време, което да компенсира.

# 48
Ние сме двойка, но аз емоционално и физически сега мога да съм максимум майка, не и съпруга. Като минат 2-3 месеца от операцията- тогава.
Отношенията в двойката не се изчерпват само със секса. На мен ми е приятно усещането, че е до мен, нощем ако се събудим за нещо си говорим, смеем се и т.н.
Решението кога да правим секс след раждането беше изцяло в моите ръце, разбира се след контролния преглед и след като бях готова психически.
Ако един мъж няма адекватно поведение, спането в друга стая няма да помогне.

# 49
Хърка и ми пречи да спя също така, макар че навлизаме в друга тема. Обичам да се гушкаме пред телевизора и да ядем пуканки, ама като заспи и включва дъскорезницата. Дойде ли време за сън, нямам против и да съм сама, стига да е тихооо. Детето и то хърка. Двамата сладко си хъркат в детската и всички да щастливи 😁 Коментарът, от който е изваден цитата ми имаше предвид съвсем друго.

Ние сме двойка, но аз емоционално и физически сега мога да съм максимум майка, не и съпруга. Като минат 2-3 месеца от операцията- тогава.
Отношенията в двойката не се изчерпват само със секса. На мен ми е приятно усещането, че е до мен, нощем ако се събудим за нещо си говорим, смеем се и т.н.
Решението кога да правим секс след раждането беше изцяло в моите ръце, разбира се след контролния преглед и след като бях готова психически.
Ако един мъж няма адекватно поведение, спането в друга стая няма да помогне.

# 50
Коментарът ми е по принцип за секса.

Щом се чувствате добре, не е нужно да се сравнявате с другите, нито да търсите оправдания. Не всички мъже хъркат, не всички жени скачат при най-малкия звук, не всички мъже натискат жените си за секс преди да се възстановят и т.н.
Хората са различни, спете си, както на вас ви е удобно, спрям вашите навици и нужди Hands Plus1

# 51
Спането заедно през нощта е най-важното нещо за мен. И то няма нищо общо със секса.
Мъжът ми често казва, че споделеният сън е най-голямото доказателство на любовта. Казва, че е спал с много жени, но преспивал само при тези, в които наистина е бил влюбен.

# 52
Аз не търся за себе си успокоение в случая. Честно казано, последно време влизам повече тук, защото съм затворена вкъщи и е добре да се комуникира с хора, макар и във форум. Просто отворих тема за дискусия и, разбира се, имам си предпочитания и разбирания.

Но, да, така и така се заговори за секс... Доста често познати жени са ми споделяли, че не са били готови физически и емоционално, ама “трябвало, че да не хукне по чуждо”. По време на бремеността ми се случи даже (след като като лежах за задържане) да ми дадат мъж и отделно от него жена един и същ съвет: “Ако не може секс, мисли как иначе да го задоволяваш, че той няма да изтрае 5-6 м хич без”. Като цяло имам бая обширни наблюдения, че все още в народопсихологията ни е заседнало, че мъжа трябва да се пази от шум, бебета и да бъде нахранен и... айде да не казвам нецензурни неща. Та, ако тук има модерни жени, супер, но не подценявайте бройката на другите. Ако някоя жена тя иска нещо- ок, но има доста притиснати.

По основния въпрос и това, че майката може да спи, когато бебето спи: никой не може да ме убеди, че му е супер кеф да не спи всяка нощ, ако бебето реве нощем. За мен бащата може и да ходи на работа, но ако и вашето бебе днес е ревало цял ден като моето, аз на работа щях да си почина реално. Към 17:30 се чувствах като сгазена. А нощес ще спи, нищо че е с баща си. И той си признава, че гледането на бебе като нашето е бая сериозен труд и че предпочита да го храни в 3:00 и в 6:00 вместо да му реве от 8:00 до 19:00 без прекъсване. Та, това е моят вариант. Просто си говорим. Ако имате идеи защо нощем спи спокойно между 23:00 и 8:00, а после се дере цял ден, моля споделете (даваме пробиотици, люлеем, гушкаме, преобуваме, сменяме стаите, изнасяме на терасата на въздух, топли компреси на коремчето, масажче, топла вана, т.н. стандартни методи).

Спането заедно през нощта е най-важното нещо за мен. И то няма нищо общо със секса.
Мъжът ми често казва, че споделеният сън е най-голямото доказателство на любовта. Казва, че е спал с много жени, но преспивал само при тези, в които наистина е бил влюбен.

Абееее... за мен като си правил секс с някого, ако станеш, обуеш си гащите и се изнесеш, си е чиста проба ниско възпитание. Ако си кавалер, си кавалер към всички. А на сън не знам каква любов ви лъха, мен лично никаква 😁 Обичам да ме гали по гърба, докато заспя. Проблемът е, че ме гали 2 минути и захърква преди мен.

# 53
...............Ако нещо може да доведе до раздяла или скандали е ако мъжът ми ме налазваше още от сега, както правят мъжете на приятелки. “Ти няма да спиш отделно, ти си ми жена”... и така една позната 2 седмици след раждане я беше накарал да правят нещо и после проблеми...

Не разбирам единствено жени, които ходят по семинари тип Кобилкина, където ги психират как ако не задоволяват мъжа си редовно, той ще хукне. Ай сиктир- никой не е умрял без секс няколко месеца, но без сън може да умреш, ако разсъждаваме.

Това първото са някакви измислени хора. От хилядолетия във всички култури родилката 40 дена се води лехуса, нечиста и т.н. Даже и първобитните племена в Африка и Амазония го знаят и спазват.

Ролята на съпругата само със секс ли я свързвате? Много странно....
Ако моя мъж беше решил да спи отделно от мен изобщо, ама хич, нямаше да го смятам да нещо хубаво, но хората са различни.
Вие защо след като сте напълно уверена в правотата си, пускате теми......

# 54
Оо да, има много изостанали мъже. Няма да забравя една бременна колежка, дето й бяха забранили секс, заради бебето. Мъжа й я накарал да го правят да не казвам къде, и то не с пълното съгласие на жената. Много ми стана жал тогава и после много внимавах какъв мъж си избирам.

# 55
Такива мъже за мен са абсолютни жалки егоисти, които не просто не уважават жената до себе си, а не мислят и за детето си..
Аз трябваше да се пазя и да лежа за задържане и още от 6тия месец ми беше забранен секса, ММ никога не ме е притискал, дори и след раждането подновихме секса, когато аз бях готова и се чувствах ок.

# 56
Авторке,
Аз не разбрах ти за кого се тревожиш повече, че не спиш: с мъжът си или до бебето си ?

# 57
Честно казано нищо не ме тревожи, екстра сме си. Говорим си и изникват някакви нови теми покрай пуснатата.

Авторке,
Аз не разбрах ти за кого се тревожиш повече, че не спиш: с мъжът си или до бебето си ?

# 58
Честно казано нищо не ме тревожи, екстра сме си. Говорим си и изникват някакви нови теми покрай пуснатата.
Разбира се !
Никой за нищо не бива да се тревожи !
Животът е прекрасен 😁

# 59
Всеки един от примерите не е изолиран. Това поведение е част от характера - на жената, на мъжа и способностите им да намерят адекватно решение.
И не е само бебето, същите проблеми се появяват и когато се появи някоя друга сериозна отговорност. Затова човек трябва да си отваря очите преди бебето. Не че винаги може да се усети, но като цяло да.

Общи условия

Активация на акаунт