Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 007
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Можете ли да ме посъветвате как да постигна бежово рус цвят с бои Oway? Досега не съм ги ползвала, правила съм се с Compagnia del colore 8.21 и 8.01 (поотделно) и с оксидант 6. Сега съм спряла вниманието си на Oway 8.31 (бежово), но искам да смеся и с друг цвят, за да не стане оранжево. Според вас с кой номер е подходящо да се комбинира? Правя само корен и надолу разнасям за 10 мин, като преди това намокрям косата. Имам и кичури. Това е актуалният ми цвят:

# 121
Привет! В клуба съм на блондинките  след белеаж. Косата ми стана ужасна. Какво мислите за протеиновата терапия на Аphogee в 2 стъпки? Иначе имам доста професионални продукти от Рибката - на Маракеш, Макадамия, Лакме, предимно за краища.

# 122
И аз искам белеаж да си направя и още се чудя, да не ми изгори косата. Твоята Alisa16 обезцветиха ли я първо или от самата боя стана така?

# 123
Обезцветиха, после директен пигмент.

# 124
  • Варна
Alisa16 хард е доста двустъпковия Аphogee. Аз лично не бих рискувала с него на прясно блондирана коса. За да го понесе косъма има нужда да се хидратира и подхрани дълбоко предварително и чак тогава хард протеина.

За съжаление двуминутния реконструктор на марката го няма отдавна. Той е идеален за случая. Преуош балсама на Терапист също. Можеш да ви вземеш една две дози Колорплекс и да направиш две терапии/по една на седмица/. Това ще закрепи доста положението.

# 125
Благодаря! Минаха 2 седмици от обезцветяването. Днес си направих протеина, а попитах, защото в момента на леко влажна коса не мога да усетя ефект, а се чудя дали да си взема по- голяма опаковка. Колор плекса само балсамчето ли да сложа? Имам в момента.

# 126
  • София
Вземи си Олаплекс 1+2, терапии с него ми оправиха косата при обезцветяване от боядисвано с години 5-6 на 10.

Преди години правих терапии Афоджи, не помня да бяха нещо уау....

# 127
Привет! В клуба съм на блондинките  след белеаж. Косата ми стана ужасна. Какво мислите за протеиновата терапия на Аphogee в 2 стъпки? Иначе имам доста професионални продукти от Рибката - на Маракеш, Макадамия, Лакме, предимно за краища.
Аз ползвам и двете на  Aphogee. 2 минутния рекоструктор вижте дали го има в e bay. А протеина го ползвам миже би веднъж месечно, около седмица преди боядисване. Доволна съм много, косата ми не е блондирана, а изсветлена с боя. Може би вече четири месеца го ползвам редовно, определено се усеща разлика в мекотата на косата при къпане, а и на вид след него е съвсем различна. Но, предполагам трябва постоянство. Не ми идва тежък, косата има голям блясък и гладкост след него, стои лъскава и уплътнена.

# 128
  • София
Направи и преди протеина едно дълбоко подхранване.Новата серия на Керастаз за блондинки е много добра за руси изтормозени коси.Продукти за крайчета само няма да ти свършат работа.Вземи ако можеш професионални продукти.Маската на Макадамия също е добра.От 20 години ползвам само проф.козметика за коса висок глас и среден,но никога от дрогериите.Също така никога не ползвам само една серия,имам много пълни линии но никога не ги ползвам заедно,правя си комбинации и това ме спасява.Нон стоп руса и преси,сешоари....

# 129
Alisa16 хард е доста двустъпковия Аphogee. Аз лично не бих рискувала с него на прясно блондирана коса. За да го понесе косъма има нужда да се хидратира и подхрани дълбоко предварително и чак тогава хард протеина.

За съжаление двуминутния реконструктор на марката го няма отдавна. Той е идеален за случая. Преуош балсама на Терапист също. Можеш да ви вземеш една две дози Колорплекс и да направиш две терапии/по една на седмица/. Това ще закрепи доста положението.
Аз живея в Белгия и тук в африканските козметични магазини е пълно с 2минутния реконструктор на Афоджи.  Учудвам се,че го няма в България.

# 130
  • София
Питане към боядисващите се с Oway, за студен светъл(колкото стане Simple Smile) съм добавила в количката най-светлото студено 11.17, бустер 0.0 супер изсветляващ и бустер 90.11 Интензивно пепелно супер бяло русо. Това ми е достатъчно за студен цвят, коректор не ми трябва, нали?

И се чудя новото олио за блондинки на керастаз ли да взема или серума за цъфтящи крайчета на Oway.

# 131
  • Варна
Добави и 40-ка оксидант. 90.11 го ползвам редовно 00 и 11.17 не съм макар,че ги имам. Не искам да те отчайвам,но студено русо без коректор не мисля,че ще се получи.
Олиата и двете са хубави,но Керастаз си мирише на Керастаз Grinning. Сори ама финиш миришещ на чубрица не е моето каквото и действие да има. Фен съм на Oway знаеш,но има и по-добри финиши от прехвалените капки.

# 132
Момичета, четох в някоя от темите за тониране с 11.17 и 2,9% оксидант (Oway) и мисля да пробвам, но колко време да стоя? И този нисък процент оксидант дали няма да ми потъмни русото, корена е тъмен 6.1 и се чудя там да цапам ли?

# 133
  • София
Добави и 40-ка оксидант. 90.11 го ползвам редовно 00 и 11.17 не съм макар,че ги имам. Не искам да те отчайвам,но студено русо без коректор не мисля,че ще се получи.
Олиата и двете са хубави,но Керастаз си мирише на Керастаз Grinning. Сори ама финиш миришещ на чубрица не е моето каквото и действие да има. Фен съм на Oway знаеш,но има и по-добри финиши от прехвалените капки.

И трите съм ги добавила с 40 оксидант, като мислех леко да го разредя, на първо боядисване, ако не изсветли достатъчно тогава ще действам с чист. Каква е разликата между коректор и бустер?

Не знаех за аромата на Oway, добре че каза.

Добавих 2 бои, 2 коректора и 2 бустера, но сайта нещо се срина, не мога да пусна поръчка.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 23:42 от nad_tab

# 134
  • Варна
Не го разреждай! Олаплекс ще ти свали малко от силата и ще омекоти действието тъй,че спокойно. Правя си какви ли не експерименти -Олаплекс е бетонна защита. Разликата между коректор и брустер не я знам. Анелия пишеше по едно време за директни пигменти е тях съм навита да пробвам ама цената им е кошмарна само за едната проба Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт