Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 045
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте.Извинявам се за нахлуването в темата.Чета ви отдавна,тоест от три години,откакто съм блондинка. Цял живот съм била тъмнокоса.Но сега при 90 % бяла коса,реших да премина към по-щадяща поддръжка.Писна ми на 2 седмици да се боядисвам.В момента съм решила да си оставя косата естествена.Ще стане ли да поддържам само с лилави шампоани,все още съм на проба-грешка.Личат лилавите нюанси,ха-ха. Веднъж пробвах и я боядисах в сиво,но много бързо падна цвета.Дайте идеи какво да я правя.Четох за много продукти за сива коса и съвсем се обърках.

Аз въобще не съм доволна от този тип шампоани, маски и оцветители. Косата по дължините става лилава, защото е блондирана до бяло русо, а корена, който трябва да се матира сякаш става по рижав. Не знам при вас как ще е. При мен не се получава.
Много зависи от марката.Лилав на Керастаз никога не ми е правила лилава косата,а имам бели кичури.Матира и става страхотен цвят.Много е баласиран.Маската по същият начин.Нищо от проф.козметика не ми е докарвало кофти отенък,това обикновенно става с евтините по дрогерийте.

# 166
  • Пловдив

Много зависи от марката.Лилав на Керастаз никога не ми е правила лилава косата,а имам бели кичури.Матира и става страхотен цвят.Много е баласиран.Маската по същият начин.Нищо от проф.козметика не ми е докарвало кофти отенък,това обикновенно става с евтините по дрогерийте.
Ами аз съм ползвала на Фанола лилавия. Не мисля, че е евтин, тип дрогериен!!

# 167
  • Варна
Фанола не е Керастаз! Би следвало да сте наясно каква е разликата в различните класове козметика. Да Фанола може да е хубава марка-не споря,но не е Керастаз!. 

pepina1965 няма да стане само с шампоани. Прекалено много бяло имате по дължините. Косъмът без пигмент реагира по съвсем различен начин от останалия на тониращите продукти. Аз също имам доста бяла коса,но не и по дължините.
Една елементарна обливка с 8-ца с нисък оксидант ще вкара пигмент в бялото и ще поизравни цвета,а от там нататък ваша воля.....

# 168

Имате ли мнение за тази марка боя, русата може би 10-5? Искам професионална, обаче в момента не ми се занимава и най-лесното ми е да отида до лили магазин.
Искам да я използвам върху изрусена вече коса и да не стане някаква рижава-оранжева 😂 и няма да е върху цялата коса, в смис без корените, ами балеаж.

# 169
  • София
Момичета, искам да похваля Malibu C, гледах го в този клип, пристигна януари и чак днес го пробвах, уникално чист, рус цвят, мека и блестяща коса.

Аз си купих кутийка от 12бр, няма да го използвам всяка седмица, но мисля, че на 2-3 седмици ще е ок.
https://www.ebay.co.uk/itm/Malibu-C-Blondes-Wellness-Hair-Remedy … 60353.m2749.l2649

# 170
  • Испания
Благодаря ви момичета.Ще видя на какво ще се спра,все още чета и умувам.Използвам това време да я подсиля с маски.

# 171
  • София
Момичета, искам да похваля Malibu C, гледах го в този клип, пристигна януари и чак днес го пробвах, уникално чист, рус цвят, мека и блестяща коса.

Аз си купих кутийка от 12бр, няма да го използвам всяка седмица, но мисля, че на 2-3 седмици ще е ок.
https://www.ebay.co.uk/itm/Malibu-C-Blondes-Wellness-Hair-Remedy … 60353.m2749.l2649

Така ли? Аз го бях ползвала и останах жълта. Ще му дам пак шанс.
Ама махането на пигмента за което тя обяснява няма ли да е лошо за крехки дължини?

# 172
Какво мислите за лилавата серия на Елсев?

# 173
  • София

Така ли? Аз го бях ползвала и останах жълта. Ще му дам пак шанс.
Ама махането на пигмента за което тя обяснява няма ли да е лошо за крехки дължини?

Аз не понасям жълто, в момента съм по-скоро перлена. Не знам за дължините, моите са супер от към блясък и пипане след него и Violet conditioner na Joico.

# 174
Какво мислите за лилавата серия на Елсев?

При мен косата потъмнява и добива меден оттенък от него.

# 175
Благодаря! Няма да го вземам тогава 🤣

# 176
  • София
Момичета, има добро намаление на Керастаз в Нотино, взех си този сет за 90лв.
https://www.notino.bg/kerastase/blond-absolu-podarchen-komplekt- … i-kosa-s-kichuri/

Кода е hair15

# 177
Дами здравейте, незнам дали съм на правилната тема но друга тема свързана с косата не намерих, така, че ще задам въпроса си тук.
Искам да променя цвета на косата си, в момента е тъмно кестеняв. Използвах къна преди време бордо( тъмно червено ) и бях доволна, не смея да си боядисвам косата, защото е много тънка и ме е страх да не я изгоря и изтощя допълнително. Отделно косата ми изобщо не расте, каквито и маски да правя ефекта е просто блясък или жизненост но без видим растеж. Ползвала съм всичко, освен серията на Био рехаб за която рекламата е страшно много и не знам дали си струва парите и да рискувам. Simple Smile Та, искам да си изсветля цвета на косата, за да мога да я боядисам друг цвят но без да я изгарям по някакъв начин защото не знам после как ще я възстановя. Има ли някакъв начин и дали ако си боядисам косата с светла къна, цвета ще е такъв какъвто очаквам или ще направя глупост за която ще съжалявам? Ако може също според снимката ми тук в профила на бг мама, да ми предложите цвят който би ми подхождал.
Благодаря предварително и бъдете здрави!

# 178
  • BG-DE
Със светла къна няма да стане нищо, най-добре при добър фризьор да се направи изсветляването, защото, доколкото знам, къносаните коси са по-сложен случай.

# 179
Със светла къна няма да стане нищо, най-добре при добър фризьор да се направи изсветляването, защото, доколкото знам, къносаните коси са по-сложен случай.
Здравейте, а дали изсветляването винаги изгаря и изсушава косата след като се направи?

Общи условия

Активация на акаунт