Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 095
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
  • UK
Здравейте, искам да попитам, червеникаво-русите коси (strawberry blonde) как се поддържат? Тонери за тях има ли, или направо се боядисваш по-често?

# 211
Здравейте, искам да попитам, червеникаво-русите коси (strawberry blonde) как се поддържат? Тонери за тях има ли, или направо се боядисваш по-често?

Страхотен цвят! Може ли да знам боята и номера?

# 212
И аз включвам към питането на Demon?
На крачка съм да се направя така с oway 9.43 мисля,че ще постигна този резултат, на моята коса ниво 10ка.
Преди години,когато се правих така, следях канала на girl get glamorous.

# 213
Здравейте, въпросът ми е много зле, но нямам избор 😀 На руси кичури съм, последно правени август. Не съм в БГ, а тук до средата на април е локдаун. Аз на първи тръгвам на работа и с тези израснали кичури съм като вещица. Искам да си направя сама с шапка. Можете ли да ми дадете идея какъв продукт да си взема? В разни сайтове предлагат пудра и емулсия, но изобщо не знам за какво става въпрос, кое да взема и т.н. Моля за идеи! Ще се опитам да кача снимка с моя цвят в момента 🤪

# 214

Има тонери, но бързо се измиват. То боята от тая гама изчезва за седмица, какво остава за тонер. Трудно за поддръжка е розовото русо.

Към Есен, кичурите се правят с блондор на повечето места, но за сам човек е трудно, а и попадне ли блондор под шапката става мазало. На снимката естествения ви цвят на косата не изглежда много тъмен, така че мисля, че с по силна боя и оксидант също може да се получи. Не знам дали сте обмисляла, но ако сложите не много светло русо на цялата коса с по-слаб оксидант може би няма да изглежда толкова зле, ще се получи леко изсветляване, и границата между ествествената коса и кичурите няма да е рязка.
Между другото, за мен косата ви изглежда добре и бихте могли да дочакате отварянето на фризьорите, ако държите на кичури.

# 215
  • Бургас
Купих си обливка,пише да сложа на два литра вода една супена лъжица от обливката.със сместа ще облея косато и после ще изплаквам ли с вода?В какъв ред трябва да са маската и балсама преди или след обливката?

# 216
  • София
Купих си обливка,пише да сложа на два литра вода една супена лъжица от обливката.със сместа ще облея косато и после ще изплаквам ли с вода?В какъв ред трябва да са маската и балсама преди или след обливката?
Обливката е накрая, ако си взела розова, 2 лъжици са много, много е пигментирана, от другите е малко. Най добре в шишенце с тънък накрайник, като тези от оксидантите да си разредиш и да облееш косата.

Аз лично я добавих в балсама, много хубаво матира тази която е silver.

# 217

Каква обливка или там матиране трябва, за да изглежда така косата, а не като следващата снимка:

# 218
  • София
Първата снимка е на доста по-светла коса, няма как с обливка да изсветлите, тя реално натрупва пигмент(потъмнява) изсветляваме само с боя или блондор.

# 219
Първата снимка е на доста по-светла коса, няма как с обливка да изсветлите, тя реално натрупва пигмент(потъмнява) изсветляваме само с боя или блондор.
Ясно, че трябва изсветляване. Но с блондора става малко жълтеникаво оранжево, а на първата снимка е по сивкаво..тоест с какво трябва да се мине отгоре, след обезцветяването

# 220
  • София
Ясно, че трябва изсветляване. Но с блондора става малко жълтеникаво оранжево, а на първата снимка е по сивкаво..тоест с какво трябва да се мине отгоре, след обезцветяването

Достатъчно изсветляване(добър блондор!) и след това коректор. При мен този много добре изстудява тона.
https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/toneri-za-kosa/bezamony … me-k-blonde-60-ml

# 221

Достатъчно изсветляване(добър блондор!) и след това коректор. При мен този много добре изстудява тона.
https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/toneri-za-kosa/bezamony … me-k-blonde-60-ml
На цялата коса ли трябва да се сложи или само на изсветлената част, понеже корена е естествен  и какво може да стане върху естествен цвят, ако се сложи коректор..корена е тъмно, леко топло русо
И какъв оксидант 1.9 ли?

# 222
  • София

На цялата коса ли трябва да се сложи или само на изсветлената част, понеже корена е естествен  и какво може да стане върху естествен цвят, ако се сложи коректор..корена е тъмно, леко топло русо
И какъв оксидант 1.9 ли?

Сложете на цялата коса, но корена щом е жълт, едва ли ще се матира ... 1.9 оксидант.

# 223

И какъв оксидант 1.9 ли?

Сложете на цялата коса, но корена щом е жълт, едва ли ще се матира ... 1.9 оксидант.
Не е чак жълт, просто естествен тъмно рус не съм боядисвала корени от мн време
А последен въпрос понеже го поръчах вече, колко време г/д трае този тонер. И много се чудя дали да слагам в корена, после като израсне да не се личи грозно много 😂

# 224
  • София

Не е чак жълт, просто естествен тъмно рус не съм боядисвала корени от мн време
А последен въпрос понеже го поръчах вече, колко време г/д трае този тонер. И много се чудя дали да слагам в корена, после като израсне да не се личи грозно много 😂

Не очаквай тонера да боядиса корена. И да видиш някаква разлика, след 2 измивания няма да я има, тонера тонира русото, на коса с ниви под 8 не се вижда.

Колко време зависи от това колко е увредена косата, колкото повече, толкова по-трудно се измива.

Момичета, мноооооого добра цена за плекс! В момента ми дава 74лв.
https://makeup.bg/product/465958/

Общи условия

Активация на акаунт